Eskidenmiş galiba o genç anneler evlilik yaşı çok erken olduğu için haklısınız sanırım bizim çocuklarımız büyüdüğünde de 30 yaşında çocuk sahibi olanlar genç anne sayılacakGenç anne nedir ya 23 mü
23 de artık anne olunmaz mezun olur işe girersiniz
Genç anne 28-30 dur bana göre
Çevreye göre şekillendiğimi nerden çıkardınız ??? "Herkes yaptı ben de yapıcam " diye bi cümle mi kurmuşum?? Yeterince olgun olduğumu düşünüyorum ki kendimi sorguluyorum acaba etkileniyor muyum diye?
Evet çevreye göre sekilleniyorsunbizimle aynı aylardan evlenen nerdeyse bütün arkadaşlarımız bebek bekliyor zannedersem biraz bunun da gazına geldim
Çevreye göre şekillendiğimi nerden çıkardınız ??? "Herkes yaptı ben de yapıcam " diye bi cümle mi kurmuşum?? Yeterince olgun olduğumu düşünüyorum ki kendimi sorguluyorum acaba etkileniyor muyum diye?
bizimle aynı aylardan evlenen nerdeyse bütün arkadaşlarımız bebek bekliyor zannedersem biraz bunun da gazına geldim ve bebek istiyorum
"Herkes yaptı o yüzden istiyorum" diye bi şey yazıyor mu "sanırım gaza geldim" demişim kendim de etkilendiğimin farkındayım eğer olmasam offf ya herkes yaptı benim de yapmam lazım tarzı konuşurdum velev ki herkes yaptı diye yapmak isteyen biri de olabilirdim bu benim olgun biri olmadığım anlamına gelmezEvet çevreye göre sekilleniyorsun
Gelir"Herkes yaptı o yüzden istiyorum" diye bi şey yazıyor mu "sanırım gaza geldim" demişim kendim de etkilendiğimin farkındayım eğer olmasam offf ya herkes yaptı benim de yapmam lazım tarzı konuşurdum velev ki herkes yaptı diye yapmak isteyen biri de olabilirdim bu benim olgun biri olmadığım anlamına gelmez
Gelir
ön yargılarınızla size mutluluklar hanımefendi
Of konu bu değil. Neticede şu an çocuk falan yapmayın. Eşin hazır değilmiş."Herkes yaptı o yüzden istiyorum" diye bi şey yazıyor mu "sanırım gaza geldim" demişim kendim de etkilendiğimin farkındayım eğer olmasam offf ya herkes yaptı benim de yapmam lazım tarzı konuşurdum velev ki herkes yaptı diye yapmak isteyen biri de olabilirdim bu benim olgun biri olmadığım anlamına gelmez
27 yaşındayım eşimde 27 yaşında 14 aydır evliyiz aslında evlenmeden önce ikimizde en az 1-2 sene çocuk istemiyorduk bu konuda hemfikirdik ancak bizimle aynı aylardan evlenen nerdeyse bütün arkadaşlarımız bebek bekliyor zannedersem biraz bunun da gazına geldim ve bebek istiyorum yani istiyorum derken öyle deli dehşet bi tutkuyla değil ama hafiften eşimi yoklamaya başladım o da açıkça istemiyorum demiyor beni üzmemek için ama başlarda önce bi ev alalım vs vs diye geçiştirdi ikimizde memuruz evet ama bu zamanda ev almak öyle kolay değil ben de " ohoo ev almaya kaldıysak 35 yaşında anca yaparız dedim" o da ee istiyorsan yapalım gibi bi şey söyledi ama ben kocamı tanıyorum ki istemiyor ya da kararsız bu konuda nasıl bi yol izlemeliyim yardıma ihtiyacım var sizce ben mi çevreden etkilendim
Bence de konu bu değil saçma salak yerlere çekiliyor. Altta da yazdığım gibi eşimden her hangi bi belirti gelmediği sürece gönderme vs yapmayıp konuyu da açmıycam bu şekilde üzerinde baskı hissettiğini düşünüyorumOf konu bu değil. Neticede şu an çocuk falan yapmayın. Eşin hazır değilmiş.
Allahım çok şükür ılımlı yaklaşan beni anlayan biri çok teşekkür ederimAy herkes ne kadar abartmış ya, hepimiz insanız etrafımızdaki çocukları görünce benimde bir çocuğum olsa güzel olur diye düşünebiliriz ne var bunda? Ben seni anlıyorum canım bizde 14 aylık evliyiz. Bende 10-11. Ayımızda eşimi yokladım planlı davranmak istedim bir süre belirleyelim ve o zaman çocuk yapalım diye. O o zaman çok yanaşmamıştı ve ben çocuk konusunu kapatmıştım ama bir iki ay sonra kendisi çocuk istiyorum diye geldi.
Aynen çocuğum herkese hava atsın ben de cool olayım diye çocuk yapıcam tek sebebim bu hanımefendi itirazınız mı var var sa ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz negatif yorumlarınızı kendinize saklayın gayet pozitif bi şekilde fikir almak için bi şey yazmışım burnumdan getirdiniz aynen en bilinçli en modern en akıllı sizsiniz tamamçocuk havalı olsun diye çocuk yapmak ? çocuk bir bomba hanımefendi, öyle bugün yapayım yarın cool olurum gibi bişey değil.hayatın altüst oluyor. o yaptı bu yaptı gaza geldim, bende bende .. evlilikte bir deprem çocuk,
Eşim de ben de 7 senedir devlet memuruyuz zaten iş levelini geçeli çok olduGenç anne nedir ya 23 mü
23 de artık anne olunmaz mezun olur işe girersiniz
Genç anne 28-30 dur bana göre
İşte onlar olmayacak, azıcık uyumak isteseniz ya ağlayan, yada anne karnım acıktı diye uyanan bebeniz olacak. Oğlum 9 yaşında akşam geç yatıp sabah erkenden kalkıyor sağolsun. Yapın yine de çok erkene de gerek yok benceBiz zaten çok geziyoruz eşimle türkiyenin yarısını gezdik nişanlandığımızdan beri sanırım eşim de bu iki kişilik hayatın bozulmasından korkuyor çünkü karışan görüşen yok istediğimiz saatte yatıp istediğimiz saatte kalkıyoruz nereye istersek gidiyoruz anlık plan yapabiliyoruz
Zaten türkiyenin yarısını gezdik yurtdışına defalarca çıktık gezdik ikimizinde mesleği var ekonomik durumumu yerinde çok şükür çocuk isteyen herkesi işi gücü uğraşı yokmuş gibi yaftalamayı bırakın benceKendınıze farklı ugraslar edının. farklı yerler kesfetmek, yuksek lısansa baslamak gıbı. Zorlamayla olmaz bu ısler hele kı onda gordum bende de olsun kafasıyla asla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?