ya benim eşim bana kaç kere dedi kapı orda gitmek istiyosan diye ben kimseyi kaybetmekten korkmuyorum bu hayatta diyen birisiBeni kaybetmekten korkmuyor demissin korkmuyor cunku kaybetmeyecegine emin.bence korkmasini sagla evden ayril veya bosanma davasi acacagina inandir belki duzelmeye calisir
Yalnız bu blöfü yemeyebilir adam. Yani adam sahiden vazgeçmiş olabilir her şeyden. Kaybetmeyeceğinden emin olmak yerine kaybetmeye kendini hazırlamış da olabilir.Beni kaybetmekten korkmuyor demissin korkmuyor cunku kaybetmeyecegine emin.bence korkmasini sagla evden ayril veya bosanma davasi acacagina inandir belki duzelmeye calisir
evet katılıyorum size çünkü eşimi tanıyorum ters tepebilir herşey iyce sarpa sarabilir herşeyYalnız bu blöfü yemeyebilir adam. Yani adam sahiden vazgeçmiş olabilir her şeyden. Kaybetmeyeceğinden emin olmak yerine kaybetmeye kendini hazırlamış da olabilir.
Yani seni bırakıp giderim dediğinde git der, bavulunu topladığında güle güle de der. Belli olmaz yani.
Ya korkutmak istemem ama, eşini seven bir adamın bakış açısı değil bu.
Acaba gercekten oyle mi .esine etki edecek kimse yok mu onlardan yardim alsaniz.hic duzelmezse de nasil devam edecek bu evlilik bir de siddet uyguluyor sanirimya benim eşim bana kaç kere dedi kapı orda gitmek istiyosan diye ben kimseyi kaybetmekten korkmuyorum bu hayatta diyen birisi
iste arkadas da yazmis ama hic duzelmezse de zor bunu surdurmek insallah bir yolu bulunurYalnız bu blöfü yemeyebilir adam. Yani adam sahiden vazgeçmiş olabilir her şeyden. Kaybetmeyeceğinden emin olmak yerine kaybetmeye kendini hazırlamış da olabilir.
Yani seni bırakıp giderim dediğinde git der, bavulunu topladığında güle güle de der. Belli olmaz yani.
Ya korkutmak istemem ama, eşini seven bir adamın bakış açısı değil bu.
Valla tehdit işe yaramıyorsa, bir de iyilikle konuşun. Akıl verip isteklerinizi sıralamak yerine, ne hissettiğinizi, ne için endişelendiğinizi sakin sakin ayık bir zamanında anlatın derim.evet katılıyorum size çünkü eşimi tanıyorum ters tepebilir herşey iyce sarpa sarabilir herşey
ben çok konuştum güzelliklede konuştum ablasıda konustu ablası hatta arada bi iç hatta beraber içelim söz bile demiş pişman oluyor ertesi gün tekrar içiyor bırakamıyorValla tehdit işe yaramıyorsa, bir de iyilikle konuşun. Akıl verip isteklerinizi sıralamak yerine, ne hissettiğinizi, ne için endişelendiğinizi sakin sakin ayık bir zamanında anlatın derim.
Evin bereketi kaçıyor, içmeni istemiyorum tarzı sert bir giriş yapmayın ama. Daha sakin, kelimeleri seçerek ne hissettiğinizi anlatın.
bu sadece blöf eşin kovuyosa çünkü içip sonra pişman oluyor tedavi olmazsa uzak dur git hatta iyilşmeden dönme sana zarar verirse ailen napar beraver kalman ikinize zarar eve içki girrdikçe huzurun olmucak düşünya benim eşim bana kaç kere dedi kapı orda gitmek istiyosan diye ben kimseyi kaybetmekten korkmuyorum bu hayatta diyen birisi
Seni ona bağlayan alışkanlıklardır kanımca. Ben yıllarca alkol alıp evini çoluğunu çocuğunu gözü görmeyen bir babanın kızıyım. Anneme ondan ayrılmadığı için çok kızarım hala. Çünkü berbat bir çocukluk geçirdiğimiz için hepimiz hayatta ezik insanlar olarak yetiştik. Hepimizin psikolojik sıkıntıları var. Asla çocuk yapmayın ve bir iş bulup ayrılmanın yollarına bakın. Eğer ayrılmayacaksanız da çocuk yapmayın alkolik bir babadan ömür boyu utanılıyor.ailem uzakta ben gurbetteyim sevmesem inan durmam ama bilmiyorum vazgeçemiyorum sanki bişey var ona beni baglayan eşim kaç kere ayrılmaya kalktı benden ben istemedim hep engel oldum
Merhaba arkadaşlar 2.5 yıllık evliyim 1 sene önce eşimin ablası eşinden ayrıldı ve biçok problemler yaşadılar ailecek eşimde çok takıntılı bir insan ve içkiye verdi kendini hergün içiyor ve ne yaptıysam bırakmadı bıraktım dedi gene içti ve artık son raddeye geldim çünkü bana saldırıyor çok çaresizim eşimi seviyorum ama herdefasında sanki benden bişeyler götürüyor ben yoruldum lütfen yardımcı olun(
O zaman ben sizin yerinizde olsam ne yapar eder, psikologa ya da bunla hangi bölüm ilgileniyorsa oraya götürürdüm eşimi.ben çok konuştum güzelliklede konuştum ablasıda konustu ablası hatta arada bi iç hatta beraber içelim söz bile demiş pişman oluyor ertesi gün tekrar içiyor bırakamıyor
ben çok konuştum güzelliklede konuştum ablasıda konustu ablası hatta arada bi iç hatta beraber içelim söz bile demiş pişman oluyor ertesi gün tekrar içiyor bırakamıyor
Yaptıgınız istatistigin altı boş evet arkasındayım berekette kaçar huzurda alkolü nasıl normalleştirebiliyosunuz gerçekten anlamış degilim.Gerçekten çok zıt görüşlerdeyiz düşüncenize yinede saygı duyuyorumDini yorum yapmak yasak. Ama şöyle düşünün dünyada 1.5 milyon müslüman var. Geri kalan yaklaşık 6 milyonun büyük kısmının evine alkol giriyor. Dünyanın yaklaşık 3/4'ü huzursuz ya da bereketsiz olmadığına göre kurduğunuz mantık yanlış.
Bana uygun değil derseniz anlarım ama yok huzur kalmaz yok bereket kaçar falan mantıksız şeyler bunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?