eşim çocuktan sonra iyice saçmaladi

O an saka yapma niyetiyle demiş sizin kırıldığınızı anlayınca daha da uzamasın diye belkide sustu.

Birazda iyi tarafından baksak keşke. En iyisi boş hurafeler yerine siz bi adim atıp konuşun. Kırıldığınızı zaten yorulduğunuzu sürekli bi koşturmacada olduğunuzu eşinizinde böyle yaparak sizi daha da kırdığını anlatın. Bence anlayacaķtır.

Merhaba hanımlar; daha önce yorum yapmıştım ama lightpinklady lightpinklady nin yorumundan sonra bende bir şeyler daha yazayım dedim.
Bebek doğana kadar her şey süperdi. bebekten sonra da bir dönem çok mutlu ilerledik, ancak sonrasında işe dönmem ile birlikte olanlar oldu. eşime zaman ayıramamaya ihmal etmeye başladım. o kadar anlayışlı bir insandır ki çorbanın tuzu nedeni ile bile tartışmaya başladık. mecazen söylemiyorum cidden tuz yüzünden :) eskiden dibinden ayrılmaz hiç rahat bırakmazdım, el ele kol kola mutlaka o şekilde evde yapışık ikiz gibiydik. 6 yıllık evliyim. bebeğim 17 aylık. hayatımızın tam ortasına bir bebek gelince fikir çatışmaları da oluştu. ben uyutmak istiyorum mesela, o uyumasın otursun diyor. ben yorgunluktan ölüyorum uykusuzluğa dayanamıyorsun diyor vs vs... diyeceğim o ki bebek için sağlam irade sağlam güç lazım. aslında burada en büyük hata biz kadınlarda. kendi adıma eşimi ihmal etmem sonucu olaylar çok gerilmeye müsait oluyor çünkü cinsellik de eskisi kadar yoğun değil. kadın olarak doğumdan sonra aylarca o iş olmazsa aramam şu an o durumdayım. ancak erkek için öyle değil. onun için bir şey değişmedi, ama bendeki hormonlar hayatıma gelen o minik melek onunla hasret giderme telaşı - çalıştığım için gördüğüm saatler sınırlı- beni eşimden uzaklaştırdı ister istemez. malesef bu duruma da oldukça üzülüyorum. bazı akşamlar tek kelime etmeden uyuduğumuzu bilirim. başta çok üzülüyordum bu duruma, ama bebek bakımı zor. bunun bir süreç olduğunu düşünüyor ve geçeceğini umuyorum. aslında kızımın uykusu düzene girse eşime de vakit ayırabileceğim ama 12 den önce uyumadığı ve benim uykusuzluğa dayanma süremin de 11 olduğunu düşününce eşime zaman ayırmanın çok mümkün olmadığını görüyorum. insanlar evlilik kurtarmak için bebek yapıyor bizim 5 yılda kavga etmediğimiz kadar bu yıl kavgamız oldu :) bebeğimi suçlamıyorum asla çok şükür onun varlığına. diyorum ya suçlu benim. daha güçlü olmam daha dayanıklı olmam lazımdı. olmuyor yapamıyorum zaman diyorum. o yüzden konu sahibine tek nedenin eşine zaman ayırmaması olduğunu yazdım. böyle işte güzel hanımlar... bende de durum farklı değil yani.
Valla şu yazıdan sonra neden eşine çocuğun sorumluluğunu vermiyorsun, neden o uyutmuyor sana ''uykusuzluğa dayanamıyosun'' diyor diye sormak istedim.

Bence çocuk büyütmenin kilit noktası uyku. O düzensizse lohusa krizinden çıkamıyor insan. Çocuk da uykusunu alamayınca hırçınlaşıyor. Benimki 6 aylık. 15 gün sonra işe başlayacağım bakalım neler olacak.

Bende seninle aynı durumdayım arkadaşım.ben doğum yapalı 9 ay oldu eşimle aramızda soğukluk var.ayrıca eşim kilolarımdan dolayı beni beğenmediğini açık açık dile getirdi.çok moralim bozuk

Valla şu yazıdan sonra neden eşine çocuğun sorumluluğunu vermiyorsun, neden o uyutmuyor sana ''uykusuzluğa dayanamıyosun'' diyor diye sormak istedim.

