Eşim çok değişti?

Eşinize söylüyorsunuz ama aslında uzak duran ihmal eden sizsiniz bu yazdıklarınıza göre. Eşiniz işten gelince iş yapmak yerine 10 dakika duşa girin, kendinizi niye bu kadar salıyorsunuz bu ruj hali normal değil ki. Kuaför diyorsunuz eşiniz haftasonu da mı çalışıyor o bebeğe bakarken gidebilirsiniz. Kendinizi iyi hissetmek için yapın bunu. Evet ilk zamanlar zorluyor bazı bebekler daha zor oluyor ama iki yıl uzun bir süre bu alışkanlığa dönüşür böyle böyle.

Her şeyi emzirmeye hormonlara bağlamayı bırakın. Psikolojik destek almanız lazım eşiniz de mi söylemiyor farketmiyor bu ruh halinizi anlamadım ki. Kendi kendine geçmesini bekliyorsunuz, uzamış lohusa depresyonu diye bir şey var.

İlk eşimle rutin olarak her hafta ilişki yaşardık. Hamileliktede böyle oldu. Hatta 40 günü zor bekledi.
Bunu görsen bi naz bi niyaz. Dekoltede giydim olmadı. Kendimde yaklaştım olmadı. Pislik herif aldatmaya kılıf arıyormuş.
Senin eşin güzelce açıklama yapmış. 2 yıl çok fazla ama olabiliyor demekki

Erkek milletine çokta güven olmaz ama yinede geçerli bir açıklaması oldu tabiki bu yönde...yanlış bir şey yaptığını veya yapacağını düşünmem düşünmekte istemem.
Bilhassa çocuklu evlerden uzak olsun bu tür durumları yaşamak tabiki çok üzücü.

Mutluluklar dilerim

çok anormal bir durum,
yemek yiyip uyku uyuyor mu eşin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…