eşim çocuktan sonra iyice saçmaladi

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Yaklaşık 6 aylık bebeğim var. İşe de başladım . Eşim. Her fırsatta bana ne kadar gereksiz olduğumu hatırlatıyor. Dün bebeğimize bakıp "senden önce ben ne yapayordum" dedu. Bende ben vardım deyip güldüm. "Sen sıkmaya baslamistin artık " dedi ciddi ciddi . Bebeğimi çok seviyorum ama bebekten sonra daha büyük daha mutlu bir aile olmamız gerekmiyor muydu ? Sinir oluyorum artık. Zaten 20 kilo fazlam var ve moralim sıfır bide eşim .. yoruldum yordu beni artık. İçimi acıtıyor sözleri.. Yeni anne oldum adapte olmaya mutlu olmaya çalışıyorum ev is bebek vs ama esim.. Bebeğim için asla pişman değilim ama esim :(

Son düzenleme:
üf ne sinir bozucu adamlar var ya.. .bebeğiniz olmadan önce nasılmış acaba... kim arkasını topluyordu, yemeğini yapıyordu, kim çamaşırını yıkıyordu da ben sen yokken ne yapıyordum diyor, patavatsız gerçekten

Benim de 6 aylık bebeğim var biz de ''senden önce boş yaşıyormuşuz, ne gereksiz hayatımız varmış'' diye konuşuyoruz bebeğimizle. Ben hiç üzerime alınmamıştım.

Şu eve bebek gelince ilgisizlikten bunalıma giren eşler de beni geriyor ha. Biraz ana baba olun sonra eş, koca olursunuz. Doğada bile hayvanlar üredikten sonra oynaşmıyor, çiftleşmiyor bir müddet. Ayhhh şiştim ya şu modern hayatın haftada en az iki kere sevişmelisiniz, birbirinize sürekli sevgi sözcükleri söylemelisiniz içerikli mıç mıç hallerinden.

Benim de 6 aylık bebeğim var biz de ''senden önce boş yaşıyormuşuz, ne gereksiz hayatımız varmış'' diye konuşuyoruz bebeğimizle. Ben hiç üzerime alınmamıştım.

Şu eve bebek gelince ilgisizlikten bunalıma giren eşler de beni geriyor ha. Biraz ana baba olun sonra eş, koca olursunuz. Doğada bile hayvanlar üredikten sonra oynaşmıyor, çiftleşmiyor bir müddet. Ayhhh şiştim ya şu modern hayatın haftada en az iki kere sevişmelisiniz, birbirinize sürekli sevgi sözcükleri söylemelisiniz içerikli mıç mıç hallerinden.
ben daha 4 aylık hamileyim
bende bebeğimi okşayıp sen yokken biz ne yapıyormuşuz diyorum ama eşim hiç problem etmedi
bilemedim ama arkadaşın eşi direkmen sen sıkmaya başlamıştın artık gibi bir cümle kurmuş
o kısmı kalp kırıcı gerçekten

S... çekseydin bilmem ne sarayının kontuna.
Hayatı sorgulayıp filozof olma egilimine düşmedigi bariz belli.
Fazla boş kalmış anlaşılan.
İplemeyin desem, ipleyeceksiniz elinizde degil.
Ona aslında bir halt olmadıgını, çocugunun babası ve sizin de istediginiz sürece eşiniz oldugunu hatırlatın bir güzel.

Doğumdan sonra malesef öyle oluyor kadın da erkekte bırbırınden uzaklaşıyor ilk Doğum yaptığımda eşim senınle gurur duyuyorum tesekkur ederım bana çocuğumuzu vardığın için falan demıştı ama Bebek farkettırmeden okadar yoruyor kı o eskı evın içindekı sevgılılık hali kalmıyor malesef alışması ıkı taraf için de zor bunaltmayın kendınızı evet ağır bı laf ama gülüp gecılebılır.. eskı hayata donmek için ilk iş kılomu vermıştım kendıne güven herşeyden onemlı kemdiniz için yanı kılo verın

Ama eş olmayı unutunca evde gergınlık oluyor kadını annelık mutlu edıyor ama erkek eskı cınsel hayatına ve ilgıye kaldığı yerden devam etmek ıstıyor

Ne biçim insan bu ya? İnsan bile demek istemiyorum. Kadın bebeği 6 aylık, çalışmaya başlamış herifin ettiği lafa bak. Valla bana söylese bin kat daha ağır karşılığını veririm, sokaklarda süründürürüm onu.

Ama eş olmayı unutunca evde gergınlık oluyor kadını annelık mutlu edıyor ama erkek eskı cınsel hayatına ve ilgıye kaldığı yerden devam etmek ıstıyor
Denge kurmak önemli, erkek istiyor diye cinsel hayat mı olur? Elbette karşılıklı istekler önemli ama ben konu sahibinin de fazla alınganlık yaptığını düşünüyorum. Bazen fazla ilgi isteği de karşı tarafı bunaltıyor ve böyle fevri çıkışlar olabiliyor. Konu sahibini de anlıyorum fazla kilolar, işe başlama süreciçok yorucu. Ama bu bir süreç, geçecek umarım.
Benim şahsi fikrimce konu sahibi çok alıngan. Bebeğe söylenen bir sözden neden nem kapılsın ki? Ben mutlu olurum ne güzel babası çocuğunu seviyor diye. Ben her gün söylüyorum ve düşünüyorum bebekten önce hayatımız ne kadar boşmuş sözünü. Eşim ''aaa ben neydim o zaman önceden'' dese hayırdır bebeğini mi kıskanıyorsun derim. Yetişkin gibi davranmak gerek.

Back
X