• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok böbürleniyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Onlar böbürlenmez okullarının adını bile anmazlar özellikle sormasan. Aşağılık kompleksi bu aman 🙄
Bir arkadaş ortamına otuzlarinin sonunda bir adam geldi, biraz da işinden yakındı 'iyice call center yaptılar bizi' falan diye, meseleyi tam bilmiyorum. Ben beyaz yakalı ama birilerini arama angaryasi verdiler sandım. Meğer adam istanbuldaki adı duyulmuş bir okulda docentmis. Saçma bir istek gelmiş günde birkaç kişiyi araması gereken,ondan yakiniyormus. Ama adam masada benim gibi tanımadığı insanlar olmasına rağmen hiç bahsetmedi okulundan.
Bir başka kişiyle tanışmıştım bir gezide. İşten güçten konuşurken öyle bir anlatti ki hemşire sandım. Meğer koç üniversitesinde tip okuyormuş, koç üni Hastanesi'nde çalışıyormus. Burslu okuduğu yetmezmiş gibi okul ona studyo daire vermiş ve maaş bağlamış. Ben bu bilgileri kaç buluşma sonra öğrendim o da kendim sordum 'ogrenci olmak da zor, o bölgede kiralar nasil' falan diye😂
Gerçekten de iyi eğitimli insanlar böyle boş boş konuşmazlar

Kızlar eşim sürekli herhangi bir konuda ben üniversite mezunuyum diye böbürleniyor Evet iki tane üniversite bitirmiş şirket sahibi 2 yıllık sonrası DGS Kolu kırılmıştı kolunu sürekli duvara vuruyor muş iki üniversite bitirdim hala kolumu duvara vurmamayı öğrenemedim diyor Ben de bozdum üniversite ile ne alakası var dedim haksız mıyım sizce oda bozuldu ama yeter artık insanda biraz mütevazilik olmaz mı
Ama hakli simdi nerde görülmüş üni mezubu birinin kolunu duvara vurduğunu 😀

Bir arkadaş ortamına otuzlarinin sonunda bir adam geldi, biraz da işinden yakındı 'iyice call center yaptılar bizi' falan diye, meseleyi tam bilmiyorum. Ben beyaz yakalı ama birilerini arama angaryasi verdiler sandım. Meğer adam istanbuldaki adı duyulmuş bir okulda docentmis. Saçma bir istek gelmiş günde birkaç kişiyi araması gereken,ondan yakiniyormus. Ama adam masada benim gibi tanımadığı insanlar olmasına rağmen hiç bahsetmedi okulundan.
Bir başka kişiyle tanışmıştım bir gezide. İşten güçten konuşurken öyle bir anlatti ki hemşire sandım. Meğer koç üniversitesinde tip okuyormuş, koç üni Hastanesi'nde çalışıyormus. Burslu okuduğu yetmezmiş gibi okul ona studyo daire vermiş ve maaş bağlamış. Ben bu bilgileri kaç buluşma sonra öğrendim o da kendim sordum 'ogrenci olmak da zor, o bölgede kiralar nasil' falan diye😂
Gerçekten de iyi eğitimli insanlar böyle boş boş konuşmazlar
Ben de eşim ve çevresinden biliyorum. Hepsi Boğaziçili ve işlerinde çok iyiler. Hani bir işte aranan adamlar olur ya bunlar onlardan. Ne okullarının adını anar ne de işleriyle övünürler. Eşim sağlam bir terfi aldı hem maaş hem de titr açısından. Kimseye bahsetmedi. Benim de karısı olduğum için haberim var Allah razı olsun 🤪 işte boş teneke ses çıkarır hesabı 🤷

Kızlar eşim sürekli herhangi bir konuda ben üniversite mezunuyum diye böbürleniyor Evet iki tane üniversite bitirmiş şirket sahibi 2 yıllık sonrası DGS Kolu kırılmıştı kolunu sürekli duvara vuruyor muş iki üniversite bitirdim hala kolumu duvara vurmamayı öğrenemedim diyor Ben de bozdum üniversite ile ne alakası var dedim haksız mıyım sizce oda bozuldu ama yeter artık insanda biraz mütevazilik olmaz mı
Hahahsh ay çok güldüm buna ya 😅 aslında komik olabilir saçma bişey yaptığında sizde ona iki üni bitirdin hala bunu nasıl yapıyosun diye dalga geçseniz 😅 ben üni terkim kolumu duvara vurmaya gidiyorum bana müstehakjfj

Ergenliği uzun dönem yapıyorsa demek😂😂😂
Espri olur arada söylenir de her yerde 2 üniversite mezunuyum denmez yani. Bı yerde biri cikar demek ki eğitim cehaleti alıyor der ayıp olur😂😂😂
Bizim üniversitede bı abi vardı mesela adamın mesleği ogrencilikti 😂😂bizden 10 yaş falan büyüktü 3.universitesiydi bizden sonra da farklı bölümlerden devam edecekti onu örnek gösterin eşinize😂😂😂

Benim beyin türkiyede üniversite deyince aklınıza gelen ilk üç okuldan diploması var. (Kocamlan böbürleniyorum burda) Geçen gün yakartop oynarken uçarak yüz üstü yere yapıştı. Akşama diyeyim üç diploman var bi düşmemeyi öğrenemedin, ne biçim adamsın 😂

Ben olsam ben daha çok söylerim, artık kendisi bıkar 😁 Mesela o kadar üniversite bitirmişsin hala şunu yapamıyorsun, *çayı döker* o kadar üniversite bitirdin bir çayı tutamadın diye diye adamı bezdiririm 😂

Esim boburlense hosuma gider, beni ezmedigi surece no problem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X