- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi POLYANNA23
-
ters tepmesin biri benim kıyafetlerimi camdan atsa bende onunkileri atardım çünküBenim bir tanıdığım var onun eşide çok dağınıkmış çıkardığını atıyormuş 1 kez uyarmış bakmış yine aynı en son açmış camı kıyafetlerini atmış aşağı bundan sonra istiyorsan bırak demişbendemi öyle yapsam napsam ..
bazı insanların fıtratında vardır o dağınıklık gözlerine çarpmaz sende başak burcu olabilir misin :) bazı hanımlar umursamaz ama ben de çok severim düzeni. benimki biraz simetriye kaçıyor ama olsun. neyse bir iki gün toplama bakalım gözüne batacak mı ama eğer batmazsa ömür billah değiştiremezsin
vala dağıtıyorlar benim eşim çocuk odasını suan çocuk yok ,giysi dolabi yapmış iki gün toplamıyım işten gelip oraya atıyor herşeyi bildiğin çöp oda çoraplar biryerde pant çekyat üstü tişörtü atleti vala havluyu asacak ters yamuk asıyo deli oluyorum kendi elbise dolabı var ama elbiseler yerde aksam birşeyler yiyo sehpaya dolduruyor salonda. tabakları mutfağa götürmüyor kavga yine çocuktan beterler vala bende çok kavga ediyorum işten geliyorum yardım et diyorum bazen yapıyo bazen yapmıyor kaynananm yetiştirememiş benim kuzenlerim helva bile kavururdu kahvaltı masaları yemekler bulaşıklar hep yardım ederlerdi anneye
Davranış değişikliği hemen olmuyor malesef. Siz arkasını topladıkça dağıtmaya devam edecektir.Allah yardımcınız olsun.
Benim eşimde çok dağınık ben de dağınığım dağınık dağınık geçinip gidiyoruz :)))
Dağıttığı şeyleri toplayıp o tv falan izlerken getirip üstüne koyun. hergün yapın bunu. Benim ailemdede 2 kisi çok dağınık düzensiz ve diğer kelimeyi soylemeym bende kalsn. Ben direkt kavga ediyorum en azndn 2 gün ev düzenli olylr sonra bi kavga dha.
Dağıtıp bıraktıklarını yıkamayın. İstifleyin bir yere sorarsa ben kirli sepeti haricindekileri yıkamıyorum artık deyin..
Ben ilk evlendiğimiz zaman eşime söylemiştim. Kirli sepetinin kapağını açıp atmak varken önüne atmış. Yanına gittim ciddi ve sakince "hayatım ben senin annen değilim. bu evde sorumluluklarımız ortak. Bundan sonra bir eşyanı öyle bırakırsan çöpe atarım cinsi ne olursa olsun" dedim.
Ve evde her daim iş talep ederim. Zaten kendisi de ben yaparken yayılmaz. Bir tek çamaşır yıkanması gerektiğini öğrenemedi.
Siz de iş verin. Beceremiyor falan demeyin. Tatlı dille yaptırın..[/QU
Hakkını yiyemem..çok güzel yemek yapar bazen çok nadir ben işteyken bulaşıkları makinaya yerleştirir, evi üstün körü toparlar çok mutlu olurum. ama 8 ayda 2 defa diyelim evi toplama işini ama söylediğiniz gayet mantıklı denemekte yarar var birde böyle deniyim bakalım sonuç ne olacak
ters tepmesin biri benim kıyafetlerimi camdan atsa bende onunkileri atardım çünkü
çok çok haklısın.. inşallah değişir eşin ya yukarıdaki arkadaşların söylediklerini dene belki işine yarardoğru söylüyorsun .. ben akrep burcuyum aslında bekarken bu kadar düzenli değildim ama evlenince öyle olmuyormuş onu anladımdağıtmayı herkes sever ama bazen beklenmedik misafirler geliyor evi öyle görsünler istemiyorum
Çocuksuz ev,en fazla ne kadar dağılabilir ki?
İş bölümü yapın evde...
Çalışan bayansınız madem,
ev ikinizin ortak alanı,
üstüne düşenleri yapsın bir zahmet...
Kılık kıyafetleri açıp ortalığa mı savuruyor?
Malesef öyle olmuyor.kv dem titiz temiz düzenli kadın oğlunu da öyle yetiştirmiş. Adam evlendik 360 derece değişti.kv dem bekarken böyle değildi diyor kadı şaşırıyor.sansima pasaklının biri ćikti .ters tepmiş anne yetiştirmesi malesefŞu kadar diyeyim yetiştirenle alakalı annem aşırı temiz toplu titiz bir bayan abimde şuan evinde öyle simetrik hatta benimde iki erkek evladım dediğim gibi ufak olmalarına rağmen eşyalarını katlar koyar 6yaşındaki oğlum yatağını toplar ben üstünden düzeltirim tekrar ama olsun küçük olan mutfak dolap falan açık biyer görsün düzeltir kırık kırıntı sevmezler yani anne yetiştiren hele ki erkek çocuğun huyu anneye çokbağlı baba derler ama anne yetiştrir
ters tepmesin biri benim kıyafetlerimi camdan atsa bende onunkileri atardım çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?