Eşim çok cimri bıktım artık :(

Komiknick

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2017
1.650
1.408
133
Arkadaşlar bende eşimde öğretmeniz .Ama eşim bir yerde yemek yiyelim derim zar zor götürürüm gidince de gittiğimize pişman eder bu mu yemek gider onun yerine şu kadar kıyma alırdık falan filan der hesap yapar...Evime evlendiğimizde eşya ne aldıysak o var ektra birşey alamıyorum kiracıyız 8 olunca alırız der ama ömür geçiyor gidiyor. Kendime birşey alayım he6men sorar ne aldın yokmuydu ayakkabın. Bende tam tersi kişiliğim hiç hesap yapmayı sevmem markette her ürünün fiyat karşılaştırmasını yapar iki lira ucuz diye hiç erinmez başka marketten almaya gider .Ben bunları gördükçe çok sinir oluyorum.Çarşıya gidicem araba sürmeyi bilmiyorum dolmuşla git ne gerek arabayı çalıştırdığımıza değmez der ...Bankada sağolsun bir sürü para biriktirmiş geleceğimiz için der ..off offf şimdi harcamadıktan sonra ben ne yapayım o parayı yaşlanınca ...Birde çıkışıp bir laf eleştiri yapınca kendisine yönelikhemen bağırır çağırır asla kabul etmez suçunu .Artık bıktım eşimle mücadele etmekten çok yoruluyorum ne yapacağım bilmiyorum

Arkadaşlar bende eşimde öğretmeniz .Ama eşim bir yerde yemek yiyelim derim zar zor götürürüm gidince de gittiğimize pişman eder bu mu yemek gider onun yerine şu kadar kıyma alırdık falan filan der hesap yapar...Evime evlendiğimizde eşya ne aldıysak o var ektra birşey alamıyorum kiracıyız 8 olunca alırız der ama ömür geçiyor gidiyor. Kendime birşey alayım he6men sorar ne aldın yokmuydu ayakkabın. Bende tam tersi kişiliğim hiç hesap yapmayı sevmem markette her ürünün fiyat karşılaştırmasını yapar iki lira ucuz diye hiç erinmez başka marketten almaya gider .Ben bunları gördükçe çok sinir oluyorum.Çarşıya gidicem araba sürmeyi bilmiyorum dolmuşla git ne gerek arabayı çalıştırdığımıza değmez der ...Bankada sağolsun bir sürü para biriktirmiş geleceğimiz için der ..off offf şimdi harcamadıktan sonra ben ne yapayım o parayı yaşlanınca ...Birde çıkışıp bir laf eleştiri yapınca kendisine yönelikhemen bağırır çağırır asla kabul etmez suçunu .Artık bıktım eşimle mücadele etmekten çok yoruluyorum ne yapacağım bilmiyorum
Evet eşiniz biraz abartmış ama bankada para olması da çok güzel bence😄

Peki gerçekten bankada birikmiş paranız var mı onu öğrenin ama ona direkt sormayın güvensizlik oluşturmak bir erkeğin onurunu çok incitir , çaktırmadan önce bunu öğrenin (ben hiçbir erkeğe güvenmiyorum ) eğer gerçekten birikmiş para varsa onunla iletişime geçin içinize atmayın çok yıpranırsınız , şöyle bir önerim var , ikiniz kendi maaşlarınızı ayrı kullanın ikinizin ortak bir hesabı olsun bir havuz gibi orada kişisel ihtiyaçlarınızdan arta kalan parayı oraya yatırın mesela 3000 sizden 3000 eşinizden o parayla da kira ev ihtiyaçları ödemelerini yapıp kalacak parayı da her ay biriktirmiş olursunuz .ayrıca bankalara belli bir miktar paranızı yatırdığınızda her ay size çok iyi faiz ödüyorlar ( tabi faize karşıyım haydan gelen huya gidiyor )

He eski sevgilim geldi aklıma. O da böyleydi dışarda yeneceğine şu parayla evde yapılır derdi.. ilk defa bir kere bı yere yemeye götürdü 3 çeşit yemek 10 lira ucuzluga bak.. tabi bu kadar ucuz yemek dokunmaz mi yer yemez istifra ettim.. zrhirleniyodum az kalsın.. düşün yemeğin içine ne koymuşlarsa nasıl bi malzeme kullandilarsa.. sonra terkettim dedim bu cimrilikle birgün öldürür beni

Bizim gibi tek kişi çalışsanız maaşınız az olsa fazla harcamayalım maaşa kadar idare edelim dersiniz.. eşim bazen böyle der mesela ama öyle zamanlarda da cebimizde az paramız olur çocuk var kötü bi zaman icn idare etmek gerekir.. sizde de böyle olsa anlarım ama sizde olduğu halde yemeyen koca var.. yoksa ben im eşimde idareli kullanalım der bazen.. biz bu yokluğa rağmen arada çıkar dışarda yeriz

Biraz cimri sanki ama günümüzde de gerçekten kuruşun hesabını yapacak hale geldik
Yarının ne olacağı bilinmez, bankada paranız olması çok iyi bir şey
Hem bebeğiniz de olacakmış, onun geleceği için dikkatli harcamak da yarar var

Benim eşim de öğretmen
Düğün zamanı ne alsak hemen gitti şu kadar ek ders diyip hesap yapardı 😀

Mesela biz de hangi markette ne ucuz onu takip ederiz bu kötü bir şey değil

İndirim takip etmesinde bir şey yok da aldığınıza karıştığı noktalarda çok kulak asmayın. Bildiğinizi yapın. Öyle hayat mı olur ya hu :KK12: Aldığınız paranın keyfini çıkaramadıkça ne anladınız o çalışmaktan. Birikim yapmak güzel tamam ama hayat standardını düşürmediği sürece...

Back
X