- Konu Sahibi POLYANNA23
-
vala dağıtıyorlar benim eşim çocuk odasını suan çocuk yok ,giysi dolabi yapmış iki gün toplamıyım işten gelip oraya atıyor herşeyi bildiğin çöp oda çoraplar biryerde pant çekyat üstü tişörtü atleti vala havluyu asacak ters yamuk asıyo deli oluyorum kendi elbise dolabı var ama elbiseler yerde aksam birşeyler yiyo sehpaya dolduruyor salonda. tabakları mutfağa götürmüyor kavga yine çocuktan beterler vala bende çok kavga ediyorum işten geliyorum yardım et diyorum bazen yapıyo bazen yapmıyor kaynananm yetiştirememiş benim kuzenlerim helva bile kavururdu kahvaltı masaları yemekler bulaşıklar hep yardım ederlerdi anneyeyani sabah gidip akşam geliyorsa ne kadar dağıtabilir bilmiyorum. toplamayın bi süre, bakalım gözüne çarpacak mı?
Ev çöp ev olana kadar bekleyin belki biraz rahatsız olur , belki bir koltuğu falan düzeltir .
Aradığı şeyleri bulamayınca mecbur toplamak zorunda kalır. Ya da bir yardımcı tutmayı teklif edin hem iş hem ev yetişemiyorum diyin . Ekstra para kaybı belki size yardım ettirir
Aynen katılıyorumÇocuksuz ev,en fazla ne kadar dağılabilir ki?
İş bölümü yapın evde...
Çalışan bayansınız madem,
ev ikinizin ortak alanı,
üstüne düşenleri yapsın bir zahmet...
Kılık kıyafetleri açıp ortalığa mı savuruyor?
yani sabah gidip akşam geliyorsa ne kadar dağıtabilir bilmiyorum. toplamayın bi süre, bakalım gözüne çarpacak mı?
zaten 8 aydır topluyorum biri gelmezse o kadar sıkıntı değil aslında ama misafir gelince 2 saatte zor temizliyorum hatta temizlerken sinirden ağlıyorum
benim annemde çok dağınık eşofman pantolon hırka ne varsa ortalıkta bırakır ben kıyafetlerini çöpe atmakla tehtid ettim inanmadı bi kaç sefer çöpün içine koydum şimdi biraz daha iyi ama hala tam düzenli diyemem başka önerisi olan varsa bende alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?