eşim çocuktan sonra iyice saçmaladi

Şimdi eşinin bunu söyleme tarzı ve ciddiyeti önemli. Şaka olarak mı yoksa baya ciddi mi söyledi. Bazı erkekler çocuğuna sevgisini göstermenin anneyi az sevdiğini söylemekle belli olacağını sanıyor .Aslında niyeti çocugunu sevdiğini göstermek ama bunu yalnis yoldan yapıyor. Öyle bir durumsa pek prablim yok.

İlişkiniz çok güzel gidiyordu da adam durduk yere mi böyle laf soktu ? Yani belli ki size karşı bi öfkesi var.. Öncesinde bi tartışma mı oldu, kötü bi hafta mı geçirdiniz, aranız limoni mi ? Bunlar önemli detaylar.. Belli ki canınızı yakmak istemiş..

Bende eşime herseye, herkese doyarım da bir evladıma doyamam diyorum, herkes olmadan yasarım ama bir oğlum olmadan yasayamam diyorum.
Bende kadının hanzosu muyum şimdi
O da bir kere oğlum senden değerlisi yok bu evde demişti, bana mı laf sokuyorsun demiştim, birlikte çok gülmüştük :)
Ama eşiniz cidden mi sıkıldı, yoksa çocuğunu mu çok seviyor onu siz anlarsınız.
Şahsen ben yada eşim hiç alınmayız. Elbette birbirimizi seviyoruz.
Bir de sanırım kilonuz da olduğu için tribe giriyorsunuz gibi geldi bana..

Bir haftasonu bırak bebeğini babasıyla, sen dışarı çık. Yapılacakları da yaz. Bak bakalım yarım saat sonra seni nasıl arıyor. Bu adamlar içten içe bebeklerimize olan ilgimizi kıskanıyor ne diyeceklerini şaşırıyorlar.

Farkinda olmadan ilgisiz davraniyo olabilir misin? Sanki sana karsi hirsla soylemis gibi geldi canini qcitmak icin. Cok reddediyo musun acik acik sordum ama malum bebek en zor zamanlar hakli olarak yapiyo olabilirsin?

Madem sıkmaya başlamışsınız , o bebek nasıl oldu , leylekler mi getirdi ?

Ne denilir ki , çok üzücü , kırgınlığınızı belli edin mutlaka.

Esim cocuklari opucuklere bogarken hep onlari opuyosun ben neyim bu evde dedigimde kendini cocukLARIMLA kiyaslama herzaman kaybedersin diyo

eşinle ilgileniyor musun?

Ya inatlasmak,kisasa kisas yanlis bence.sorun cozmez.bi sure gecsin alin karsiniza yumusak yumusak boyle soyledin ben kirildim ned3nini merak ettim acaba benim dusundugum kadar guzel bir evliligimiz yok muydu vs diye konusun.buz olsa erir

Böyle adamları bırakmak yerine bide neslini cogaltıosunuz
Altta kalmayın günü kurtarmaya bakın bundan sonra sizin için daha yararlı olabilir

Bana kizacaksiniz ama cocuktan sonra uzaklasmak hatta birbirinden sogumak cok normal bilmiyorum tecrubeli anneler soylesin cocuk buyuynce geciyor mu?

Ayyy siz de heralde benim gibi herseye ara verenlerdensiniz.. ama sanirim esiniz bu durumdan.hosnut boyle konustugunuza gore.. hosnut olmayan bi es iste,konu sahibininki gibi ariza cikarmak icin firsat kolluyo...benimki de oyle..

