- Konu Sahibi BengisuCan91
-
Katılıyorum bazen insanın duş alamaya bile enerjisi kalmıyor çocuğunuz hele ki zor bir çocuksa ama.cinsellige engel olmamalı bu vitaminlerin izi ölçturun hormonlarda sıkıntı olabilir.birde dinlenmenize fırsat vermiş eşiniz ne güzel çocuğu alıp çıkmış ev işini bırakıp duşunuzu alabilir fırsat yaratabilirsiniz benceEvett mesela bu sabah geldi cocuk iceride salonda oynarken bana sarıldı bende ona sarildim ama öpemedim onu oda öpsene falan sende öp bari dedi ama öperken bile böyle ben kendimde isteksizdim yani önceden kocama kendim yanasir sarilirdim simdi bendede bi sıkıntı var tek kocam diyemem belkide kocamı ben etkiliyo olabilirim de oda bana depresyon geciriyorsun diyor sürekli cunku isteksizlik bendede var dogru duzgun banyoya giremiyorum duş alamıyorum sacimi tararken bile cocuk üstümü basimi cekistiriyor agliyor bende işimi yarida bırakıyorum kendimede çok zaman ayıramıyorum belki biraz bakim yapsam eşime güzel görünsemm ama şu an bunlarin hicbirini yapamiyorum yani bu isteksizliği kendimde yaşıyorum çocuğu birakicak kimsem yok bir kuaföre gitmek istesem onada zaman yok hatta kendiside soyluyor benim neye vaktim varda senin vaktin olucakki diyor... sanirim cocuk buyudukce düzelecek öyle umut ediyorum
Çalışıyor musunEvet çok doğru birşey soylediniz bende kendimi iyi ve rahat hissetmiyorum nedense çünkü sürekli çocuğa odaklanıyoruz yat kalk cocuk yat kalk cocuk tamam cocuk herseyden onemli ama Uzerimde bi yorgunluk hakim bi enerji eksikliği var nedense belkide bu tek başıma herşeye koşturdugum icinde olabilir
Benden mi kaynakli oldugunu soyluyorsunuz bende nedense kendimi çok depresif hissediyorum acaba benim bu depresif halimmi eşimi olumsuz etkiliyor belkide bunu tarif ediyorsunuz bunu nasil asabilirim bilmiyorum eşime sarilirken bile istekle sarilamiyorum bilirsiniz belki emziren annelerde isteksizlik olmasi da tamamen hormonlarla alakalı zaten emzirmeyi yeni biraktım ama eşim bana sen depresyondasın bence diyorBu yazdıklarınıza bakınca, o zemini eşinize siz hazırlamışsınız. Adamı öpmek bile gelmemiş içinizden, adam bunu hissetmez mi?
Ben eşimin bir yanağından öpüp çekilsem, öbürünü niye öpmüyorsun diye kavga eder benimle.
Erkeklerin genel yapısında var bu, kendini ikinci plana atılmış hissediyor ki sizin cümlelerinizden yola çıkarak kendisine hak da verdim.
Ne emzirmek bahanedir, ne lohusalık. Tamam sorumluluk çok, vakit az ama sizin yazdığınız şey bir evliliği bitirecek kadar tehlikeli bir boyutta. Eşinizi değil, kendinizi sorgulayın önce. Sizin tavrınız ve yaklaşımınız düzelsin, yine aynı şeyler yaşanırsa, o zaman sorgulayın onu değişti mi diye. Değişmeyip de ne yapsın?
Zararın neresinden dönerseniz kârdır, onu özlediğinizi söyleyin. Siz yaklaşın bir.
Eski günlerinize dönmek istiyorsanız, şikayet etmekten fazlasını yapmanız lazım. Ve bunu doğal seyrinde yaparsanız, bu bir sorun olarak algılanmaz. İlişkiniz yeniden alevlenir ve zamanla rayına oturur. İkinci bir çocuk için de iyice bekleyin bence.
