Hep genç anne olmak isterdim o şansı kaçırdım artık orası kesin ama hamile kaldın doğum yaptım diyene kadar 1 sene gidiyor zaten yaşım geçecek korkusu yüklendi bana garip bi şekilde bir de etrafımda çocuk konusunda sıkıntı yaşayan çok insan oldu ben yapmaya karar verdiğimde ya olmazsa tedavi süreci vs derken yine zaman kaybıDoğurganlık sorununuz yoksa bence bir iki sene bekleyin sonuç eşinizin de hazır olması önemli.
Bundan korkuyorsanız AMH testi yaptırmanız yeterli. Benim rezerv sorunum var AMH'ım ciddi düşük. Bu yüzden embriyo dondurduk birkaç yıl önce. 34 yaşındayım, transferi daha seneye düşünüyorumHep genç anne olmak isterdim o şansı kaçırdım artık orası kesin ama hamile kaldın doğum yaptım diyene kadar 1 sene gidiyor zaten yaşım geçecek korkusu yüklendi bana garip bi şekilde bir de etrafımda çocuk konusunda sıkıntı yaşayan çok insan oldu ben yapmaya karar verdiğimde ya olmazsa tedavi süreci vs derken yine zaman kaybı
Hep genç anne olmak isterdim o şansı kaçırdım artık orası kesin ama hamile kaldın doğum yaptım diyene kadar 1 sene gidiyor zaten yaşım geçecek korkusu yüklendi bana garip bi şekilde bir de etrafımda çocuk konusunda sıkıntı yaşayan çok insan oldu ben yapmaya karar verdiğimde ya olmazsa tedavi süreci vs derken yine zaman kaybı
Genç anneden kastım yarın öbür gün çocuğumun okuluna gittiğimde çocuğumla gezdiğimde enerjik olayım genç görüneyim istiyorum işte bu da benim hayalim ne yapayım benim annem ve babam genç anne babaydı tabi genetik olarak da yaşını göstermeyen insanlar maşallah ben okulda kendimi çok havalı hissederdim herkes annen ne kadar genç ya da babamla görenler abin mi diye soruncaGenç anne nedir yahu? Daha 27 yaşındasınız bu kadar paranoya çok fazla. Ha ille yapıcam diyorsanızda yapın tabi.
Genç anneden kastım yarın öbür gün çocuğumun okuluna gittiğimde çocuğumla gezdiğimde enerjik olayım genç görüneyim istiyorum işte bu da benim hayalim ne yapayım benim annem ve babam genç anne babaydı tabi genetik olarak da yaşını göstermeyen insanlar maşallah ben okulda kendimi çok havalı hissederdim herkes annen ne kadar genç ya da babamla görenler abin mi diye sorunca
Bazı arkadaşlarım kocalarının ısrarıyla çocuk yapıyor yani bazı erkekler ciddi anlamda çok istiyor eşim kesin olarak istemiyor diyemem ama onlar kadar istemiyor . Bir keresinde bi arkadaşım karısı hayat boyu çocuk istemediği için eşinden ayrıldı bu olayı anlattığımda eşim şey demişti evlenmeden önce adamşa bu durumu paylaşmalıydı mesela ben asla çocuk istemeyen biriyle evlenmezdim yani çocuk istiyor ama sanırım şuan değil en iyisi bu durumda tekrar çocuk konusunu açmamak göndermeli reelsler bebek videoları atmadan eşimin konuyu açmasını beklemek diğer arkadaşlarında yazdığı gibi tek tarafın istemesiyle çocuk yapılmazevleneli sadece 14 ay olmus. ben evlenir evlenmez cocuk yapilmasini dogru bulmuyorum acikcasi esler once birbirlerine alismali, tanimali. hem daha 27 yasindasiniz eger bir saglik probleminiz de yoksa biraz daha beklemeniz bence en sagliklisi hem esinizde su an pek gonullu gorunmuyor
Biz zaten çok geziyoruz eşimle türkiyenin yarısını gezdik nişanlandığımızdan beri sanırım eşim de bu iki kişilik hayatın bozulmasından korkuyor çünkü karışan görüşen yok istediğimiz saatte yatıp istediğimiz saatte kalkıyoruz nereye istersek gidiyoruz anlık plan yapabiliyoruzYaşınız ultra genç, çevre diyor diye hevesle bu işe girmeyin derim. Adam da hazır olmayabilir, 27de anne-baba olmaya hazır olmamak gayet normal ... yeni evlenmişsiniz, biraz gezin tozun tatile gidin önce evli olmanın tadını çıkarın çocuk kaçmıyor ya
Eşiniz hiç çocuk istemiyor değil, ki evlenmeden önce minimum bir süre belirleyip 1-2 yıl çocuk düşünmediğinizde hemfikir olmuşsunuz, bu 1-2 yıl 3-4 yıl da olabilir, henüz gençsiniz ikinizin de bebeğe engel bir sağlık sorununuz yoksa istediğiniz zaman hamile kalma şansınız var.Bir keresinde bi arkadaşım karısı hayat boyu çocuk istemediği için eşinden ayrıldı bu olayı anlattığımda eşim şey demişti evlenmeden önce adamşa bu durumu paylaşmalıydı mesela ben asla çocuk istemeyen biriyle evlenmezdim yani çocuk istiyor ama sanırım şuan değil en iyisi bu durumda tekrar çocuk konusunu açmamak göndermeli reelsler bebek videoları atmadan eşimin konuyu açmasını beklemek diğer arkadaşlarında yazdığı gibi tek tarafın istemesiyle çocuk yapılmaz
Çevreye göre şekillendiğimi nerden çıkardınız ??? "Herkes yaptı ben de yapıcam " diye bi cümle mi kurmuşum?? Yeterince olgun olduğumu düşünüyorum ki kendimi sorguluyorum acaba etkileniyor muyum diye?hayatınızı çevrenizdeki insanların yaptıkları eylemlere göre şekillendirmeyi düşünen biri iseniz çoçuk için bence çok erken.önce kendiniz biraz olgunlaşın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?