eşim çocuktan sonra iyice saçmaladi

Ama eş olmayı unutunca evde gergınlık oluyor kadını annelık mutlu edıyor ama erkek eskı cınsel hayatına ve ilgıye kaldığı yerden devam etmek ıstıyor
Arastirmalara gore kadinin hamileligi erkek hormonlarini da etkiliyor ve erkekteki cinsellik istegi yerini dogacak cocugu koruma hissine birakiyor ama bu her erkekte ayni degil tabi tipki her annenin ayni olmadigi gibi,

Bence cok duygusal bakmiyorlar babalar bu duruma. "Bebek dogdu, o hayata adapte oldum. Bebegimle oynuyorum. Onceden bos bos oturuyordum" gibi bakabiliyorlar. E bide calisan insanlarsiniz. Gun icinde esinizle ne kadar vakit gecirebiliyorsunuz bas basa? Suan bebek daha anlamli gelebilir. Her ikinizede hatta. Uzulmeyin.

sizin kurduğunuz cümleyle, arkadaşın cümlesi arasında fark var yalnız. İnsan yeri gelince anne baba olur yeri gelince sevgili.. Her iki rolü de unutmamak lazım. Henüz anne olmadığımdan daha fazla bişey diyemiycem.

Esinizin mizacı hep mi böyle, yoksa dogumdan sonra mı böyle oldu?
Kırıldıysanız güzel bir anda bunu konusarak belirtin. Belki dikkat eder.
Ikinci bir secenek olarak da kısasa kısas yapabilirsiniz. Bebeginizi severken "sen olmadan ne kadar eksikmisim, sen yokken bu ev ne kadar sıkıcıymıs" tarzında cümleler kurun.

Sevgili olabilir evet; sorumlulukları bölüşerek, birbirine yrdımcı olarak. Bebek doğduktan sonra hayat çok değişiyor nefes alacak vakit kalmıyor. Lohusalık psikolojisi de yıkıcı. Kadınların üzerinde güzel olma, fazla kiloları verme, hee şeye yetişme, süper anne, süper ve seksi kadın olma baskısı var. Bu da ''senden önce ne yapıyormuşuz'' sözüne karşılık sitemli bir ''ben vardım'' sözüyle çıkıyor işte. Kadın göğüsleri süt doluyken maalesef pek cinsellik düşünemiyor. Duygusal açlığı fazlaca baskın oluyor. Ama bu ilgi durumunu çocuk üzerinden yarıştırmak çok sakil.

Ayyy böyle adama tekme tokat dalmak lazım allahım . Bende kocam çocuk doğurursam onu daha fazla beni daha az sevecek diye bu çocuk meselesini asla düşünmüyorum allahım sen koru böyle adamlardan

Ben de kızıma "sen yokken ben ne yapıyormuşum ?" diyorum. Eşimle çocuğum kıyaslanamaz. Çünkü eşim başka, çocuğum başka. Biri diğerinin alternatifi değil ki?

Eşim de bunu söylese alinmam, aksine mutlu olurum. Senin genel olarak hayattan, belki kılolar, belki bebeğin küçük herşeye istediğin gibi yetişemiyorsun, onu bırakıp ise başladığın için de mutmain değilsin, yada eşinden istediğin beklediğin sevgiyi ilgiyi bulamıyorsun... Böyle yada benzer bi sebeple eşinin bu lafına alınmış olabilirsin diye düşünüyorum.

Sen sıkmıştın artık, lafı amacını aşan bi şaka bence. Erkekler kelimeler konusunda başarısız, beceriksiz. Arada böyle dangirdamayan erkek var mı ki? Bi numune de bizim evde var :)

Son düzenleme:
Senden once ben ne yapiyormusum tribine girmeyen tek ben mi varim acaba? Yorumlari okudum da,herkes anne olmak icin dogmus maasallah. Valla hic kendimi degersizlestirmedim ben,cocuktan once de kadindim,bireydim,harika bir kariyerim ve sosyal cevrem vardi. Gayet de degerliydim yani dunyaya gelis amacim anne olmak degildi oncelikle kadin olmakti

Bizim ilk kızımız doğduğunda onlar baba kız bense evde ki bir paspas gibiydim öyle hissediyordum. Aralarında ki aşk ı kıskandım galiba. Eşim ilk kez benim dışımda birine öyle gözleri gülerek bakıyırdu. Aşkım biriciğim güzel kokulum diye seviyordu ... 2. Kızımız oldu ben kendimi hala evin paspası gibi hissediyorum . Galiba kadınsal bi kıskançlık çok takılma :)) eşim gel kız gel kıskanma senide seviyorum diyor benim kıskanan bakışlarımı yakalayınca

Tamam evlilik bir süre sonra gerçekten sıkıyor ama bu eşinin suratına söylenecek bi şey değil ki bir de yeni Doğum yapmışsınız. Yerinizde olsam cool olup hemen toparlanmaya çalışırdım. Bebeğinizi alıp çıkın biraz değişiklik Yapın. Yürüyün yediklerinize dikkat edin

Şu an hassas bir dönemdesiniz belli ki eşiniz size böyle cümleler kurduğunda siz onla daha fazla dalga geçin ya da umrunuzda değilmiş gibi davranın o sinir olsun :) Kilolar da gider hiç üzülmeyin ben diyetisyene gittim kızım 6 aylıkken 25 kilo verdim

Lohusalikta isitilen söz de 10 kat casks uzuyor. Benimki de "Sen gel boyle sisman mi kalacaksin" demisti, ben de apar topar geceliklere, korselere , kupelere sarilmistim. Ne hallere sokuyorlar bizi.

Bebek 6 aylik ve hamilelikten üzerinde 20 kilo fazlalık varsa bence o ise acil el atmak gerekir.

Konu sahibi kendini iyi ve güzel hissetse bu laftan bu kadar alınmazdi ve belki de eşi bay odun da bu cümleyi bu kadar rahat kurmazdi.

Bebek ek gidaya gecmisken, spor ve diyet için bi zaman

Çoğu konunuza denk geldim,bebeği kabullenemediğinizi,lohusa depresyonu geçirdiğinizi ve henüz atllatamadığınızı düşünüyorum......Bence yol yakınken uzmana başvurmanız gerekli.....

Sende aynı dili kullan canım yavrum sen yokken bu hayat hiç çekilmiyodu iyiki doğurdum seni de.Kadınların işi çok zor ilk annelik te hele çocuğa mı odaklanıcan eski formuna mı geri dönmeye çalışıcan yoksa böyle halden anlamayan koca kişisiyle mi

Bebekten sonra mutlu aile hayalleri
Biraz büyüsun daha mutlu bir aile olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…