Eşim çoçuk istiyor

bu çocuk meselesi tek başına olmaz senin onayın şart zaten siz şu anda çok ideal sayıda evladınız var üstelik erkekler çok isterler sonrada bizim üstümüze yıkıyorlarbelli bi yaştan sonrada zor yani sorumluluğu ağır malesef:1no2:

bende erkek olsam isterim niye istemeyeyim?sabah git akşam gel.istediğin kadar sev ağlayınca ver annesine.bütün yük kadınlarda oyüzden çok zor derim siz daha iyi bilirsiniz

kiboşum,canım çocuk bakmak zor evet ama dünyanın en güzel şeyi evlat sahibi olmak.tamam var evladın ve büyükler ama doğum yaptığın andaki mutluluğu hatırlasana.dünyada başka bi duygu yerini tutabilir mi bunun.eşin seni çok seviyor ki bi çocuk daha istiyo.ben olsam hiiiiç beklemez yapardım.

valla benim babamda çok isterdi 3.cüyü bizde bi kız bi erkektik kardeşim benden 3 yaş küçüktü aynen sizin çocuklar gibi annem hamilede kaldı ama aldırmıştı annemle babam boşandı babam evlendi ve çocuğu oldu başkasından annem şuan çok pişman doğurmadığı için çocuk neden zarar olsunki yaşlandığınızda gidecek 3 kapınız olur kalabalığa çok ihtiyacınız olduğu zamanlar olacak şimdi zahmetmiş gibi geliyo ama benim kocişim istesin ben yaparım 4 çocuğunuz varda 5ciyi istemiyoki adam hem sizden istemiycekte kimden isteyecek bunu TABı MADDı VE MANEVı GÜCÜNÜZ BUNA YETıYORSA benim dediklerim geçerli sayılır saygılar...

bence anne istemiyorsa asla çocuk yapılmamalı tmm vücudun yenilenecek yei bir bebek yeni bir heyecan ama bunun yanında uykusuz geceler tekrar bir sürü sıkıntı yorgunluk abisinin ve ablasının uykusu veçalışma ortamı için de büyük bir zorluk. sürekli ağlayan bir bebek onlar sevecekler kardeşlerini tabiki ama onlar da sıkıntı yaşayacak yorulacaklar hem de tam ergenlikdönemlerinde ve bu dönemi büyük ölçüde tekbaşlarına yaşamak zorunda kalacaklar benim bir tane kızım var o biraz büyüyünce tekrar düşünüyorum ama çok yaş bırakmadan aralarında bir de benim sürekli yardımcım var yanımda annem de yakınımda oturuyor ama eğer siz tek başına olacaksanız yapmayın derim ben

bende çocuktan korkuyrum çocuğumda henüz yok
eşim nişanlılığımızdan beri 4 olsun 5 olsun istiyor
kendisi 4 biz 3 kardeşz
etrafımda da görüyormda en ideali 3 bence
tamam rahata erdiniz dinlenmek tabiki hakkınız ama 3.bi çocuk bence evin maskotu stres topu neşe kaynağı olur.
buradaki yorumlardan da anlıyorum ki herkes çocuğu bir iş olarak görüyor,ama zevkle baksalar zannetmiyorum ki istenmesin.
ben olsam işimi bırakır gene çocuk yaparım maddi durumum elverişli ise.
Rabbim hepsine yetecek gücüde verir istenidği takdirde.
bence düşünün derim :CüvCüv: evde böyle bi ufaklığın olduğunu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…