babası yok eşimin fakat babasıda çok içermiş annesine eziyet edermiş ama şimdi aynısını kendi yapıyor bana tehditte ettim olmuyo beni kaybetmekten korkmuyor zatenBabası biliyomu bi büyük uyarsa iyi olur eşine söyle içersen beni kaybedersin vs.diye ne bilm göz korkusu olur belki
Kanında var ozaman çekmiş işte alkol giren evde ne bereket olur ne huzur çocugun varmı?babası yok eşimin fakat babasıda çok içermiş annesine eziyet edermiş ama şimdi aynısını kendi yapıyor bana tehditte ettim olmuyo beni kaybetmekten korkmuyor zaten
çocugum yok biliyorum dinine düşkün bi insanım ama eşimde ne din var ne iman önceden böyle bi insan degildi ablası ayrıldıktan sonra böyle birisi oldu iyce dinden uzaklaştı yanlış yollarda ama farkında degil yapıyor ertesi gün pişman oluyor ama gene ypıyor bırakmıyorKanında var ozaman çekmiş işte alkol giren evde ne bereket olur ne huzur çocugun varmı?
çocugum yok biliyorum dinine düşkün bi insanım ama eşimde ne din var ne iman önceden böyle bi insan degildi ablası ayrıldıktan sonra böyle birisi oldu iyce dinden uzaklaştı yanlış yollarda ama farkında degil yapıyor ertesi gün pişman oluyor ama gene ypıyor bırakmıyor
çok dik durdum karşısında kararlı oldum net konuştum ve pişmanım yapmıycam dedi ama tekrar içti ayrılmayı düşündüm evden ama eşim bana düşkün biri degil beni kolayca silebilir korkuyorumTedavi olmazsa gideceğinizi söyleyin, kararlı olun, hatta bi süre ayrılın evden
alkolik olmayan bir insan hergün içip gelip bana saldırmaz krize girmezinsan bi senede alkolik olmazki ya, tanı koyuldu mu?
ne kadar ne içiyor mesela günde?
Çocugun olmaması çok iyi eşin kendini düzeltene kadarda yapma alkolik adama çocuk yazıkçocugum yok biliyorum dinine düşkün bi insanım ama eşimde ne din var ne iman önceden böyle bi insan degildi ablası ayrıldıktan sonra böyle birisi oldu iyce dinden uzaklaştı yanlış yollarda ama farkında degil yapıyor ertesi gün pişman oluyor ama gene ypıyor bırakmıyor
Keşke bıraksa , Allah size sabır versin , eşine de tiksinti versin inşallah .[/QUOTE
amin inşallah çok saolunKeşke bıraksa , Allah size sabır versin , eşine de tiksinti versin inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?