Eşim çok içiyor artık çaresizim yardım edin lütfen :(

alkolizm bi hastalıktır ve tanı gerektirir, henüz olmamıştır bence ama bu gidişle olur tabii, önlem almak lazım, sanırım tek sorununuz alkol değil
evet tek problem alkol degil ama alkol büyük bir etken çünkü huzurumuz kalmadı evde ne yapmam gerektigini bilemiyorum kafayı yeme durumundayım

kesinlikle katılıyorum ben daha öncede çok çektim herşeyi problem bi insan çok doluyum bir bilseniz çok şey yaşadım 2.5 yıldır
Canım benim neden eziyet ediyosun kendine ozaman ailen durumu illaki farkediyodur yazık degilmi sana eşinimi çok seviyosun ayrılamyosun

Canım benim neden eziyet ediyosun kendine ozaman ailen durumu illaki farkediyodur yazık degilmi sana eşinimi çok seviyosun ayrılamyosun
ailem uzakta ben gurbetteyim sevmesem inan durmam ama bilmiyorum vazgeçemiyorum sanki bişey var ona beni baglayan eşim kaç kere ayrılmaya kalktı benden ben istemedim hep engel oldum

Buradaki kadınlara göre her alkol alan alkolik zaten. Alkolizm tanısı öyle içiyor bana saldırıyor deyince konan bir tanı değil. Tedavi olabilmesi için doktor tanısı gerekir en başta. Bir senede de alkolik olmaz insan ancak o yolda ilerliyor olur.

Gözlemlediğim kadarıyla alkolik erkeklerin genelde eşleri yüzünden alkolizme sürüklendiğini düşünüyorum ben. Buna benim babam da dahil. Eşler ne kadar çok tepki gösterirse onlar o kadar çok içmeye başlıyor.

Bu arada evimize alkolün her türlüsü giriyor bereketimiz de var huzurumuz da. Bereket ve huzurla ne alakası var bunun?

inanç meselesi o sizin düşünceniz buda benim düşüncem saygı duyuyorum saygı duyulmasını istiyorum

Gayette çok alakası var alkol dinimizde haram harama el süren adamdan ne beklenebilir ne bereket kalır nede huzur konusahibide söylüyo zaten huzurum yok diye ve alkole baglıyo ha ama sizin babanızda içiyomuş bu durumu garipsememenize şaşırmamak lazım

Dini yorum yapmak yasak. Ama şöyle düşünün dünyada 1.5 milyon müslüman var. Geri kalan yaklaşık 6 milyonun büyük kısmının evine alkol giriyor. Dünyanın yaklaşık 3/4'ü huzursuz ya da bereketsiz olmadığına göre kurduğunuz mantık yanlış.
Bana uygun değil derseniz anlarım ama yok huzur kalmaz yok bereket kaçar falan mantıksız şeyler bunlar.

bence siz yanlış düşünüyorsunuz dedim ya inançla alakalı sonuçta alkol herşeyin başlangıcı bu yüzden haram zaten ve vücuda zarar veren birşey cigerleri bitiren hasta edecek bişey bu dünyada kimsede huzurda yok zaten size demek allah bu dünyada vcriyor ne diyimki

Yorum yapıyorum sadece. İşinize gelmiyor olması muhtemel.

Piskolok olamam belki psikolog olabilirim.
bana göre piskolok yorumda yazma rica ediyorum senin gibi insanlardan akıl alcak degilim kafa yapılarımız uymuyo iyi akşamlar saygılarımla

Beni kaybetmekten korkmuyor demissin korkmuyor cunku kaybetmeyecegine emin.bence korkmasini sagla evden ayril veya bosanma davasi acacagina inandir belki duzelmeye calisir

bana göre piskolok yorumda yazma rica ediyorum senin gibi insanlardan akıl alcak degilim kafa yapılarımız uymuyo iyi akşamlar saygılarımla

Akıl almayın tabi ama yorum yazmayı engelleme gibi bir lüksümüz yok forumda. Size de iyi geceler. Ben sızayım izninizle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…