Merhaba arkadasim seni cok iyi anliyorum..
8aylik bi bebegim var.. Hersey onunla guzel evet,ben de dusunuyorum o yokken ne eksikmisiz diye. Esim pek anlamiyor.. Sanki benim kadar bebegimize mucizeymis gibi bakmiyor. Bu yonden sevinmelisin. Kiskanma bebegini. :)
Gel gelelim bebekten sonra evlilikler tamamlanmis,tam bi yuva haline donusmus olmycak miydiya..Ben de oyle saniyordum ama,biz iletisimsizlesmeye basladik git gide esimle..Bebek agladikca birbirimze suc bulur olduk. Bana,sanki sen napiyosunki keske ben evde otursam da bebek baksam sabahtan aksama kadar essek gibi calisiyorum da dedi..ki evet gecesi gunduzu cikis saatleri esnek bi isi var.pazarlari da dahil calisir,izin yapamaz vs vs agir bi is.. Neyse.. Bebek bakmayi kucumsedi. Anne gibi dusunemez elbette diyodum baslarda da. Sonradan bi baktim herseyi ben sirtlanmisim. Bebek su an iyice bana yapisik bi halde yasamak istemeye basladi zaten. Babasi ilgileniyor ama nazina tam oynamiyor. Ne biliyim ben her metaryalden onu guldurcek biseyler cikarabiliyorum.. gazoz sisesini salladim gecenlerde icindeki kopurdukce hosuna gitti mesela. Oyuncak konustururm falan..babasi yapmyo boyle seyler,sonra eee bende agliyo benim memem yok sen meme verip rahatlyosun diyo... cocuk da haliyle hep beni istiyo..
Acikcasi esimle birbirimze vakit ayiramyoruz. Yuzumuzu aksam goruyoruz o da yorgun argin bezgin bi sekilde,uyumaya endeksli.. yapmacik davranmyorum da.. uykum var yorgunum gozum koca gormuyor. Zaten cinsel anlamda da hic bisey hissedemyorum isteyemiyorum..8ayi gecti ama bende hic bir gelisme yok ne yazik ki..
Yani hadi hurra bugun sevismemz lazim demek olmuyo. Insanin akisina brakmasi lazim dimi,akis diye birsey de olamyor uyumayan bi cocukla. Zirt pirt uyanir kizim. Ancak memeyle uyur
Sallanmayla da degil....
Ben aramizdaki soguklugu iste bazi seylerin olamayisina bagladim. Ama o bazi seyler olmaynca da sogukluk ustune sogukluk dogdu.. birbirini kovaladi bu durum..
Esim bana sarilsn,hic baska bisey dusunmeden sacimla oynasin eskisi gibi uzansam sirtimi.kasisa falan istiyorum.. vakit de yok artik,onu yapcak adam da yok su an..
Benden beter hormonlari degisti adamin,asabi sinirli birsey oldu.. buyuk kavgalar da ettik bebek dogduktan sonra. Boyle elinde ne varsa firlatti bi gun. Bi gun.gitti kapiya yumruk atti falan. Oyle bi insan degildi o gune kadar.. bebegin dogmasini mi.bekledin napiyosun kendne gel.diye bagirdim.. Cocugumuz var daha duzgun olalim diycegi yerde.. sacmaladi ilk zamanlar...
Sezeryan oldum. Baskalari gibi 2gunde ayaga kalktm diyemycem. Oksuruk vardi dogum oncesi bende,sonrasinda da dikislerimi cok zorladim.. yani benim iyilesmem 2ayi buldu.. 4.ay fazla.kilolarim gozume batmaya basladi. 20 kg almistim cunku.. gobegim cok kotuydu

5.ayda abur cuburu azalttim falan. Sonra hafiften hareket etmeye basladim. 6 da 7de spor yapabildm derken 9. Ayin icindeyim. biraz dikkat ve hareketlenmeylw kilolarimi verdim..
Sen de verebilrsn. Kocana da yedir de yedir sismanlasin. Sen zayifla :)
Seni bi grubumuz var oraya etiketleyim istersen,emziren annelerin zayiflama grubu.. ora bende baya ise yaradi cunku...