Eşim cocugunu görmek için dava acmıs :S

aynen öyle olacak dayanamadı çocuğu bahane etti arıyor dönmek istiyor benim şartlarımı da kabul ediyor diyecek

aynen öyle .cocuk için aramam gerekn zaman taa geldigim ilk haftalardı bu kadar zaman gecmiş nerdeyse 2 ay oldu şimdi cocuk için m.i aradın sen dicek :)

aynen öyle .cocuk için aramam gerekn zaman taa geldigim ilk haftalardı bu kadar zaman gecmiş nerdeyse 2 ay oldu şimdi cocuk için m.i aradın sen dicek :)

eninde sonunda aramak zorunda kalacak elalem demeyecek mi aylardır karınla çocuğun annesinde, orada kalıyor annesi baksın diye bahane uydurmuşlar ama kimse inanmaz birkaç ay sonra bu bahaneye hele bahar gelsin havalar ısınsın millet bi tarafıyla gülecek bu bahanelerine ne bu aylardır bu kız annesinde niye dönmüyor evine diye mahalle baskısı yapacaklar onlar o kadar kişiyle başedemezler cevap yetiştiremezler

aynen öyle ya bosamak isteyen insan ne diye herkesten saklasın bide bunlar millet ne der diye diye yasayan insanlar suuan herkez beni soruyor verdikleri cevap annesigilde iyileşmeye gitti bi müddet sonra millet demicek mi heee bu kadın gelmedigine göre bişi var Allah bunları bildigi gibi yapsın daha el kadar bebesiyle babasıgilde gidip getirmiyolar diye

ya zaten şimdi de kimse inanmıyordur ki, inanmış gibi görünüyorlardır 15-20 gün olsun hadi 1 ay olsa neyse de 2-3 aydır bu kız nerede ne iş bu diye herkes arasında konuşuyordur

arkadaşım birde şu taraftan düşün ... erkekleri bazı şeylere alıştırmamak gerekiyor.. şimdi evde ne çocuk nede karı gürültüsü var. ve bu ona bir zaman sonra rahat gelmeye başlıyacaktır...bekarlığın rahatlığına alışmasın... eğer buna alışmaya başlarsa seni gelip almasını bekleme...
bende buna benzer bir süreçten geçtim..bebeğim 6 aylıktı o zaman.. ben annemin evine gelirken arkamdan ağlayan 15 gün sonra beni alacağını söyleyen adam aylarca beni oyaladı sonrasında da boşanma davasını açtı... bu kadar beklemesini sebebi ise beni boşanmaya zorlamaktı esasında..onun için sana tavsiyem yuvanı kurtarmak istiyorsan ondan adım atmasını bekleme.. bir şekilde irtibata geç... tabi buna değer mi onada senin karar vermen lazım....

şuan evimzde kalmıyor ailesinin yanında kalıyor .senin adınada cok üzüldümm Allah yardımcın olsun valla birazz daha bekliyecem bakalım bu mahkeme işi nolcak

beni ve çocuğumu gürültü olarak gören adamın ta cehennemin dibine kadar yolu var
kendinize niye hiç değer vermiyosunuz yaa
ben İsviçrede falan doğmalıymışım valla kafam almıyo benim buranın adetlerini düşünce yapısını falan

bekarlığını özleyecek olan adam için basit bi çözüm var: evlenmemek, evliliğin tüm sorumluluğunu üstünüze almayın,çocuk sadece annenin değil, adamın anası babası varsa kadının da var, evde bi sıkıntı varsa bu da iki kişilik

dime ben kimseye zorla yapısmadım gel beni al evlenek diye,cok sükür eksik bi tarafımda yok evdede kalmamıstım bekar kalmak istiyorduysan evlenmeyeydin arkadas :)

Ölüyor kalbim her gün ağır, ağır
Çok sevip te ayrılınca
Yanıyor içim yanıyor cayır, cayır
Heleki aşıksan benim gibi hala
Çok sevip te ayrılınca
Dünyanın bütün sabahları çekip gitti senle beraber
Kalbimin sokakları çıkmaz oldu
N’ olursun yeter
Dünyanın bütün ışıkları söndü gitti senle beraber
Aklımın saatleri durdu öyle
N’ olursun yeter
Çok sevip te ayrılınca
Çok sevip te ayrılınca
N’ olursun yeter
Gittin gideli offf oof gittin gideli offf
N’ olursun yeter
N’ olursun yeter

sabhtan beri bunu dinliyorum .ne kadarda beni anlatıyor mustafa cecelinin

Ben de Isvicre'de dogmaliymisim :13:

Herseye eyvallah diyeceksem ne anladim ben o evlilikten? Oturucam kafa yorucam ben bu adami elimde nasil tutarim diye

Cocuga alistiricam aileme alistiricam bana saygi gostermesi icin kafa patlaticam benim dediklerim olsun diye taktik yapicam

Bekarlik daha rahat degil mi bu iskencenin yaninda

aynen öyle, insan erken ölür yaa

Arkadaslar davayı internetten takip ediyorum dosya durumu:tensip zaptı hazırlandı yazıyor ne anlama geliyor internetten okudumda ne anlama geldigini bişi anlamadım

Sizdekide ne sabirmis
Burda sana bosan kurtul diyenler kac kez esinden ayrildi acaba? Senin duygularini anlamadan bosan demek kolay. Sevgin ve bebegin icin savasmalisin. Sevgi emek ister diye bosuna dememisler.

canım benim yaa çok duygulandımmm
bu adamlar böyle tertemiz derinden sevgimiz hak ediyorlarmı acaba

Son düzenleme:
haketmiyolar öyle özledimki rüyamda görmekten usandım keske bi görebilsem onun o gözlerine o kadar hasretimki ...

kıyamam sana yaa
kocanı ne kadar sevdiğin sözlerinden bile hissediliyor
bu sevgiyi sakın yitirmeyin inşalalh oda özlemiştir
gurur bırakmıyor onu oda pes edicek
oda rüyansında görüyordur
inadını biter artık inşallahta kavuşursunuz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…