- 23 Eylül 2014
- 3.621
- 4.098
- 333
- Konu Sahibi birumutturyasamak
Konulari acip acip yerle bir ettiriyorsunuz kocalari.Adam belki soguk bir espri yapti.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla şu yazıdan sonra neden eşine çocuğun sorumluluğunu vermiyorsun, neden o uyutmuyor sana ''uykusuzluğa dayanamıyosun'' diyor diye sormak istedim.Merhaba hanımlar; daha önce yorum yapmıştım amalightpinklady nin yorumundan sonra bende bir şeyler daha yazayım dedim.
Bebek doğana kadar her şey süperdi. bebekten sonra da bir dönem çok mutlu ilerledik, ancak sonrasında işe dönmem ile birlikte olanlar oldu. eşime zaman ayıramamaya ihmal etmeye başladım. o kadar anlayışlı bir insandır ki çorbanın tuzu nedeni ile bile tartışmaya başladık. mecazen söylemiyorum cidden tuz yüzünden :) eskiden dibinden ayrılmaz hiç rahat bırakmazdım, el ele kol kola mutlaka o şekilde evde yapışık ikiz gibiydik. 6 yıllık evliyim. bebeğim 17 aylık. hayatımızın tam ortasına bir bebek gelince fikir çatışmaları da oluştu. ben uyutmak istiyorum mesela, o uyumasın otursun diyor. ben yorgunluktan ölüyorum uykusuzluğa dayanamıyorsun diyor vs vs... diyeceğim o ki bebek için sağlam irade sağlam güç lazım. aslında burada en büyük hata biz kadınlarda. kendi adıma eşimi ihmal etmem sonucu olaylar çok gerilmeye müsait oluyor çünkü cinsellik de eskisi kadar yoğun değil. kadın olarak doğumdan sonra aylarca o iş olmazsa aramam şu an o durumdayım. ancak erkek için öyle değil. onun için bir şey değişmedi, ama bendeki hormonlar hayatıma gelen o minik melek onunla hasret giderme telaşı - çalıştığım için gördüğüm saatler sınırlı- beni eşimden uzaklaştırdı ister istemez. malesef bu duruma da oldukça üzülüyorum. bazı akşamlar tek kelime etmeden uyuduğumuzu bilirim. başta çok üzülüyordum bu duruma, ama bebek bakımı zor. bunun bir süreç olduğunu düşünüyor ve geçeceğini umuyorum. aslında kızımın uykusu düzene girse eşime de vakit ayırabileceğim ama 12 den önce uyumadığı ve benim uykusuzluğa dayanma süremin de 11 olduğunu düşününce eşime zaman ayırmanın çok mümkün olmadığını görüyorum. insanlar evlilik kurtarmak için bebek yapıyor bizim 5 yılda kavga etmediğimiz kadar bu yıl kavgamız oldu :) bebeğimi suçlamıyorum asla çok şükür onun varlığına. diyorum ya suçlu benim. daha güçlü olmam daha dayanıklı olmam lazımdı. olmuyor yapamıyorum zaman diyorum. o yüzden konu sahibine tek nedenin eşine zaman ayırmaması olduğunu yazdım. böyle işte güzel hanımlar... bende de durum farklı değil yani.
Valla şu yazıdan sonra neden eşine çocuğun sorumluluğunu vermiyorsun, neden o uyutmuyor sana ''uykusuzluğa dayanamıyosun'' diyor diye sormak istedim.
Bence çocuk büyütmenin kilit noktası uyku. O düzensizse lohusa krizinden çıkamıyor insan. Çocuk da uykusunu alamayınca hırçınlaşıyor. Benimki 6 aylık. 15 gün sonra işe başlayacağım bakalım neler olacak.
Valla şu yazıdan sonra neden eşine çocuğun sorumluluğunu vermiyorsun, neden o uyutmuyor sana ''uykusuzluğa dayanamıyosun'' diyor diye sormak istedim.
Bence çocuk büyütmenin kilit noktası uyku. O düzensizse lohusa krizinden çıkamıyor insan. Çocuk da uykusunu alamayınca hırçınlaşıyor. Benimki 6 aylık. 15 gün sonra işe başlayacağım bakalım neler olacak.
Bende seninle aynı durumdayım arkadaşım.ben doğum yapalı 9 ay oldu eşimle aramızda soğukluk var.ayrıca eşim kilolarımdan dolayı beni beğenmediğini açık açık dile getirdi.çok moralim bozuk