Evet yansıttığınız enerjiyi hissediyor eşiniz, onu anlatmaya çalışıyordum.Benden mi kaynakli oldugunu soyluyorsunuz bende nedense kendimi çok depresif hissediyorum acaba benim bu depresif halimmi eşimi olumsuz etkiliyor belkide bunu tarif ediyorsunuz bunu nasil asabilirim bilmiyorum eşime sarilirken bile istekle sarilamiyorum bilirsiniz belki emziren annelerde isteksizlik olmasi da tamamen hormonlarla alakalı zaten emzirmeyi yeni biraktım ama eşim bana sen depresyondasın bence diyor
Öyle yaptim bugün aynen dediginiz gibi ama şu bir gerçek sürekli bir köşede oturup agliyorum içim daralıyor içimde bir sıkıntı var neden kaynakli bilmiyorum zaten emzirmeyi yeni biraktim belki sizde duymuşsunuzdur emzirme sureci hormonlari etkiliyor belki bundan mi bilmiyorum aşırı gerginim sürekli gerginim daha öncesinde depresyon ilacı kullanmıştım acaba tekrar depresyonmu yaşıyorum diye kendimi suçluyorum kendim bi defa iyi değilim ki karşımdakine bi faydam olsun kendimi çöküntüde hissetmem asıl nedenKatılıyorum bazen insanın duş alamaya bile enerjisi kalmıyor çocuğunuz hele ki zor bir çocuksa ama.cinsellige engel olmamalı bu vitaminlerin izi ölçturun hormonlarda sıkıntı olabilir.birde dinlenmenize fırsat vermiş eşiniz ne güzel çocuğu alıp çıkmış ev işini bırakıp duşunuzu alabilir fırsat yaratabilirsiniz bence
Cinselliğe bakışınız çok tuhaf geldi bana ne ara aklınıza geldi ne demek yemek yemek nasıl aklınıza geliyor? Bunlar normal ihtiyaçlar 7/24 seviştik demiyo kadın ne kadar abartmışsınızSiz de beni yanlış anlamayın ama hani dunyaya yeni bir canlı gelmiş siz yeni doğum yapmışsınız bebek siz dunayay yeni doğmuş gibi gelmiş sayılırsınız bunun tadını çıkarmak adapte olmak gerekirken hani cinsellik ne ara aklınıza geldi 40 zor tuttunuz kendini merak ettim açıkçası
Evet hiç durmuyor yerinde yaramaz oldu cok ama iste 2 sene de çok uzun bi süre böyle olan varmi bilmiyorum eger varsa normal dicem tamam ufak tefek sarılmalar falan oluyor ama cinsellik sıfırKatılıyorum bazen insanın duş alamaya bile enerjisi kalmıyor çocuğunuz hele ki zor bir çocuksa ama.cinsellige engel olmamalı bu vitaminlerin izi ölçturun hormonlarda sıkıntı olabilir.birde dinlenmenize fırsat vermiş eşiniz ne güzel çocuğu alıp çıkmış ev işini bırakıp duşunuzu alabilir fırsat yaratabilirsiniz bence
Evet uyaniyordu sürekli kızımYani yanlış anlamayın ama biz çocuk doğduktan sonra 40 günü bile zor durduk cinsel hayatsiz 2 sene ilişki.olmamasi çok tuhaf ve sıkıntılı bir durum bebeğin cinsel hayata engel olduğunu hiç düşünmüyorum. Ama tabiki uykusuzluk erken yatma bizde de oluyor çocuktan sonra bazi şeylerin rutinlerin değişmesi normal
TEmpo yormustur bunalmistir. Bi sure sadece sevse bakimla ilgilenmese degisir benc3Evet bebek bakimi konusunda yardimci oluyor bezini falan degistirir yemegini yedirir sağolsun bunları yapıyor ama işten gelip yapıyor yaa bide dediginiz gibi kafası birikiyor sürekli
Evett bazen diyor al çocuğu memlekete gidin falan şimdi bunlarda bir soru işareti kafamda?TEmpo yormustur bunalmistir. Bi sure sadece sevse bakimla ilgilenmese degisir benc3
Evet yardim etmezmi yemeği bile kendisi yapıyorher evlilikte oluyor normal bir süreç. Kadının emziriyor olması da erkekleri etkiliyor sanırım kendi de ifade etmiş.
