- 27 Eylül 2012
- 2.647
- 842
- 198
Ne demek babalıgı bilmiyor?
Kimse annesinin karnından baba olarak dogmuyor ama,
Bilmiyorsa yapmayacak, yapıyorsa babalıgın getirdiği sorumlulukları da
yerine getirecek, eşine , çocuguna sahip çıkacak...
Arama Didem .
İşin ucunda boşanma da olsa arama!
Bu dünyada herkes ektiğini biçer.
Kaybeden o olur...
Didem bebek 1 haftalikken evi terketmis kocasi daha bebege alisamadi. Erkekler kadinlar gibi degil maalesef. Benim esim daha yeni alisti. Sesini ozluyorum falan demeye basladi. 5 ay surdu alisma sureci.
Didem esini seviyo bu yuzden evliligini kurtarmak icin adim atmali. Karsi taraf arasa 2 aydir arardi. Ama o da inada bindirmis. Cocugu gormek icin didemi aramak yerine mahkemeye basvuracak kadar dideme kizgin. Bu isin sonu bosanmaya gitmeden didemin dur demesi lazim.
bu işi iddia gibi görmek istemem ama eğer didem ararsa ve ve onun adımıyla eşi gelip eve götürürse kocasını yönlendirme falan olmıcak,başına kakılacak bak gittin kuzu kuzu geldin bundan sonra akıllı ol gibilerinden muamele görecek, hem eşi hem eşinin ailesi tarafından,bikaç ay sonra tekrar konu açacak, çünkü kendisi yazdı burda adam hep böyleymiş nişanlıykende hep didem alttan alırmış özür dilermiş, şimdi bu döngüyü kırmazsa ömrü billah bu adamın nazını çekecek
Allah aşkına annesini evden kovmuş resmen adam, arkasından didem kucağında bebekle çıkmış gitmiş gık dememiş, erkekler babalığı bilmiyo kısmına katılmıyorum, bilecek kardeşim, ayrıca yanlış olan şeyleri normalleştirmeyin lütfen, biçok baba 9 ay boyu karısını pışpışladığı gibi doğuma girip gözyaşı döküyo, erkek aldatır doğası bu, babalığı bilmez bizim gibi değiller, bunları bırakın
ama velev ki babalığı bilmiyo tezinden yola çıkıcaz peki çıkalım, kendimi didemin yerine koyuyorum, zaten eşimin bana çocuk için dönmesini istemem, beni özlediği sevdiği için eşeklik yaptığını anladığı için dönmesini isterim, neticede çocuk bizi yapmadı biz aşkımızdan o çocuğu yaptık, çocuk yokkende biz vardık, aşıktık, artık aşık değilsek bi anlamı yok
Didem bebek 1 haftalikken evi terketmis kocasi daha bebege alisamadi. Erkekler kadinlar gibi degil maalesef. Benim esim daha yeni alisti. Sesini ozluyorum falan demeye basladi. 5 ay surdu alisma sureci.
Didem esini seviyo bu yuzden evliligini kurtarmak icin adim atmali. Karsi taraf arasa 2 aydir arardi. Ama o da inada bindirmis. Cocugu gormek icin didemi aramak yerine mahkemeye basvuracak kadar dideme kizgin. Bu isin sonu bosanmaya gitmeden didemin dur demesi lazim.
yazdıklarına cok cok katılıyorum canım tam benim düşündüklerimi yazmıssın . ben su dakka arasam o bana dönüp cık gel su su su sartlarım var bunları yaapacaksın olacak ve bu sartların en basında her zaaman söyledigi benim hassas nıoktam ailem olacak.bana onların yaptıklarını unutup tekrar gidip geleceksin onlar gidip gelecek diyecek ve değişen hiçbişi olmıcak yine herseyime burnunu sokacaklar.ben ona suan bi süre tanıyorum aklı basınada gelmeden zaten ben istemiyorum yaptıgının yalnıs bişey oldugunu anlayana kadar beklicem elime celp kagıdı magıdıda gecerse askımdan ölsem gebersemde yapacak bişey yok o ailesine tercih ediyorsa beni zaten ben evede dönsem bigün yine bi yerden patlak verecek ben eminimki kendim arasam dönüp dicek ailenle görüşme diye bunu hayatta kabullenemem.bu kadar zaman gecmiş şimdi cocuguu bahane edip arasam bilicek cocuk için aramadıgımı kurnazlık ettigimi dedigim gibi bilsem bi işe yarıcak coktan aramıstı m ama bildigim için sabr ediyorum sevgiliykende hep ben alttan alıyorum diye sık sık ayrılırdı artık alıskanlık haline getirmişti şimdi ben barısırsam yine ailesi bana hakaret etme cesaretini bulucak e değişen ne olacak ? ben niye evden cıkıp geldim o zaman ?
Bence sen aramazsan o artık adım atmayacak,hatta celp gelecek kapına demedı deme Didemmm..
Bence yanlıs dusunuyorsunuz bu kumar degıl kı zarı atan kaybetsın ..İlk o arar,sonra yanında
kocayı yönlendırmekte ne var..ailenle görusmuyorum der duygu sömurusu yapar..Kadın isterse
herseyı yapar..Didem seviyor ve zaman onun aleyhıne işliyor..
Bız burda yazarken belkı didem evıne dönmustur ılk kez bugun girmedi:)))inşallahh:)
sert yazıyorum biraz farkındayım ama ille dön evlilik kurtulsun çocuğun var vs gibi duygusal laflar uzun vadede sana bişey kazandırmıcak bak kendinde diyosun, tanıyosun kocanı, yoksa bende istemem boşanasın, ama boşanmadan huzursuz ve mutsuz bi evde yaşamnıda istemem
ya bi kere bez almıstı cocugun dogdugu haftaSiyahbeyaz cok dogru bi tespitte bulundu. Bu adam babalik ne bilmiyorki cocuk icin arasin. Bir kere bez almamis. Arasin diye bekliyosun ama didem ya aramazsa bir inat ugruna bosanmaya razimisin?
Ne demek babalıgı bilmiyor?
Kimse annesinin karnından baba olarak dogmuyor ama,
Bilmiyorsa yapmayacak, yapıyorsa babalıgın getirdiği sorumlulukları da
yerine getirecek, eşine , çocuguna sahip çıkacak...
Arama Didem .
İşin ucunda boşanma da olsa arama!
Bu dünyada herkes ektiğini biçer.
Kaybeden o olur...
Valla ararsan bundan sonra da hep adim atanin sen olacagini bil.
Bu kadar olaydan sonra hala gel cocugunu gor ozlemedin mi onu gibi sozler totosunu kaldirmaktn oteye gecmez
yok hayatım bazı insanlar pek vicdanlı olmuyor. benim eşimle aram bozukken, ayrıyken de 1 tanesi aramamıştı napıyosunuz siz diye. o kadar teyze dayı.
ama var ya hiçbiri de huzurlu mutlu diil şimdi. Allah tek tek veriyo hepsinin nasibini.
benimkini de tabi.
ya zaten cocuk için arasam bilicekk gercekgten cocuk için olmadıgını bu zamana kadar aramadım şimdi ararsam dicek tamam bu pişman olmus cocukda bahanesi
arama canım,kesinlikle sen arama.eğer sen ararsan gene aynı şekilde devam edecek.eğer kocan seni istiyorsa senin şartlarınla istesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?