Eşim cocugunu görmek için dava acmıs :S

Bence sen aramazsan o artık adım atmayacak,hatta celp gelecek kapına demedı deme Didemmm..
Bence yanlıs dusunuyorsunuz bu kumar degıl kı zarı atan kaybetsın ..İlk o arar,sonra yanında
kocayı yönlendırmekte ne var..ailenle görusmuyorum der duygu sömurusu yapar..Kadın isterse
herseyı yapar..Didem seviyor ve zaman onun aleyhıne işliyor..
Bız burda yazarken belkı didem evıne dönmustur ılk kez bugun girmedi:)))inşallahh:)

Basari kocayi elde tutmak degildir, basari saglikli iliskileri olan bir evlilik yapmaktir.

Bu da erkegi eve nasil baglarim, elimde nasil tutarim diye dusunmekle olmaz.

Didem bebek 1 haftalikken evi terketmis kocasi daha bebege alisamadi. Erkekler kadinlar gibi degil maalesef. Benim esim daha yeni alisti. Sesini ozluyorum falan demeye basladi. 5 ay surdu alisma sureci.
Didem esini seviyo bu yuzden evliligini kurtarmak icin adim atmali. Karsi taraf arasa 2 aydir arardi. Ama o da inada bindirmis. Cocugu gormek icin didemi aramak yerine mahkemeye basvuracak kadar dideme kizgin. Bu isin sonu bosanmaya gitmeden didemin dur demesi lazim.

bu işi iddia gibi görmek istemem ama eğer didem ararsa ve ve onun adımıyla eşi gelip eve götürürse kocasını yönlendirme falan olmıcak,başına kakılacak bak gittin kuzu kuzu geldin bundan sonra akıllı ol gibilerinden muamele görecek, hem eşi hem eşinin ailesi tarafından,bikaç ay sonra tekrar konu açacak, çünkü kendisi yazdı burda adam hep böyleymiş nişanlıykende hep didem alttan alırmış özür dilermiş, şimdi bu döngüyü kırmazsa ömrü billah bu adamın nazını çekecek
Allah aşkına annesini evden kovmuş resmen adam, arkasından didem kucağında bebekle çıkmış gitmiş gık dememiş, erkekler babalığı bilmiyo kısmına katılmıyorum, bilecek kardeşim, ayrıca yanlış olan şeyleri normalleştirmeyin lütfen, biçok baba 9 ay boyu karısını pışpışladığı gibi doğuma girip gözyaşı döküyo, erkek aldatır doğası bu, babalığı bilmez bizim gibi değiller, bunları bırakın
ama velev ki babalığı bilmiyo tezinden yola çıkıcaz peki çıkalım, kendimi didemin yerine koyuyorum, zaten eşimin bana çocuk için dönmesini istemem, beni özlediği sevdiği için eşeklik yaptığını anladığı için dönmesini isterim, neticede çocuk bizi yapmadı biz aşkımızdan o çocuğu yaptık, çocuk yokkende biz vardık, aşıktık, artık aşık değilsek bi anlamı yok

yahu annesi evden kovulan didem, ne hakla dideme kızgın olabilir, ne zamana kadar alttan alıcak bu kız, adam kendi anlayıp dönecek ki ailesine karşıda didemi savunsun, sen sanıyomusun ki kayınvalidesi falan oo didem hoşgeldin çok özledik seni desin, dicek adam zaten bunca zaman araya girerdi oğlunu yönlendirirdi, o adım atmıyo yine sen at demek didemi ateşe atmaktan farksız bence, yinede kendi bilir o ne anlattıysa ona göre yorum yapıyorum ben

"annem doum yapmstım die bizde kalıodu annemn 1 hafta kalmasından rahatsız oldu beyfendi gitmesini istedi bende o giderse bnde giderim dedim o gece epeyi tartıstık ailesi geldi bnm dayımlar faln neyse o gece düzeltildi gibi bişe oldu ertesi ngünü annem gitti zaten biz knusmamaya dewam ettik bu sonra 3 gün boyunca ewe gelmedi hiç annem buarada gündz geliodu yanıma gece kalmayıp gidiodu dün görümcem annem ben kaynanma epeyi kawga ettik durmadım bnde cıktım geldim.esimin ailesi cok cirkef esimde buarada ailesine cok düskün "

