- 13 Mart 2016
- 3.897
- 8.660
- 78
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Arastirmalara gore kadinin hamileligi erkek hormonlarini da etkiliyor ve erkekteki cinsellik istegi yerini dogacak cocugu koruma hissine birakiyor ama bu her erkekte ayni degil tabi tipki her annenin ayni olmadigi gibi,Ama eş olmayı unutunca evde gergınlık oluyor kadını annelık mutlu edıyor ama erkek eskı cınsel hayatına ve ilgıye kaldığı yerden devam etmek ıstıyor
Benim de 6 aylık bebeğim var biz de ''senden önce boş yaşıyormuşuz, ne gereksiz hayatımız varmış'' diye konuşuyoruz bebeğimizle. Ben hiç üzerime alınmamıştım.
Şu eve bebek gelince ilgisizlikten bunalıma giren eşler de beni geriyor ha. Biraz ana baba olun sonra eş, koca olursunuz. Doğada bile hayvanlar üredikten sonra oynaşmıyor, çiftleşmiyor bir müddet. Ayhhh şiştim ya şu modern hayatın haftada en az iki kere sevişmelisiniz, birbirinize sürekli sevgi sözcükleri söylemelisiniz içerikli mıç mıç hallerinden.
Sevgili olabilir evet; sorumlulukları bölüşerek, birbirine yrdımcı olarak. Bebek doğduktan sonra hayat çok değişiyor nefes alacak vakit kalmıyor. Lohusalık psikolojisi de yıkıcı. Kadınların üzerinde güzel olma, fazla kiloları verme, hee şeye yetişme, süper anne, süper ve seksi kadın olma baskısı var. Bu da ''senden önce ne yapıyormuşuz'' sözüne karşılık sitemli bir ''ben vardım'' sözüyle çıkıyor işte. Kadın göğüsleri süt doluyken maalesef pek cinsellik düşünemiyor. Duygusal açlığı fazlaca baskın oluyor. Ama bu ilgi durumunu çocuk üzerinden yarıştırmak çok sakil.Esinizin mizacı hep mi böyle, yoksa dogumdan sonra mı böyle oldu?
Kırıldıysanız güzel bir anda bunu konusarak belirtin. Belki dikkat eder.
Ikinci bir secenek olarak da kısasa kısas yapabilirsiniz. Bebeginizi severken "sen olmadan ne kadar eksikmisim, sen yokken bu ev ne kadar sıkıcıymıs" tarzında cümleler kurun.
Yaklaşık 6 aylık bebeğim var. İşe de başladım . Eşim. Her fırsatta bana ne kadar gereksiz olduğumu hatırlatıyor. Dün bebeğimize bakıp "senden önce ben ne yapayordum" dedu. Bende ben vardım deyip güldüm. "Sen sıkmaya baslamistin artık " dedi ciddi ciddi . Bebeğimi çok seviyorum ama bebekten sonra daha büyük daha mutlu bir aile olmamız gerekmiyor muydu ? Sinir oluyorum artık. Zaten 20 kilo fazlam var ve moralim sıfır bide eşim .. yoruldum yordu beni artık. İçimi acıtıyor sözleri.. Yeni anne oldum adapte olmaya mutlu olmaya çalışıyorum ev is bebek vs ama esim.. Bebeğim için asla pişman değilim ama esim
Yaklaşık 6 aylık bebeğim var. İşe de başladım . Eşim. Her fırsatta bana ne kadar gereksiz olduğumu hatırlatıyor. Dün bebeğimize bakıp "senden önce ben ne yapayordum" dedu. Bende ben vardım deyip güldüm. "Sen sıkmaya baslamistin artık " dedi ciddi ciddi . Bebeğimi çok seviyorum ama bebekten sonra daha büyük daha mutlu bir aile olmamız gerekmiyor muydu ? Sinir oluyorum artık. Zaten 20 kilo fazlam var ve moralim sıfır bide eşim .. yoruldum yordu beni artık. İçimi acıtıyor sözleri.. Yeni anne oldum adapte olmaya mutlu olmaya çalışıyorum ev is bebek vs ama esim.. Bebeğim için asla pişman değilim ama esim
Sende aynı dili kullan canım yavrum sen yokken bu hayat hiç çekilmiyodu iyiki doğurdum seni de.Kadınların işi çok zor ilk annelik te hele çocuğa mı odaklanıcan eski formuna mı geri dönmeye çalışıcan yoksa böyle halden anlamayan koca kişisiyle miYaklaşık 6 aylık bebeğim var. İşe de başladım . Eşim. Her fırsatta bana ne kadar gereksiz olduğumu hatırlatıyor. Dün bebeğimize bakıp "senden önce ben ne yapayordum" dedu. Bende ben vardım deyip güldüm. "Sen sıkmaya baslamistin artık " dedi ciddi ciddi . Bebeğimi çok seviyorum ama bebekten sonra daha büyük daha mutlu bir aile olmamız gerekmiyor muydu ? Sinir oluyorum artık. Zaten 20 kilo fazlam var ve moralim sıfır bide eşim .. yoruldum yordu beni artık. İçimi acıtıyor sözleri.. Yeni anne oldum adapte olmaya mutlu olmaya çalışıyorum ev is bebek vs ama esim.. Bebeğim için asla pişman değilim ama esim
Bebekten sonra mutlu aile hayalleriYaklaşık 6 aylık bebeğim var. İşe de başladım . Eşim. Her fırsatta bana ne kadar gereksiz olduğumu hatırlatıyor. Dün bebeğimize bakıp "senden önce ben ne yapayordum" dedu. Bende ben vardım deyip güldüm. "Sen sıkmaya baslamistin artık " dedi ciddi ciddi . Bebeğimi çok seviyorum ama bebekten sonra daha büyük daha mutlu bir aile olmamız gerekmiyor muydu ? Sinir oluyorum artık. Zaten 20 kilo fazlam var ve moralim sıfır bide eşim .. yoruldum yordu beni artık. İçimi acıtıyor sözleri.. Yeni anne oldum adapte olmaya mutlu olmaya çalışıyorum ev is bebek vs ama esim.. Bebeğim için asla pişman değilim ama esim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?