- 1 Ocak 2022
- 4.992
- 18.876
- 158
Arkadaşlar doğuruyor hemen bende doğurayım diye çocuk yapılmaz.Süpriz durumlar yoksa ekonomik olarak ,ve ruhen bedenen hazır olmak gerekir Çiftlerden herhangi biri hazır değilse kervan yolda düzülür mantığı işlemez.....Bazı arkadaşlarım kocalarının ısrarıyla çocuk yapıyor yani bazı erkekler ciddi anlamda çok istiyor eşim kesin olarak istemiyor diyemem ama onlar kadar istemiyor . Bir keresinde bi arkadaşım karısı hayat boyu çocuk istemediği için eşinden ayrıldı bu olayı anlattığımda eşim şey demişti evlenmeden önce adamşa bu durumu paylaşmalıydı mesela ben asla çocuk istemeyen biriyle evlenmezdim yani çocuk istiyor ama sanırım şuan değil en iyisi bu durumda tekrar çocuk konusunu açmamak göndermeli reelsler bebek videoları atmadan eşimin konuyu açmasını beklemek diğer arkadaşlarında yazdığı gibi tek tarafın istemesiyle çocuk yapılmaz
sağol canımAynen çocuğum herkese hava atsın ben de cool olayım diye çocuk yapıcam tek sebebim bu hanımefendi itirazınız mı var var sa ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz negatif yorumlarınızı kendinize saklayın gayet pozitif bi şekilde fikir almak için bi şey yazmışım burnumdan getirdiniz aynen en bilinçli en modern en akıllı sizsiniz tamam
Bence sen bu bu asabılıkle bır sure daha dusunme cocuk. Kocan ben degılım, bana nıye gergınlık yaratıyorsun. Gıt kocana çemkirZaten türkiyenin yarısını gezdik yurtdışına defalarca çıktık gezdik ikimizinde mesleği var ekonomik durumumu yerinde çok şükür çocuk isteyen herkesi işi gücü uğraşı yokmuş gibi yaftalamayı bırakın bence
Nerde kullanılması gerektiğini ben çok iyi biliyorum yaşınız gereği sizin bilmemeniz normalsağol canımbiliyorum öyle bir anne olduğumu. ağlayarak günlüğüne yazabilirsin tabirini benim 12 yaşındaki kızım artık kullanmıyor, çocuksu bulduğu için? alaksız yerde kullanmışsınız ama yine de çabanıza sağlık
Ekonomik durum yerindeyse 35 e kalmadan ev alırsınız bence. Bizde memuruz Allah’a şükür ev aldık araba aldık öyle yaptık çocuğu. 31de doğurdum hiçte geç değil. Eşiniz haklı bekleyin biraz daha. Çocuk işi öyle gazla falan olacak şey değil.Zaten türkiyenin yarısını gezdik yurtdışına defalarca çıktık gezdik ikimizinde mesleği var ekonomik durumumu yerinde çok şükür çocuk isteyen herkesi işi gücü uğraşı yokmuş gibi yaftalamayı bırakın bence
Boş boş yorumlarla insanı tahrik edip sonrada yok asabisin bilmem ne aynen abla aynenBence sen bu bu asabılıkle bır sure daha dusunme cocuk. Kocan ben degılım, bana nıye gergınlık yaratıyorsun. Gıt kocana çemkirevet bu oyuncak bebek degıl elalemde var bende istiyorum dıye aglamaya benzemez.
