EŞİM ÇOK DAĞINIK ..

ters tepmesin biri benim kıyafetlerimi camdan atsa bende onunkileri atardım çünkü

doğru söylüyorsun .. ben akrep burcuyum aslında bekarken bu kadar düzenli değildim ama evlenince öyle olmuyormuş onu anladım dağıtmayı herkes sever ama bazen beklenmedik misafirler geliyor evi öyle görsünler istemiyorum

şöyle söyliyim izinli olduğum zaman evi topluyorum sabahtan eşim akşam 7 gibi geliyor çıkardığı kıyafetleri hemen koltuğun üzerine atıyo çoraplar desen her koltuğun altında farklı çorap, eşlerini bulamıyorum artık yemek yiyoruz çay içiyoruz yerler yine kırıntı oluyor ne nankörmüş ev işleri

Reactions: Cac

yapıyorum aynısını bu sefer laf dalaşına giriyoruz ayıkla pirincin taşını

çok çok haklısın.. inşallah değişir eşin ya yukarıdaki arkadaşların söylediklerini dene belki işine yarar

işte bende aslında tam olarak ordayım, çocuksuz ev nasıl olurda bu kadar dağılır. bende merak ediyorum evi toplarken bile söyleniyorum sanki çocuğumuz var.. yeni evliyim halı örtüsü ve koltuklara örtü koyuyorum batmasın diye düşünün kayınvalidem kızım sen yeni evlisin neden örtü örtüyorsun diyor oğlun dağınık desemde bişey diyemiyor maalesef .. he birde şu var oturma odasında sigara keyfi tülün halini görmek istemezsiniz ben napıyım bilemedim adam evimde rahat olmak istiyorum diyor

Bende de var o dağınıktan bitane valla. 5 sene oldu evleneli ilk günkü gibi hala dağınık ne yaptıysam olmadı. Yok yanı adam umursamıyor benım duzen hastası oldugumu bıldıgı ıcın toplayacagımı da bılıyor.yapacak bısey yok boyle kabullenıyorum artık ben care bulamadım sen bulursan buraya da yaz

Benim eşimde çok dağınıktır. 3 yıllık evliyim söylene söylene biraz düzeni temizliği öğrettim. Artık kirli kıyafetlerini kirli sepetine atıyo. Dağıttıklarını topluyo. Bu kadarıda yeter bana. Eşimede söylüyorum eğer oğlum olursa onada düzeni temizliği tertibi öğreticem diye.

Valla kızlar benim eşimde dağınık ona kalsa çok titiz elinden geleni yapıyor 2 oğlumuz var tabi ufaklsr daha biri 3 diğeri 6yaşında sürekli bir temizlik hali hiç sevmem yerde kırıntı birşey günde 2kere silip süpürüürm banyolarda öyle mutlaka temizlerim çamaşır bitmiyor zsten çocuklar günde 2kere kesin değişiyor zaten çocuklardan dolayı ve herşey yerli yerinde temiz olsun istediğim için birçok işim oluyor eşim turizm bölgeisndeyiz sabah erken çıkar gece yazın 2de anca evde ona rağmen o kadarcık dar vakitte bile yapar yapacağını ki evdeyken zaten fena.. Şu kadar diyeyim gelir hemen duşa girer terliğini odamıza banyoya kadar götürürüm giymez ıslak ayakla asla iz istemediğimi bile bile duştan çıkıp evin içinde betona bas a basa dolanır donunu atletini çıkarır banyoda yere atar çoraplarını 3sene sonra girişte çıkarıp yere atmamaya başladı o kadar yani kıyafetleri Salon biri biyere biri biryere ordan duşa geçer falan işte ben toplama modu tabi banyo havlusu mıncık lar sırılsıklam bırkaır odada biryere bazen asar ahh ahh ne çekiyorum bak yazarken farkettim,:) daha anlatsam roman olcak evdeyken neler neler

Şu kadar diyeyim yetiştirenle alakalı annem aşırı temiz toplu titiz bir bayan abimde şuan evinde öyle simetrik hatta benimde iki erkek evladım dediğim gibi ufak olmalarına rağmen eşyalarını katlar koyar 6yaşındaki oğlum yatağını toplar ben üstünden düzeltirim tekrar ama olsun küçük olan mutfak dolap falan açık biyer görsün düzeltir kırık kırıntı sevmezler yani anne yetiştiren hele ki erkek çocuğun huyu anneye çokbağlı baba derler ama anne yetiştrir

Malesef öyle olmuyor.kv dem titiz temiz düzenli kadın oğlunu da öyle yetiştirmiş. Adam evlendik 360 derece değişti.kv dem bekarken böyle değildi diyor kadı şaşırıyor.sansima pasaklının biri ćikti .ters tepmiş anne yetiştirmesi malesef

Kuzumm inan bana yanliz degilsin! Benim adamda cok daginik ne yaptiysamda ne dediysemde olmadi. Bende kabullendim tek bi sartla! Cocuk oldugunda bu daginikligi birakmak uzere. Cunki cocuguna iyi ornek olmak istiyorsan once kendini duzelticeksin dedim.

Ve kabullenmemin ikinci sebebide, mutluyum huzurluyum esim ve ailesi uzerime titriyor. Bende allahdan baska ne isteyim diyip sustum. Kimse dort dortluk degildir.

Allah bize saglik versin yine yapariz yeterki mutlu olalim karsiligini alalim yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…