9 ay karnında taşıyacak olan, ağladığında emzirecek olan , sabahlara kadar uykusuz kalacak olan sensin tabi ...Eşin sevecek onu , usluyken kucağına alacak ... Ama çoğu sorumluluk sende
olacak... Tabi ister, ben de olsam ben de isterim neden olmasın :1closedeyes:
2 tane varmış yavrunuz , Allah bağışlasın...Biri ergenliğe girmek üzere (14 yaşındaki kızınız), diğeri de yaşı gereği en hareketli zamanlarında... Şimdi siz, onların gelişimiyle ,kişilikleriyle ,dersleriyle
ilgilenmeniz gereken bir zamandasınız ...Kızınızın en hassas dönemleri özellikle... Bir bebek onlara olan ilginizi azaltacaktır ... Bu da doğru olmaz bence ...Çocuk doğurmakla bitmiyor ki iş ... Onların
kritik dönemlerinde onları izlemek , destek olmak , dinlemek , özveride bulunmak lazım... Yeni bebek yerine onlara yoğunlaşsanız daha doğru olur ... Bu benim fikrim tabi...
Allah analı babalı büyütsün evlatlarınızı nazarlardan korusun inşallah
ne güzel bir kız bir de erkek evladınız var bence tam karar
siz istemediğiniz halde eşiniz bu kadar ısrar ediyor eve şenlik gelsin istiyor belki de
eğer bakabilirim derseniz ve durumunuz uygunsa çok güzel olabilir uzun zaman sonra bi bebek daha
yok ben istemem derseniz en iyisi az daha sabretsin eşiniz çocuklar büyümüş zaten torun sever bi on sene sonra yerimseniben
Çocuk yapmak kolay da o çocuğa yeterli imkanları sunabilecek misiniz? Yeni doğan bebeğe kendi odasını verebilecek misiniz?Ne bileyim odada küçük kardeşi olunca ablası veya abisi rahat ders çalışabilecek mi? Bunların hepsini düşünmek lazım. İlerde hepsini üniversitede okutabilecek maddi gücünüz var mı mesela?
Kiboşş walla eşinle konuş diyeceğimm güzel bir dille anlat.
Sende bakamam istemiyorum diyorsun orta yolu bulmaya çalışın şakkıdı
Şeniz
Ayy ne diyeceğimi bilemiyorum canım yaa başka bişi gelmedi aklıma:uhm:
ben 3. cüye hamileyim.eşim istegi için ama hamile kaldıktan sonra bende sevindim.
büyük kızım 11 yasında küçükte 8 yaşında zor olcak yeniden bebek bakımı ama allah sabrınıda veriri. canım..
kendin bilirsin.istemiyosan yapma..delikafadulden
slmm şimdi şöyle bi düşündümde bir kız evladın birde erkek evladınız var kurulu rayına oturmuş bi düzeniniz var bide çalışıyosunuz aslında bence yeterli bebek sevme özlemini eşiniz bence torun sevmeye saklamalı :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?