ahaha geldi yaş tayfası,benim gibi 40 olursun inşallahNerde kullanılması gerektiğini ben çok iyi biliyorum yaşınız gereği sizin bilmemeniz normal
Hadi ablacım işine gücüne bak çocuğun yaşındakilere burda ahkam keseceğineBen gayet mutluyum sende biraz büyü kimsenin gazına gelme neyse ki kocan akıllı adam mış
Eşiniz haklı. Önce evi alın sonra çocuk olsun yasınız genç. Hem hamıle kalsanız bir süre ara vermek zorunda kalacaksınız işe. Tek maaşla bu devırde hem bebek hem kira zor olur. Hem hiç istemiyorum dememiş ki.27 yaşındayım eşimde 27 yaşında 14 aydır evliyiz aslında evlenmeden önce ikimizde en az 1-2 sene çocuk istemiyorduk bu konuda hemfikirdik ancak bizimle aynı aylardan evlenen nerdeyse bütün arkadaşlarımız bebek bekliyor zannedersem biraz bunun da gazına geldim ve bebek istiyorum yani istiyorum derken öyle deli dehşet bi tutkuyla değil ama hafiften eşimi yoklamaya başladım o da açıkça istemiyorum demiyor beni üzmemek için ama başlarda önce bi ev alalım vs vs diye geçiştirdi ikimizde memuruz evet ama bu zamanda ev almak öyle kolay değil ben de " ohoo ev almaya kaldıysak 35 yaşında anca yaparız dedim" o da ee istiyorsan yapalım gibi bi şey söyledi ama ben kocamı tanıyorum ki istemiyor ya da kararsız bu konuda nasıl bi yol izlemeliyim yardıma ihtiyacım var sizce ben mi çevreden etkilendim
İnsanlar bi garip gerçekten insanı pişman ediyorlar sorduğuna soracağına ne çocukluğum kaldı me asabiliğim ne cahilliğimYorumlar ne kadar çirkin
Başbaşa olmanın tadını çıkarın. Bebek sahibi olmak hem çok masraflı hem de çok stresli bi şey, öyle dışarıdan göründüğü gibi toz pembe değil.27 yaşındayım eşimde 27 yaşında 14 aydır evliyiz aslında evlenmeden önce ikimizde en az 1-2 sene çocuk istemiyorduk bu konuda hemfikirdik ancak bizimle aynı aylardan evlenen nerdeyse bütün arkadaşlarımız bebek bekliyor zannedersem biraz bunun da gazına geldim ve bebek istiyorum yani istiyorum derken öyle deli dehşet bi tutkuyla değil ama hafiften eşimi yoklamaya başladım o da açıkça istemiyorum demiyor beni üzmemek için ama başlarda önce bi ev alalım vs vs diye geçiştirdi ikimizde memuruz evet ama bu zamanda ev almak öyle kolay değil ben de " ohoo ev almaya kaldıysak 35 yaşında anca yaparız dedim" o da ee istiyorsan yapalım gibi bi şey söyledi ama ben kocamı tanıyorum ki istemiyor ya da kararsız bu konuda nasıl bi yol izlemeliyim yardıma ihtiyacım var sizce ben mi çevreden etkilendim
Cevap verme alıntılama benceİnsanlar bi garip gerçekten insanı pişman ediyorlar sorduğuna soracağına ne çocukluğum kaldı me asabiliğim ne cahilliğim
Amh’ın kaçtı?Bundan korkuyorsanız AMH testi yaptırmanız yeterli. Benim rezerv sorunum var AMH'ım ciddi düşük. Bu yüzden embriyo dondurduk birkaç yıl önce. 34 yaşındayım, transferi daha seneye düşünüyorumSağlık kontrolünüzü yaptırın ve sorun yoksa boş yere stres yapmayın, esas stres hamileliğe engel.
Aynı şekilde senin gibi şok olarak okuyorum yorumları bazıları resmen manipüle ediyorlarİnsanlar bi garip gerçekten insanı pişman ediyorlar sorduğuna soracağına ne çocukluğum kaldı me asabiliğim ne cahilliğim
Çocuğum yaşında ki miHadi ablacım işine gücüne bak çocuğun yaşındakilere burda ahkam keseceğine
İşleri güçleri yok millete salça olup didişerek eğlence arıyorlar diye yorumladım cevap vermeyi düşünmüyorumAynı şekilde senin gibi şok olarak okuyorum yorumları bazıları resmen manipüle ediyorlar
boşver herkese cevap vermek zorunda değilsin sözde bu sayfada kadınlar birbirine destek oluyor önce çıldırtıp sonra asabisin diyorlar. Çocuk istemen kadar doğal bir şey yok. Zaten iki memursunuz ev almasanız bile gayet kolaylıkla çocuk yetiştirebilirsiniz. Herkes ev alıp mı çocuk yapıyor sanki. Zaten gelecek vaat edemeyeceğiniz çocuğu yapmak istemezsiniz eğitimli insanlarsınız.
Heves etme ile yapmayın. Otuza kadra bekleyin cidden. Karı koca isteyip olma bebek bile evliliği sarsıyor. Sizin durumda koca istemiyor siz de arkadaslarınızd agötüp heves etmişsiniz sadece. Bu durumda sizi çok zorlar27 yaşındayım eşimde 27 yaşında 14 aydır evliyiz aslında evlenmeden önce ikimizde en az 1-2 sene çocuk istemiyorduk bu konuda hemfikirdik ancak bizimle aynı aylardan evlenen nerdeyse bütün arkadaşlarımız bebek bekliyor zannedersem biraz bunun da gazına geldim ve bebek istiyorum yani istiyorum derken öyle deli dehşet bi tutkuyla değil ama hafiften eşimi yoklamaya başladım o da açıkça istemiyorum demiyor beni üzmemek için ama başlarda önce bi ev alalım vs vs diye geçiştirdi ikimizde memuruz evet ama bu zamanda ev almak öyle kolay değil ben de " ohoo ev almaya kaldıysak 35 yaşında anca yaparız dedim" o da ee istiyorsan yapalım gibi bi şey söyledi ama ben kocamı tanıyorum ki istemiyor ya da kararsız bu konuda nasıl bi yol izlemeliyim yardıma ihtiyacım var sizce ben mi çevreden etkilendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?