- 24 Şubat 2018
- 8
- 7
- 1
- Konu Sahibi Bircecik71
-
Bence hazır hissetmemesi normal daha 5 aylık evlilik doğu görev üzmeyin kendinizi boşunaŞu an 5 aylık evliyiz ve eşim doğuda görev yaptiğı için aileden de uzaktayız eşime çocuk istediğimi söyledim hazır olmadığını ve çocuk sorumluluğunu taşıyabilmek için istemediğini söyledi ben de henüz hazır hissetmiyorum ama onun böyle söylemesi beni üzdü.
ben 23 esim 25 daha çok erken bizim için farkındayımYaşlar?
sen hazır hissetmezken adamın da hazır hissetmiyorum demesi normal değil mi? gerçekten biraz akıl mantık ya. evlenmek için sadece yaş değil başka şeyler de gerekiyor.
Bir nevi tepkisini ölçmek istemiştimYaşlarınız erken, evliliğiniz henüz 5 aylık, zor şartlarda yaşıyorsunuz.
Sizin bu isteğinizin oradaki yalnızlığınız yüzünden olmadığına emin olun derim önce.
Hem siz de hazır değilmişsiniz, onun demesine niye üzüldünüz bu kadar kırılgan olmayın
Maddi açıdan da bir problem yok bende hazır değilim ama sevdiğim kişiden bir parça olmak istemem de normal değil mi
Zaten evlilik teklifi beraber olmak bir ömür için her şeyi paylaşmak değilmi en doğal hakkim diye bu benim reddetmesi hoşuma gitmedi o sade
Değil daha yaşın 23 küçüksün doğuda görev yapıyor esin ve çok yeni evlisin sırf bir parça olsun sevdiğimden diye çocuk yapılmaz sorumluluğu kolay değil sen önce bir evliliğini rayına oturt sonra çocuk düşünürsün esin reddetmemis yaşı küçük istemiyordur çocuk sorumluluğunu ve çok ta haklıMaddi açıdan da bir problem yok bende hazır değilim ama sevdiğim kişiden bir parça olmak istemem de normal değil mi
Zaten evlilik teklifi beraber olmak bir ömür için her şeyi paylaşmak değilmi en doğal hakkim diye bu benim reddetmesi hoşuma gitmedi o sade
Tepkisini merak ediyordumiyi de sen de istemiyormuşsun adam seni nasıl reddetmiş oluyor bu durumda?
Tepkisini merak ediyordum
Ölçtün, seninle aynı hisleri taşıyormuş. Neye üzüldün peki?Bir nevi tepkisini ölçmek istemiştim
Çocuğun yaşı olmaz pek ama en azından isteyene kadar riskli yaşlara girmeniz ihtimali yok, gençsiniz. Birkaç sene beklemek çok da kayıp olmaz sanki.ben 23 esim 25 daha çok erken bizim için farkındayım
İlk yorumuna daha çok hak vermeye başlıyorumiyi de hiç istemiyorum dememiş. hazır değilim demiş. sen de hazır değilsin. türkçe konuşuyoruz, neden anlaşamıyoruz acaba.
ben 23 esim 25 daha çok erken bizim için farkındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?