alkolizm bi hastalıktır ve tanı gerektirir, henüz olmamıştır bence ama bu gidişle olur tabii, önlem almak lazım, sanırım tek sorununuz alkol değilalkolik olmayan bir insan hergün içip gelip bana saldırmaz krize girmez
Ama Allah korusun sana bi zarar verirsealkolik olmayan bir insan hergün içip gelip bana saldırmaz krize girmez
kesinlikle katılıyorum ben daha öncede çok çektim herşeyi problem bi insan çok doluyum bir bilseniz çok şey yaşadım 2.5 yıldırÇocugun olmaması çok iyi eşin kendini düzeltene kadarda yapma alkolik adama çocuk yazık
evet tek problem alkol degil ama alkol büyük bir etken çünkü huzurumuz kalmadı evde ne yapmam gerektigini bilemiyorum kafayı yeme durumundayımalkolizm bi hastalıktır ve tanı gerektirir, henüz olmamıştır bence ama bu gidişle olur tabii, önlem almak lazım, sanırım tek sorununuz alkol değil
haklısın ama bırak demekle olmuyor işte sonuçta herşey düşündügüm gibide ilerlemeyebilir kafamda birçok soru var ayrılsam nolur dieAma Allah korusun sana bi zarar verirse
Bi süre bırak bence, vazgeçilmez olmadığını anlasın
Canım benim neden eziyet ediyosun kendine ozaman ailen durumu illaki farkediyodur yazık degilmi sana eşinimi çok seviyosun ayrılamyosunkesinlikle katılıyorum ben daha öncede çok çektim herşeyi problem bi insan çok doluyum bir bilseniz çok şey yaşadım 2.5 yıldır
ailem uzakta ben gurbetteyim sevmesem inan durmam ama bilmiyorum vazgeçemiyorum sanki bişey var ona beni baglayan eşim kaç kere ayrılmaya kalktı benden ben istemedim hep engel oldumCanım benim neden eziyet ediyosun kendine ozaman ailen durumu illaki farkediyodur yazık degilmi sana eşinimi çok seviyosun ayrılamyosun
inanç meselesi o sizin düşünceniz buda benim düşüncem saygı duyuyorum saygı duyulmasını istiyorumBuradaki kadınlara göre her alkol alan alkolik zaten. Alkolizm tanısı öyle içiyor bana saldırıyor deyince konan bir tanı değil. Tedavi olabilmesi için doktor tanısı gerekir en başta. Bir senede de alkolik olmaz insan ancak o yolda ilerliyor olur.
Gözlemlediğim kadarıyla alkolik erkeklerin genelde eşleri yüzünden alkolizme sürüklendiğini düşünüyorum ben. Buna benim babam da dahil. Eşler ne kadar çok tepki gösterirse onlar o kadar çok içmeye başlıyor.
Bu arada evimize alkolün her türlüsü giriyor bereketimiz de var huzurumuz da. Bereket ve huzurla ne alakası var bunun?
Gayette çok alakası var alkol dinimizde haram harama el süren adamdan ne beklenebilir ne bereket kalır nede huzur konusahibide söylüyo zaten huzurum yok diye ve alkole baglıyo ha ama sizin babanızda içiyomuş bu durumu garipsememenize şaşırmamak lazımBuradaki kadınlara göre her alkol alan alkolik zaten. Alkolizm tanısı öyle içiyor bana saldırıyor deyince konan bir tanı değil. Tedavi olabilmesi için doktor tanısı gerekir en başta. Bir senede de alkolik olmaz insan ancak o yolda ilerliyor olur.
Gözlemlediğim kadarıyla alkolik erkeklerin genelde eşleri yüzünden alkolizme sürüklendiğini düşünüyorum ben. Buna benim babam da dahil. Eşler ne kadar çok tepki gösterirse onlar o kadar çok içmeye başlıyor.
Bu arada evimize alkolün her türlüsü giriyor bereketimiz de var huzurumuz da. Bereket ve huzurla ne alakası var bunun?
Gayette çok alakası var alkol dinimizde haram harama el süren adamdan ne beklenebilir ne bereket kalır nede huzur konusahibide söylüyo zaten huzurum yok diye ve alkole baglıyo ha ama sizin babanızda içiyomuş bu durumu garipsememenize şaşırmamak lazım
inanç meselesi o sizin düşünceniz buda benim düşüncem saygı duyuyorum saygı duyulmasını istiyorum
bence siz yanlış düşünüyorsunuz dedim ya inançla alakalı sonuçta alkol herşeyin başlangıcı bu yüzden haram zaten ve vücuda zarar veren birşey cigerleri bitiren hasta edecek bişey bu dünyada kimsede huzurda yok zaten size demek allah bu dünyada vcriyor ne diyimkiDini yorum yapmak yasak. Ama şöyle düşünün dünyada 1.5 milyon müslüman var. Geri kalan yaklaşık 6 milyonun büyük kısmının evine alkol giriyor. Dünyanın yaklaşık 3/4'ü huzursuz ya da bereketsiz olmadığına göre kurduğunuz mantık yanlış.
Bana uygun değil derseniz anlarım ama yok huzur kalmaz yok bereket kaçar falan mantıksız şeyler bunlar.
piskolokmusun sen herşeye bi tanı koyuyorsunBenim saygı duyup duymamam bişey değiştirmez. Eşiniz size siz de eşinize saygı duymuyorsunuz.
piskolokmusun sen herşeye bi tanı koyuyorsun
bana göre piskolok yorumda yazma rica ediyorum senin gibi insanlardan akıl alcak degilim kafa yapılarımız uymuyo iyi akşamlar saygılarımlaYorum yapıyorum sadece. İşinize gelmiyor olması muhtemel.
Piskolok olamam belki psikolog olabilirim.
saol kardeşKonuyu kapattirmayalim arkadasa yol gosterelim.
bana göre piskolok yorumda yazma rica ediyorum senin gibi insanlardan akıl alcak degilim kafa yapılarımız uymuyo iyi akşamlar saygılarımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?