Eşim çok değişti?

Katılıyorum bazen insanın duş alamaya bile enerjisi kalmıyor çocuğunuz hele ki zor bir çocuksa ama.cinsellige engel olmamalı bu vitaminlerin izi ölçturun hormonlarda sıkıntı olabilir.birde dinlenmenize fırsat vermiş eşiniz ne güzel çocuğu alıp çıkmış ev işini bırakıp duşunuzu alabilir fırsat yaratabilirsiniz bence

Eşiniz emzirme sürecini lohusalıkla karıştırdı herhalde. İlişkiye girilmemesi gereken süre doğumdan sonraki ilk 40 gün, iki sene değil. Bence bi ayıktırın kendine gelsin.

Çalışıyor musun

Benden mi kaynakli oldugunu soyluyorsunuz bende nedense kendimi çok depresif hissediyorum acaba benim bu depresif halimmi eşimi olumsuz etkiliyor belkide bunu tarif ediyorsunuz bunu nasil asabilirim bilmiyorum eşime sarilirken bile istekle sarilamiyorum bilirsiniz belki emziren annelerde isteksizlik olmasi da tamamen hormonlarla alakalı zaten emzirmeyi yeni biraktım ama eşim bana sen depresyondasın bence diyor

Evet yansıttığınız enerjiyi hissediyor eşiniz, onu anlatmaya çalışıyordum.
Yani çözmeniz gereken şey sizin değişiminiz aslında.

Öyle yaptim bugün aynen dediginiz gibi ama şu bir gerçek sürekli bir köşede oturup agliyorum içim daralıyor içimde bir sıkıntı var neden kaynakli bilmiyorum zaten emzirmeyi yeni biraktim belki sizde duymuşsunuzdur emzirme sureci hormonlari etkiliyor belki bundan mi bilmiyorum aşırı gerginim sürekli gerginim daha öncesinde depresyon ilacı kullanmıştım acaba tekrar depresyonmu yaşıyorum diye kendimi suçluyorum kendim bi defa iyi değilim ki karşımdakine bi faydam olsun kendimi çöküntüde hissetmem asıl neden

Cinselliğe bakışınız çok tuhaf geldi bana ne ara aklınıza geldi ne demek yemek yemek nasıl aklınıza geliyor? Bunlar normal ihtiyaçlar 7/24 seviştik demiyo kadın ne kadar abartmışsınız

Evet hiç durmuyor yerinde yaramaz oldu cok ama iste 2 sene de çok uzun bi süre böyle olan varmi bilmiyorum eger varsa normal dicem tamam ufak tefek sarılmalar falan oluyor ama cinsellik sıfır

Evet uyaniyordu sürekli kızım

Evet bebek bakimi konusunda yardimci oluyor bezini falan degistirir yemegini yedirir sağolsun bunları yapıyor ama işten gelip yapıyor yaa bide dediginiz gibi kafası birikiyor sürekli
TEmpo yormustur bunalmistir. Bi sure sadece sevse bakimla ilgilenmese degisir benc3

Evet yardim etmezmi yemeği bile kendisi yapıyor

Emzirme süreci ne alaka onu anlamadim. Cinsel hayatla ne bağı var.

Normal. Ben de çalışan bir anneyim. 19 aylık oğlum. Akşam gelip eşimle yemeğe girişiyoruz. Çocuğu tıkayıp uyutuyoruz mutfağı topluyoruz. Bittiğinde çay koyacak halimiz kalmıyor :)
Normal demekki:) peki cinselliğinizi etkiliyor mu yada birarada oldunuzmu hiç

Normal demekki:) peki cinselliğinizi etkiliyor mu yada birarada oldunuzmu hiç
Benim eşim ayrı yatakta yatıyor zaten her gece salonda uyuyor kızım yanimda yatıyor beşiğindede uyumak istemiyor bizim yanimizdada gece çok dönüyor sağa sola bizide uyutmuyor o yüzden eşimde salonda yatiyor

Cinselliğe bakışınız çok tuhaf geldi bana ne ara aklınıza geldi ne demek yemek yemek nasıl aklınıza geliyor? Bunlar normal ihtiyaçlar 7/24 seviştik demiyo kadın ne kadar abartmışsınız
Olabilir size abartı gelebilir çok doğal.
Ben olaya farklı bakış açısından baktım

Olabilir size abartı gelebilir çok doğal.
Ben olaya farklı bakış açısından baktım
Kendi fikrinizi söyleseniz yorum yapmazdım da başkasının fikrine ne ara aklınıza geliyor dediğiniz için yorum yaptım ben de.

Konu sahibi, 2 yıl az değil bence, ayrıca çalışan anne olsanız bi nebze normal diyeceğim tempo çok oluyor (evde daha rahatsınız anlamı çıkmasın buradan, sadece evde planlamayı kendiniz yapıyorsunuz mesaiye yetiş eve yetiş trafik vb süre çalan oyalanmalar yok), ama bence anne olarak kendinizi fazla geri plana atmışsınız eşle yatak ayırmış olmak da en büyük etken bunda. Bence çok acilen eski düzene dönmeniz lazım, gerekirse beşiği odaya alın yavaş yavaş kendi odasına da geçirirsiniz ama eşiniz en kısa zamanda yatağa dönmeli. O da farkında değildir ama bu arada bi mesafe bi iletişimsizlik sebebi. O da ilgisiz değilmiş bebekle ilgileniyor özverili davranıyor ama o da kendini şartlar gereği geri plana atmış farkında olmadan. İnanın halimiz kalmıyor diyorsunuz ama evlilikte cinsellik şarj ve deşarj istasyonu gibi bişey

İki yıl çok uzun bir süre. Yani bu ihtiyacınızı siz de eşiniz de nasıl gideriyor ben merak ettim açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…