bakın bu didemin ilk konusundan bi yorum, kendisi yazmış,annesine 1 hafta tahammül edemeyen bir adam, üstelik normal bi zaman değil eşi doğum yapmış, anne gene yapıcı evden gidiyo gündüz gelmeye başlıyo, kızına bakıcak,3 gün boyunca eve gelmeyen bi eş, istediğin olmuş işte kadın evde kalmıyo gündüz gelip bakıyo kızına, ama yok bu adam kayıtsız şartsız teslimiyet bekliyo, biat bekliyo, o yüzden didemin bi kere araması falan işe yaramıcak bence, şartlar öne sürecek, belki şunu dicek: annen yüzünden kavga ettik gelmesin bi daha, bunlar şu an için senaryo ama bence olması kuvvetle muhtemel, ben ne olursa olsun evlilik yürüsün, çocuklar babayla büyüsün romantikliğinde bi insan değilim kusura bakmayın, evlilik insanı çürüten bişey olmamalı

bi erkeğin çocuğunu kabullenmemesini falan nasıl normal kabul ediyosunuz anlamıyorum ben, kadın akşamdan sabaha çocuk yapmıyo, ya da hastaneden alıp gelmiyo 1 gün içinde, zaten isteyerek çocuk yapıyosun, akabinde 9 ay boyu büyümesine şahit oluyosun, eşin karnında senden bi parça taşıyo, bişeyi kabullenmek için illa görmek gerekiyosa hepimiz ateist olalım, neticede Yaradanı da görmeyiz ama içimizde onu hissederiz aklımızla ona kanalize oluruz değil mi, çocuk dediğimiz şeyde Allahın birbirini seven iki insana verdiği en büyük mucizedir
lütfen bunu normalleştirmeyin,bi erkek çocuk yapıyosa ona göre kendine çeki düzen verecek,maddi manevi hazır olacak, gerektiğinde o çocuğa bakacak, dideme diyosunuzki kocan çocuğa alışamadı 1 hafta gördü, e o bir haftada da adam 3 gün eve uğramamış, benim yeni doğmuş bebeğim var lohusa karım var diyip üstlerinemi titremiş, öyle olmadığı için didem gitti zaten, konu açılalı 3 aya yakın oldu diye konuyumu unuttunuz anlamadım ki ben

yazdıklarına cok cok katılıyorum canım tam benim düşündüklerimi yazmıssın . ben su dakka arasam o bana dönüp cık gel su su su sartlarım var bunları yaapacaksın olacak ve bu sartların en basında her zaaman söyledigi benim hassas nıoktam ailem olacak.bana onların yaptıklarını unutup tekrar gidip geleceksin onlar gidip gelecek diyecek ve değişen hiçbişi olmıcak yine herseyime burnunu sokacaklar.ben ona suan bi süre tanıyorum aklı basınada gelmeden zaten ben istemiyorum yaptıgının yalnıs bişey oldugunu anlayana kadar beklicem elime celp kagıdı magıdıda gecerse askımdan ölsem gebersemde yapacak bişey yok o ailesine tercih ediyorsa beni zaten ben evede dönsem bigün yine bi yerden patlak verecek ben eminimki kendim arasam dönüp dicek ailenle görüşme diye bunu hayatta kabullenemem.bu kadar zaman gecmiş şimdi cocuguu bahane edip arasam bilicek cocuk için aramadıgımı kurnazlık ettigimi dedigim gibi bilsem bi işe yarıcak coktan aramıstı m ama bildigim için sabr ediyorum sevgiliykende hep ben alttan alıyorum diye sık sık ayrılırdı artık alıskanlık haline getirmişti şimdi ben barısırsam yine ailesi bana hakaret etme cesaretini bulucak e değişen ne olacak ? ben niye evden cıkıp geldim o zaman ?

bebeği o benden cok istiyordu ben son aylar hamilelik depresyonu geciriyordum bu yüzden bebeği sevmiyordum o hep bnaa kızıyordu öyle deme hatta kavga ederdi bebek için o bi haftalık sürectede cocuguyla cok ilgiliydi vede cok cok mutluydu cocugu görmek için dava actı ama dava cocugu görmek için acılmadı onun aklıyla o sadece beni korktmmak için yapılmıs bi sacmalık o ben aramıyorum diye cılgına döndü cünkü ben onu bitirrerek msjlar atmıstım cünkü olaydan bikac gün sonra daha buraya gelmeden ona onu sevmedigimi söyledim evden ayrılacagımı söyledim sasırdı tabi yediremiyor hala didem beni nasıl sevmez bu mahkeme işide sırf benim tepkimi ölcmek içindi arayacakmıyım diye o biliyor ben tırsagım hemen ararım ama bu sefer öyle bişi olmadı işte sanki mahkeme cık cocugunu gör dediginde gelip görecekde pehhhh öyle bişi olursa gelmeyecegindede eminim cokda emin konusuyorum

