- 11 Ocak 2016
- 1.667
- 1.747
- 83
- 37
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
ben daha 4 aylık hamileyimBenim de 6 aylık bebeğim var biz de ''senden önce boş yaşıyormuşuz, ne gereksiz hayatımız varmış'' diye konuşuyoruz bebeğimizle. Ben hiç üzerime alınmamıştım.
Şu eve bebek gelince ilgisizlikten bunalıma giren eşler de beni geriyor ha. Biraz ana baba olun sonra eş, koca olursunuz. Doğada bile hayvanlar üredikten sonra oynaşmıyor, çiftleşmiyor bir müddet. Ayhhh şiştim ya şu modern hayatın haftada en az iki kere sevişmelisiniz, birbirinize sürekli sevgi sözcükleri söylemelisiniz içerikli mıç mıç hallerinden.
Ama eş olmayı unutunca evde gergınlık oluyor kadını annelık mutlu edıyor ama erkek eskı cınsel hayatına ve ilgıye kaldığı yerden devam etmek ıstıyorBenim de 6 aylık bebeğim var biz de ''senden önce boş yaşıyormuşuz, ne gereksiz hayatımız varmış'' diye konuşuyoruz bebeğimizle. Ben hiç üzerime alınmamıştım.
Şu eve bebek gelince ilgisizlikten bunalıma giren eşler de beni geriyor ha. Biraz ana baba olun sonra eş, koca olursunuz. Doğada bile hayvanlar üredikten sonra oynaşmıyor, çiftleşmiyor bir müddet. Ayhhh şiştim ya şu modern hayatın haftada en az iki kere sevişmelisiniz, birbirinize sürekli sevgi sözcükleri söylemelisiniz içerikli mıç mıç hallerinden.
Denge kurmak önemli, erkek istiyor diye cinsel hayat mı olur? Elbette karşılıklı istekler önemli ama ben konu sahibinin de fazla alınganlık yaptığını düşünüyorum. Bazen fazla ilgi isteği de karşı tarafı bunaltıyor ve böyle fevri çıkışlar olabiliyor. Konu sahibini de anlıyorum fazla kilolar, işe başlama süreciçok yorucu. Ama bu bir süreç, geçecek umarım.Ama eş olmayı unutunca evde gergınlık oluyor kadını annelık mutlu edıyor ama erkek eskı cınsel hayatına ve ilgıye kaldığı yerden devam etmek ıstıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?