Bence çocuk büyütmenin kilit noktası uyku. O düzensizse lohusa krizinden çıkamıyor insan. Çocuk da uykusunu alamayınca hırçınlaşıyor. Benimki 6 aylık. 15 gün sonra işe başlayacağım bakalım neler olacak.

Ya cocuk uyumuyodur belki de.. mesela benimki 8aylik ve illa yatarak emerek uyur. Nadiren sallanarak. Memesini yer ve daha da uyuyamamis olursa sinirle aglar falansa sallariz uyuyabilir bazrn.. o zamanlar babasina veririm sallar da..
Emerek uyuyorsa ve ben iyice dalmadan yanindan kalkarsam saniyesinde uyanir..
Bi de uyumayan cocugu uyutmaya calissan.kac yazar. Donuyo yuvarlaniyo nerdeyse taklalar atiyo vs vs..Uyku cok onemli,dediginiz gibi ama.. duzen oturtulamiyor her zaman :/

Eveet.. gunduz sadece 20 dk ve 1defa uyumus bi bebekle kafayi yemis bulunuyorum..Basim agridi,yoruldum hic bi ise de bakamadim dogru durust..
Ve esim gelsin diye bekledim hadi cikmiyo musun niye gelemedin of pof derken geldi isten..ve noldu dersiniz..
Bi kosu gidip corbayla salata hazirladim,bi de ton baligi actim. Yemek yapamadigim icin sipsak biseyler uydurdum..yemegi yedik ben mutfaktaki 2gunluk bulasiklari ve copleri toparlyorum,bebek de babasiyla icerde. Hep sesi geliyo agliyo bagiriyo. Ve babasinin tek yaptigi ,yaninda yatip kiziiim,nooldu bitanem vs demek.. supurge calstrcaktim seslendim.. babasiii getir de bari beni gorsun rahatlasin izlesin.. zar zor getirdi yanima bi baktilar cocuk susunca geri iceri gitriler. 5dk.da isimi bitirdim. Ellerimi yikarken banyonun kapisinda babasinin kucaginda bebekle karsilastim.. esim bi bagirdi OOF basiiim catliyo olcem smdi diye..aldim bebegi elinden.. meme yesin diye geldik yattik.babasi da geldi devrildi yataga.. ve bilin bakalm... su an horul horul uyimaya durdu.. ve bebekle ben basbasayim.. :)
Yani babalar sorumluluk almiyor
Alamiyor... blmiyorum neden.. benim kiz zaten babasina gitmek istemyor,bana yapisik gbi adeta..

O sözü duyduktan sonra , bende bebeğime sarılıp oyy kuzuum ben senden önce bu odun babanla nasıl vakit geçiriyormuşum iyiki doğdun derdim...
Üzülme , takma hatta umursama...

Ben böylelerini anlamıyorum tam bir düşüncesiz eşim hala bana der ki çocukalrı severken sizleri çok seviyorum çocuklarım ama anneniz sizden önce vardı kusura bakmayın diye takılır.

çok söyledim, bir gün sen uyut bir gün ben dedim tamam diyor ama kendimi yine çocuğu uyuturken buluyorum.

Bende seninle aynı durumdayım arkadaşım.ben doğum yapalı 9 ay oldu eşimle aramızda soğukluk var.ayrıca eşim kilolarımdan dolayı beni beğenmediğini açık açık dile getirdi.çok moralim bozuk

eşin halt yemiş, terbiyesiz. seni fiziğin için mi almış. kg verilir kardeşim ben verdiysem herkes verir yeter ki iste o zaman da kıskançlık başlıyor :) şimdi eşim ben 15 kg verince gözleri döndü valla kıskançlığa bile başladı kendin için yap önce kg gider de bu olmayan karakteri ne yapacağız deseydin sen ona?

gerçi çoğu zaman şimdi hakkını yemeyim uyutamadığım zaman hep uyuttu kızımı. destek oldu işleri bu ara çok yoğun belki de ondan anlatmadığı sıkıntısı vardır diye düşünüyorum yoksa onun kadar anlayışlı baba görmüş değilim ben her halime her davranışıma böyle alttan alıp beni seven bir adam şimdi kıyamadım laf söyletmeye :)

Back
X