- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
- 83
- Konu Sahibi birumutturyasamak
-
Ama bu lafın hakkı verilmeliydi,ümüğünü sıkaraktan.Sen sıkmaya baslamistin artık " dedi ciddi ciddi
Yaklaşık 6 aylık bebeğim var. İşe de başladım . Eşim. Her fırsatta bana ne kadar gereksiz olduğumu hatırlatıyor. Dün bebeğimize bakıp "senden önce ben ne yapayordum" dedu. Bende ben vardım deyip güldüm. "Sen sıkmaya baslamistin artık " dedi ciddi ciddi . Bebeğimi çok seviyorum ama bebekten sonra daha büyük daha mutlu bir aile olmamız gerekmiyor muydu ? Sinir oluyorum artık. Zaten 20 kilo fazlam var ve moralim sıfır bide eşim .. yoruldum yordu beni artık. İçimi acıtıyor sözleri.. Yeni anne oldum adapte olmaya mutlu olmaya çalışıyorum ev is bebek vs ama esim.. Bebeğim için asla pişman değilim ama esim
Çok değil. Ev is bebek derken belim kopuyoreşinle ilgileniyor musun?
Çok değil. Ev is bebek derken belim kopuyor
Ayyy siz de heralde benim gibi herseye ara verenlerdensiniz.. ama sanirim esiniz bu durumdan.hosnut boyle konustugunuza gore.. hosnut olmayan bi es iste,konu sahibininki gibi ariza cikarmak icin firsat kolluyo...benimki de oyle..Benim de 6 aylık bebeğim var biz de ''senden önce boş yaşıyormuşuz, ne gereksiz hayatımız varmış'' diye konuşuyoruz bebeğimizle. Ben hiç üzerime alınmamıştım.
Şu eve bebek gelince ilgisizlikten bunalıma giren eşler de beni geriyor ha. Biraz ana baba olun sonra eş, koca olursunuz. Doğada bile hayvanlar üredikten sonra oynaşmıyor, çiftleşmiyor bir müddet. Ayhhh şiştim ya şu modern hayatın haftada en az iki kere sevişmelisiniz, birbirinize sürekli sevgi sözcükleri söylemelisiniz içerikli mıç mıç hallerinden.
Peki simdi nasilsiniz,bebeginiz buyumustur.. duzeldiniz mi.. biz de sevgili gibiydik smdi birbirimizn resmen acigini arayan,saygimizi yitirmis bi cift.olduk... ikimiz de birbirimize sinir oluyoruz ..Doğumdan sonra malesef öyle oluyor kadın da erkekte bırbırınden uzaklaşıyor ilk Doğum yaptığımda eşim senınle gurur duyuyorum tesekkur ederım bana çocuğumuzu vardığın için falan demıştı ama Bebek farkettırmeden okadar yoruyor kı o eskı evın içindekı sevgılılık hali kalmıyor malesef alışması ıkı taraf için de zor bunaltmayın kendınızı evet ağır bı laf ama gülüp gecılebılır.. eskı hayata donmek için ilk iş kılomu vermıştım kendıne güven herşeyden onemlı kemdiniz için yanı kılo verın
İyi de ben konu sahibinin arıza çıkardığını düşünüyorum.Ayyy siz de heralde benim gibi herseye ara verenlerdensiniz.. ama sanirim esiniz bu durumdan.hosnut boyle konustugunuza gore.. hosnut olmayan bi es iste,konu sahibininki gibi ariza cikarmak icin firsat kolluyo...benimki de oyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?