• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok böbürleniyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen de aynısını kinayeli söyle, iki üniversite bitirmişsin eline koluna sahip çıkamıyorsun derdim ben. Ne söylerse aynısını çevir kinayeli söyle

Bizim bir akraba şikayet ediyordu. Gece yatarken bilezikler soğuk soğuk değiyormuş, ondan kolu kireçleniyormuş, ağrıyormuş.
Ben de dedim ki bilezikleri yatarken çıkar?:KK53:

Eklentiler

• EE991048-4BDC-4760-9D24-EFDB539A2F92.webp
    EE991048-4BDC-4760-9D24-EFDB539A2F92.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 95
Kızlar eşim sürekli herhangi bir konuda ben üniversite mezunuyum diye böbürleniyor Evet iki tane üniversite bitirmiş şirket sahibi 2 yıllık sonrası DGS Kolu kırılmıştı kolunu sürekli duvara vuruyor muş iki üniversite bitirdim hala kolumu duvara vurmamayı öğrenemedim diyor Ben de bozdum üniversite ile ne alakası var dedim haksız mıyım sizce oda bozuldu ama yeter artık insanda biraz mütevazilik olmaz mı
😁😁 artık bu bir artı değil birisinin bunu ona söylemesi lazım

Siz ne mezunusunuz?
Kolunu duvara nasıl vurup kuruyor hakikaten, sinirden mi? Güldük eğlendik, ciddi kısım burası.
Evet canım Öfke kontrolü yok geçen gün kavga ettiğimizde duvara yumruk attı eli kırıldı çok pişman oldu am öfke anında ne dilinin kemiği var ne de davranışlarının

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X