Siz çalışmıyorsanız evde eşiniz gelmeden işleri halletmeye çalışın. Yorgun argın işten gelip size yardım ediyorsa iyice zorlanıyor olabilir.
Ve bebişi erken uyutun :)
Emzirme süreci ne alaka onu anlamadim. Cinsel hayatla ne bağı var.Eşim doğumdan önce bana hep derdiki çocuk doğduktan sonra sen beni unutursun hep onunla ilgilenirsin derdi bende yok neden unutayım senin yerin ayri o ayri bizim yavrumuz derdim şimdi tam tersi bir durum yaşamaktayım asıl o beni unuttu belkide bende ona yeterince ilgi gösteremedim galiba hep çocuga odaklandigimiz icinmi acaba bu sorunu yasamaktayiz sorun ne bilemiyorum ama doğumdan önce aktif cinsel hayatımız vardı oturur gece bi film acar film izlerdik ne bilim hersey farkliydi şimdi ise birbirimize olan ilgi ve sevgi herşeyimiz azalmış durumda çocuk doğdu doğalı 2 sene olucak hicbir cinsel ilişki kuramadık bir ilgisizlik durumu var bunu hissettiğim için kendisine sormak istedim ve en sonunda sordum bana dediği cevap şu ? Yaa çocuk herşeyi etkiliyor insanın psikolojisi istekli olmuyor dedi baksana tuvalete gitmeye bile zaman bulamiyoruz dedi sen ilişki diyorsun dedi birde senin emzirme sürecin vardı dedi bana ? Acaba gerçekten dediği gibimi diye düşünüyorum çünkü eve gelirken yorgun geliyor birde çocukla ugrasiyor o ara yemek hazirla onu yap bunu yap derken yatma saatimiz gece 12-1 leri buluyor oda işe gidecegi icin yorgun oldugunu söylüyordu sizce bu durumu niye yaşıyor olabiliriz birde tek başımıza büyütüyoruz kimsenin desteği olmadan bu durum etkiliyo olabilirmi?
Evet yardim etmezmi yemeği bile kendisi yapıyor
Hormonlardan dolayı cinsel isteksizlik yapıyor, birde çocuk geceleri emmek için uyanıyor ya sürekliEmzirme süreci ne alaka onu anlamadim. Cinsel hayatla ne bağı var.
Normal demekki:) peki cinselliğinizi etkiliyor mu yada birarada oldunuzmu hiçNormal. Ben de çalışan bir anneyim. 19 aylık oğlum. Akşam gelip eşimle yemeğe girişiyoruz. Çocuğu tıkayıp uyutuyoruz mutfağı topluyoruz. Bittiğinde çay koyacak halimiz kalmıyor :)
Benim eşim ayrı yatakta yatıyor zaten her gece salonda uyuyor kızım yanimda yatıyor beşiğindede uyumak istemiyor bizim yanimizdada gece çok dönüyor sağa sola bizide uyutmuyor o yüzden eşimde salonda yatiyorNormal demekki:) peki cinselliğinizi etkiliyor mu yada birarada oldunuzmu hiç
Olabilir size abartı gelebilir çok doğal.Cinselliğe bakışınız çok tuhaf geldi bana ne ara aklınıza geldi ne demek yemek yemek nasıl aklınıza geliyor? Bunlar normal ihtiyaçlar 7/24 seviştik demiyo kadın ne kadar abartmışsınız
Kendi fikrinizi söyleseniz yorum yapmazdım da başkasının fikrine ne ara aklınıza geliyor dediğiniz için yorum yaptım ben de.Olabilir size abartı gelebilir çok doğal.
Ben olaya farklı bakış açısından baktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?