Eşim çok içiyor artık çaresizim yardım edin lütfen :(

bsak34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
53
13
3
Merhaba arkadaşlar 2.5 yıllık evliyim 1 sene önce eşimin ablası eşinden ayrıldı ve biçok problemler yaşadılar ailecek eşimde çok takıntılı bir insan ve içkiye verdi kendini hergün içiyor ve ne yaptıysam bırakmadı bıraktım dedi gene içti ve artık son raddeye geldim çünkü bana saldırıyor çok çaresizim eşimi seviyorum ama herdefasında sanki benden bişeyler götürüyor ben yoruldum lütfen yardımcı olun (

Babası biliyomu bi büyük uyarsa iyi olur eşine söyle içersen beni kaybedersin vs.diye ne bilm göz korkusu olur belki

Ablası boşandı diye alkolik olanı da yeni gördüm ben.
Bence başka bir sebebi var, adam başka bir şeye üzgün olabilir. Eğer böyleyse neden üzgün olduğunu bulmanız lazım diyorum.
Sorunun köküne inmeden, çözemezsiniz.
Veya sebebi de olmayabilir, her içen bir sebebi olduğundan içmiyordur bence.

ablasının eşi problemliydi çok problemler yaşadığı için tabiki bu bi bahane ama alkolik oldu ve bırakamıyor tedavi de olmuyor çünkü alkolik olmadıgını söylüyor inkar ediyor

Gidişat kötü anliycagi bir şekilde konusun yada dinlediği birini konusturun baktınız olmuyor ya ben ya alkol diyin ozaman belki yolunu seçer..

Adamin icesi var bence keyfe de icer kedere de.Onu yoklugunla tehdit et ama dedigini de yap.

sizi seviyorsa eğer size verdiği hasarı ona gösterin ve son bir şans vermekle tehdit edip amatem e götürün yada başka bir yere ama böyle devam edecek bir iş değil bunun sonu size çok fena dokunur

Tedavi olmazsa gideceğinizi söyleyin, kararlı olun, hatta bi süre ayrılın evden

bana dokunuyor zaten herdefasında yıprandım çok zayıfladım hertürlü yolu denedim ama olmuyo bırakmıyor tedavi olmakta istemiyor başının dikine gidiyor

Kanında var ozaman çekmiş işte alkol giren evde ne bereket olur ne huzur çocugun varmı?
çocugum yok biliyorum dinine düşkün bi insanım ama eşimde ne din var ne iman önceden böyle bi insan degildi ablası ayrıldıktan sonra böyle birisi oldu iyce dinden uzaklaştı yanlış yollarda ama farkında degil yapıyor ertesi gün pişman oluyor ama gene ypıyor bırakmıyor

Keşke bıraksa , Allah size sabır versin , eşine de tiksinti versin inşallah .

insan bi senede alkolik olmazki ya, tanı koyuldu mu?
ne kadar ne içiyor mesela günde?

Tedavi olmazsa gideceğinizi söyleyin, kararlı olun, hatta bi süre ayrılın evden
çok dik durdum karşısında kararlı oldum net konuştum ve pişmanım yapmıycam dedi ama tekrar içti ayrılmayı düşündüm evden ama eşim bana düşkün biri degil beni kolayca silebilir korkuyorum

Çocugun olmaması çok iyi eşin kendini düzeltene kadarda yapma alkolik adama çocuk yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…