Eşim çocuk istemiyor

Arkadaşlar doğuruyor hemen bende doğurayım diye çocuk yapılmaz.Süpriz durumlar yoksa ekonomik olarak ,ve ruhen bedenen hazır olmak gerekir Çiftlerden herhangi biri hazır değilse kervan yolda düzülür mantığı işlemez.....

sağol canım biliyorum öyle bir anne olduğumu. ağlayarak günlüğüne yazabilirsin tabirini benim 12 yaşındaki kızım artık kullanmıyor, çocuksu bulduğu için? alaksız yerde kullanmışsınız ama yine de çabanıza sağlık

Bence sen bu bu asabılıkle bır sure daha dusunme cocuk. Kocan ben degılım, bana nıye gergınlık yaratıyorsun. Gıt kocana çemkir evet bu oyuncak bebek degıl elalemde var bende istiyorum dıye aglamaya benzemez.

Nerde kullanılması gerektiğini ben çok iyi biliyorum yaşınız gereği sizin bilmemeniz normal

Ekonomik durum yerindeyse 35 e kalmadan ev alırsınız bence. Bizde memuruz Allah’a şükür ev aldık araba aldık öyle yaptık çocuğu. 31de doğurdum hiçte geç değil. Eşiniz haklı bekleyin biraz daha. Çocuk işi öyle gazla falan olacak şey değil.

Bence sen bu bu asabılıkle bır sure daha dusunme cocuk. Kocan ben degılım, bana nıye gergınlık yaratıyorsun. Gıt kocana çemkir evet bu oyuncak bebek degıl elalemde var bende istiyorum dıye aglamaya benzemez.
Boş boş yorumlarla insanı tahrik edip sonrada yok asabisin bilmem ne aynen abla aynen

Nerde kullanılması gerektiğini ben çok iyi biliyorum yaşınız gereği sizin bilmemeniz normal
ahaha geldi yaş tayfası,benim gibi 40 olursun inşallah yoksa 27 görünümlü 15le hayat zor kötü haber ölmez sağ kalırsan bi gün 40 da olacaksın. benim 27 olduğum gibi..

Eşiniz haklı. Önce evi alın sonra çocuk olsun yasınız genç. Hem hamıle kalsanız bir süre ara vermek zorunda kalacaksınız işe. Tek maaşla bu devırde hem bebek hem kira zor olur. Hem hiç istemiyorum dememiş ki.

Başbaşa olmanın tadını çıkarın. Bebek sahibi olmak hem çok masraflı hem de çok stresli bi şey, öyle dışarıdan göründüğü gibi toz pembe değil.

Amh’ın kaçtı?

İnsanlar bi garip gerçekten insanı pişman ediyorlar sorduğuna soracağına ne çocukluğum kaldı me asabiliğim ne cahilliğim
Aynı şekilde senin gibi şok olarak okuyorum yorumları bazıları resmen manipüle ediyorlar
boşver herkese cevap vermek zorunda değilsin sözde bu sayfada kadınlar birbirine destek oluyor önce çıldırtıp sonra asabisin diyorlar. Çocuk istemen kadar doğal bir şey yok. Zaten iki memursunuz ev almasanız bile gayet kolaylıkla çocuk yetiştirebilirsiniz. Herkes ev alıp mı çocuk yapıyor sanki. Zaten gelecek vaat edemeyeceğiniz çocuğu yapmak istemezsiniz eğitimli insanlarsınız.

İşleri güçleri yok millete salça olup didişerek eğlence arıyorlar diye yorumladım cevap vermeyi düşünmüyorum

Herkes çocuk yapıyor diye istemek bence mantıksız. Sonuçta o çocuğu siz büyüteceksinz siz kendinize güveniyorsanız eğer yapın. Bence eşinde hazır olması lazım yoksa bütün sorumluluk size kalır.
Bizde yeni evliyiz ve sizden daha yaşlıyız etrafımızdaki herkes beklenti içinde onlar istiyor diye asla çocuk yapamam çünkü onlar büyütmeyecek biz büyüteceğiz.

Ayrıca eşimin de sorumluluğu alması lazım. Hem maddi hem manevi çocukla ilgilenmesi lazım ben yapmak için çocuk yapamam.

Heves etme ile yapmayın. Otuza kadra bekleyin cidden. Karı koca isteyip olma bebek bile evliliği sarsıyor. Sizin durumda koca istemiyor siz de arkadaslarınızd agötüp heves etmişsiniz sadece. Bu durumda sizi çok zorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…