Merhaba arkadasim seni cok iyi anliyorum..
8aylik bi bebegim var.. Hersey onunla guzel evet,ben de dusunuyorum o yokken ne eksikmisiz diye. Esim pek anlamiyor.. Sanki benim kadar bebegimize mucizeymis gibi bakmiyor. Bu yonden sevinmelisin. Kiskanma bebegini. :)
Gel gelelim bebekten sonra evlilikler tamamlanmis,tam bi yuva haline donusmus olmycak miydiya..Ben de oyle saniyordum ama,biz iletisimsizlesmeye basladik git gide esimle..Bebek agladikca birbirimze suc bulur olduk. Bana,sanki sen napiyosunki keske ben evde otursam da bebek baksam sabahtan aksama kadar essek gibi calisiyorum da dedi..ki evet gecesi gunduzu cikis saatleri esnek bi isi var.pazarlari da dahil calisir,izin yapamaz vs vs agir bi is.. Neyse.. Bebek bakmayi kucumsedi. Anne gibi dusunemez elbette diyodum baslarda da. Sonradan bi baktim herseyi ben sirtlanmisim. Bebek su an iyice bana yapisik bi halde yasamak istemeye basladi zaten. Babasi ilgileniyor ama nazina tam oynamiyor. Ne biliyim ben her metaryalden onu guldurcek biseyler cikarabiliyorum.. gazoz sisesini salladim gecenlerde icindeki kopurdukce hosuna gitti mesela. Oyuncak konustururm falan..babasi yapmyo boyle seyler,sonra eee bende agliyo benim memem yok sen meme verip rahatlyosun diyo... cocuk da haliyle hep beni istiyo..
Acikcasi esimle birbirimze vakit ayiramyoruz. Yuzumuzu aksam goruyoruz o da yorgun argin bezgin bi sekilde,uyumaya endeksli.. yapmacik davranmyorum da.. uykum var yorgunum gozum koca gormuyor. Zaten cinsel anlamda da hic bisey hissedemyorum isteyemiyorum..8ayi gecti ama bende hic bir gelisme yok ne yazik ki..
Yani hadi hurra bugun sevismemz lazim demek olmuyo. Insanin akisina brakmasi lazim dimi,akis diye birsey de olamyor uyumayan bi cocukla. Zirt pirt uyanir kizim. Ancak memeyle uyur
Sallanmayla da degil....
Ben aramizdaki soguklugu iste bazi seylerin olamayisina bagladim. Ama o bazi seyler olmaynca da sogukluk ustune sogukluk dogdu.. birbirini kovaladi bu durum..
Esim bana sarilsn,hic baska bisey dusunmeden sacimla oynasin eskisi gibi uzansam sirtimi.kasisa falan istiyorum.. vakit de yok artik,onu yapcak adam da yok su an..
Benden beter hormonlari degisti adamin,asabi sinirli birsey oldu.. buyuk kavgalar da ettik bebek dogduktan sonra. Boyle elinde ne varsa firlatti bi gun. Bi gun.gitti kapiya yumruk atti falan. Oyle bi insan degildi o gune kadar.. bebegin dogmasini mi.bekledin napiyosun kendne gel.diye bagirdim.. Cocugumuz var daha duzgun olalim diycegi yerde.. sacmaladi ilk zamanlar...

Sezeryan oldum. Baskalari gibi 2gunde ayaga kalktm diyemycem. Oksuruk vardi dogum oncesi bende,sonrasinda da dikislerimi cok zorladim.. yani benim iyilesmem 2ayi buldu.. 4.ay fazla.kilolarim gozume batmaya basladi. 20 kg almistim cunku.. gobegim cok kotuydu
5.ayda abur cuburu azalttim falan. Sonra hafiften hareket etmeye basladim. 6 da 7de spor yapabildm derken 9. Ayin icindeyim. biraz dikkat ve hareketlenmeylw kilolarimi verdim..
Sen de verebilrsn. Kocana da yedir de yedir sismanlasin. Sen zayifla :)
Seni bi grubumuz var oraya etiketleyim istersen,emziren annelerin zayiflama grubu.. ora bende baya ise yaradi cunku...

Peki simdi nasilsiniz,bebeginiz buyumustur.. duzeldiniz mi.. biz de sevgili gibiydik smdi birbirimizn resmen acigini arayan,saygimizi yitirmis bi cift.olduk... ikimiz de birbirimize sinir oluyoruz ..

Ayyy siz de heralde benim gibi herseye ara verenlerdensiniz.. ama sanirim esiniz bu durumdan.hosnut boyle konustugunuza gore.. hosnut olmayan bi es iste,konu sahibininki gibi ariza cikarmak icin firsat kolluyo...benimki de oyle..
İyi de ben konu sahibinin arıza çıkardığını düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…