sert yazıyorum biraz farkındayım ama ille dön evlilik kurtulsun çocuğun var vs gibi duygusal laflar uzun vadede sana bişey kazandırmıcak bak kendinde diyosun, tanıyosun kocanı, yoksa bende istemem boşanasın, ama boşanmadan huzursuz ve mutsuz bi evde yaşamnıda istemem

canım ben inat için ya da gurur için aramamızlık yapmıyorumki ben ararsam hiçbiiişi istedigim gibi oolmıcak adım atmazsada kendi bilir benimde yapacak bişeyim yok bitek ben cocugum u düşüneyim diye adım atıp yuvamı kurtarmak gibi bi cabada bulunaamam onunda cocugu bu otursun biraz düşünsün ben nasıl bi hayvanım cocugumu 2 aydır arayıp sormam .dünde sacıma röfle yaptırdım işim uzun sürdü bide kızım aşı olmujstu dün 3 tane ası yaptılar onun için giremedim malesef evimde faalan degilim :)

belki bana kendini kandırıyorsun diyeceksiniz ama ben onu o kadar cok iiyi cözmüşümki O BOSANMA DAVASI ACAMICAK ACMICAKDA YAPSAYDI BEN EVE GELDGİMİN ERTESİ GÜNÜ AACARDI demedi dmeyin o aramazda beni ama bosanmazda

Siyahbeyaz cok dogru bi tespitte bulundu. Bu adam babalik ne bilmiyorki cocuk icin arasin. Bir kere bez almamis. Arasin diye bekliyosun ama didem ya aramazsa bir inat ugruna bosanmaya razimisin?
ya bi kere bez almıstı cocugun dogdugu hafta o inat ugruna bosanacaksa böyle bişiyi yapacaksa ben niye irdeleyeyimk neyin cabasını göstereyim benim cocuguma vercek bi cevabım var o ne cevap verebilcek eger öyle bişi olursa

valla köpek gibi hala cok seviyorum ter kokusunu bile özledim ama kendi kılını kııpırdatmamaya devam ettikce bende bişey yapamıcam

Valla ararsan bundan sonra da hep adim atanin sen olacagini bil.

Bu kadar olaydan sonra hala gel cocugunu gor ozlemedin mi onu gibi sozler totosunu kaldirmaktn oteye gecmez

ya zaten cocuk için arasam bilicekk gercekgten cocuk için olmadıgını bu zamana kadar aramadım şimdi ararsam dicek tamam bu pişman olmus cocukda bahanesi

arama canım,kesinlikle sen arama.eğer sen ararsan gene aynı şekilde devam edecek.eğer kocan seni istiyorsa senin şartlarınla istesin.

arkadaşlar şovenitslik falan gibi algılamayın didem ile aynı memleketliyiz hemşehrim yani, eşi de bizim memleketin inatlarıyla, kadına değer vermemeleriyle, tamamıyla ataerkil düşünceleriyle çok meşhur bir ilçesinden. buna dayanarak ve didemin yazdıklarına dayanarak diyorum ki didem ararsa ve bu yüzden barışırlarsa didem ' i çok zor günler bekleyecek, kızın hem yüzüne hem arkaından söylemediklerini bırakmayacaklar, kocası da bundan cesaret alıp işyiden iyiye anneci olacak.

abisi sürekli sıkıstırıyormus git getir git getir diye o burda ddeğil burda olsaydı zaten coktan evimdeydim bi adam akıllı o var zaten oda kendi gitti kendi gelecek diye emin emin konusuyormus Allah askına arasam dönüp anasına bacısına abisine ne dicek bak dedigime geldi demicekki beni hala cok seviyor yuvamızı kurtarmak istiyor :) bunu dese hemen su dakka arayayım

ya zaten cocuk için arasam bilicekk gercekgten cocuk için olmadıgını bu zamana kadar aramadım şimdi ararsam dicek tamam bu pişman olmus cocukda bahanesi

aynen öyle olacak dayanamadı çocuğu bahane etti arıyor dönmek istiyor benim şartlarımı da kabul ediyor diyecek

arama canım,kesinlikle sen arama.eğer sen ararsan gene aynı şekilde devam edecek.eğer kocan seni istiyorsa senin şartlarınla istesin.

gercekten aramak içimden gelmiyor içimdeki sese her zaman güvenmişimdir 6.hissim kuvvetlidir içimden bi ses BEKLE diyorrr ARAMA diyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…