• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok böbürleniyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet canım Öfke kontrolü yok geçen gün kavga ettiğimizde duvara yumruk attı eli kırıldı çok pişman oldu am öfke anında ne dilinin kemiği var ne de davranışlarının
Ve siz bu durumda öfkesi için değil de üniversite böbürlenmesi için mi konu açıyorsunuz?

Dgs ne alaka o zaman?
O şekilde oluyor zaten DGS ile iki yıl üniversite okuyup daha sonra kendi bölümüne yakın olan dört yıllık farklı bir bölüm tercih edebiliyorsun mesela ben iki yıllık çocuk gelişimi mezunuyum eğer istersem özel eğitim öğretmenliği okuyabilirim Buda onun gibi bir şey bir tanem

Eşiniz sakarlığı eğitimsizliğe bağlamış. Cahillik etmiş.

O şekilde oluyor zaten DGS ile iki yıl üniversite okuyup daha sonra kendi bölümüne yakın olan dört yıllık farklı bir bölüm tercih edebiliyorsun mesela ben iki yıllık çocuk gelişimi mezunuyum eğer istersem özel eğitim öğretmenliği okuyabilirim Buda onun gibi bir şey bir tanem
Dgs nin ne olduğunu biliyorum o yüzden şaşırdım. Sonuçta lisans tamamlama. Biribiriyle alakasız bölümler arasında geçiş olmaz. Siz farklı bir bölümden sonra 4 yıl iktisat demişsiniz. Lisans tamamlamada pek 4 yıl sürmez, daha kısa sürede.biter de neyse. Sonuç olarak Dgs de öyle aman aman zor bir sınav değil. Bölüm de öyle böbürlenecek bir bölüm değil. Kompleks yapmış. Eşinize göre çok gençsiniz. Sakın bu komplekslerini sizin üzerinizde tatmin etmesine izin vermeyin. Şimdiden tavrınızı koyun. Konu böbürlenmekten öte çünkü.

hıncını kolundan çıkarıyor her seferinde galiba ve bunun eğitimle alakası yok 😄 ha bir psikolog bir psikiyatri doktoru olsaydı bir nebze haklı olabilirdi bak 🤣🤣

Dgs nin ne olduğunu biliyorum o yüzden şaşırdım. Sonuçta lisans tamamlama. Biribiriyle alakasız bölümler arasında geçiş olmaz. Siz farklı bir bölümden sonra 4 yıl iktisat demişsiniz. Lisans tamamlamada pek 4 yıl sürmez, daha kısa sürede.biter de neyse. Sonuç olarak Dgs de öyle aman aman zor bir sınav değil. Bölüm de öyle böbürlenecek bir bölüm değil. Kompleks yapmış. Eşinize göre çok gençsiniz. Sakın bu komplekslerini sizin üzerinizde tatmin etmesine izin vermeyin. Şimdiden tavrınızı koyun. Konu böbürlenmekten öte çünkü.
Bozdum zaten ona izin vermem böyle bir şeye

Biribiriyle alakasız bölümler arasında geçiş olmaz. Siz farklı bir bölümden sonra 4 yıl iktisat demişsiniz. Lisans tamamlamada pek 4 yıl sürmez, daha kısa sürede.biter de neyse.
4 yıl iktisat değil de, 4 yıllık iktisat diyecekti sanırım konu sahibi. Bu arada, iktisat AÖF ise olur.

İki yıllık iktisatı dört yıla tamamlamış, bunları ayrı ayrı iki üniversite mi sayıyor yoksa ahsjahjsja. Niye bu kadar ezik bu adam, köyünün ilk okuyanı falan mı? Bugün de başkası adına utandık çok şükür. :KK53:
Kız ben de 4 senelik işletmeyi uzaya uzata 6 senede bitirdim, tıp mezunuyum desem yerler mi bxvxvxg

Çok alakasız bölümler değil ama bir önlisans bölümünün dgs ile geçiş yapabileceği 8-10 bölüm olabiliyor. Atıyorum dış ticaret okumuştur 2 yıllık, iktisata geçiş yapabilir sonra. Okuldan okula da sayılan dersler değişiyor. Dgs ile gelip sıfırdan 4 sene okuyan sınıf arkadaşımız vardı. 2 senesi hiç sayılmamış. 🙁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X