Eşim çocuk istemiyor

Bircecik71

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2018
8
7
1
Şu an 5 aylık evliyiz ve eşim doğuda görev yaptiğı için aileden de uzaktayız eşime çocuk istediğimi söyledim hazır olmadığını ve çocuk sorumluluğunu taşıyabilmek için istemediğini söyledi ben de henüz hazır hissetmiyorum ama onun böyle söylemesi beni üzdü.

Bence hazır hissetmemesi normal daha 5 aylık evlilik doğu görev üzmeyin kendinizi boşuna

sen hazır hissetmezken adamın da hazır hissetmiyorum demesi normal değil mi? gerçekten biraz akıl mantık ya. evlenmek için sadece yaş değil başka şeyler de gerekiyor.

Maddi açıdan da bir problem yok bende hazır değilim ama sevdiğim kişiden bir parça olmak istemem de normal değil mi
Zaten evlilik teklifi beraber olmak bir ömür için her şeyi paylaşmak değilmi en doğal hakkim diye bu benim reddetmesi hoşuma gitmedi o sade

Bir nevi tepkisini ölçmek istemiştim

iyi de sen de istemiyormuşsun adam seni nasıl reddetmiş oluyor bu durumda?

Değil daha yaşın 23 küçüksün doğuda görev yapıyor esin ve çok yeni evlisin sırf bir parça olsun sevdiğimden diye çocuk yapılmaz sorumluluğu kolay değil sen önce bir evliliğini rayına oturt sonra çocuk düşünürsün esin reddetmemis yaşı küçük istemiyordur çocuk sorumluluğunu ve çok ta haklı

Ben 3 aylik evliyken hamile kaldim ilk ogluma. Ama aramizdaki fark: Ben 32 yasindaydim ve esim 33.
Ikimizde okuduk,meslek sahibi olduk. Yani istedigimiz bir cok seyi zaten elde etmistik. Bende ona söyledim cocuk istedigimi. Oda istiyordu. Daha genc evlenseydim bende biraz daha beklerdim. Bence eslerin ikiside hazir hissetmeli ve sorumlulugu almak istemeli. Esim bana sagolsun cocuklarimizla cok destek oluyor. Cok hevesli bir baba. Alir oglunu bütün gün gezdirir,oyunlar oynar felan. Nasil bir bayan hazir olmayinca anne olmamasi daha iyise baba icin de aynisi gecerli. Bu alicaginiz cok önemli bir karar. Aslinda size acik hissetdiklerini söylemesi iliskinizin iyi oldugunu gösterir bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…