Eşim çok ilginç

Valla nasıl düzelir i soruyorsaniz adami tanımıyorum birşey yazarım uygulamaya kalkarsiniz ayrilamayacaksinizdir ev bark dağılır kafa göz bilemedim yani benim bir önerim yok hele o çalışan siz ev hanimiysaniz para bunlara kadına ekstra kötü davranma hakkı veriyor gibi davranıyorlar sizin eşiniz gibiler.Allah yardımcınız olsundan başka önerim yok kenara 3 5 atmaya bakın nolur nolmaz çocuk az büyüse çalışsaniz belki o zaman bı çeki düzen verir kendine gerçi calisiyormusunuz bilmiyorum da.

E sorsaydiniz ya neyden sıkıldın diye
Her aksam kahvede 2 saat takiliyor ve buna hic tepki vermiyorsunuz adam eve gideyim karim cocugum bekler diye de dusunmuyor
Bi sıkıldım lafindan rahatsiz olmussunuz ilginc
Nerden biliyorsunuz tepki vermediğimi ...

Bu adama tekrar dönme sebebin neydi? Bu adam görünüşlü kişiye düşkün olmayın size değer vermeyen dayak atan korkup çekindiği için yanına yaklasmaktan korkan çocuğunuz için bırakıp gidin kendinize yeni bir hayat kurun

Son düzenleme:
Evet , Eşim aile ortamını sevmiyorum diyor 3 yaşında kızım var alerjik astımi var yeni ameliyat oldu birakcak kimsem yok , kendi annesine gidince de odadan çıkmayıp maç izliyor tw den bu arada ben güzellik merkezinin sorumlusuydum evleneceğimz zaman

Neden gelmiştiniz peki ?

İlginç değil ki beyinsiz

Vuramaz , rahatsızlıgmi söylüyorum tabi ki buraya bunu yazarken ona da bu söylediğinden dolayı kızdım sus ya konuşma Felan diyor ve yatak odasına gidip telefondan reels izlemeyi tercih etti ki ben çok enerjik bir insanm

Güzel kizkardesim şu kadınlar gününde destek olmak istiyor insan. Ama her hareket falso, her karar yanlış. Erken evlenmiş hemen çocuk yapmışsınız. Şiddet görmüş, geri dönmüşsünüz.
Güzellik merkezi falan dediğinize göre daha önce çalışmışlığınız var. Çocuğunuz biraz toparlasin ve çalışmaya başlayın hemen. Sonra da ne olur ayrılın.

Severek evlendik diye yazmissiniz. O zamanlar da boyle miydi? Eizinle vakit gecirmek yerine baska yerlerde mi takilirdi?

Yani eski konularınızi paylaşmış üyeler ne denirki konu sahibi eşinize duskunsunuz ama o size düşkün değil öyle böyle onun rahatını bozmadan yaşamak zorundasiniz çünkü zaten tekmelemis falan sizi yani biliyorsunuz pek saygısı yok size o nedenle ben takmayın diyeceğim çünkü yani siz zaten biliyorsunuz yaşıyorsunuz onunla bu profildeki biri şiddet uygulamış biri güzel önerilerle değişmez ki....ya siz değişip çıkacaksınız bu işten yada malesef böyle bu devran

Bu adamın nesine “düşkünsünüz” hala?

Keşke birakmasaydiniz gene olur çocuk az büyüsün girin bir işe Allah büyük sizin için daha iyi olur hem havanız değişir hem kendinize gelirsiniz

Evet adam sadece canı nasıl isterse öyle davranıyor ki biz kızımla ona çok düşkünüz
Sizi döven, ayağı altında tekmeleyen, insandan saymayan, parasını saçma sapan seylerde batıran, eve ayağı sürüye sürüye zorla gelen, evlikikten ve sizden çoktan bıkmış, bir cümle bile kurmayan adamin neyine düşkünsünsünüz acaba??? Siz neyse de kızınız da kendisine sevgi göstermeyen iskele babasına düşkünmüş. Ne üzücü. Yarın bir gün de bu tanıdık hissinden dolayı kendisine gram ilgi göstermeyen, köpek çeken adamlara kapılıp giderse hiç kızı suçlamayın, 'kizlar anasının kaderini yaşar' diye dovunmeyin, sebebi sizsiniz

Evet adam sadece canı nasıl isterse öyle davranıyor ki biz kızımla ona çok düşkünüz
Hala bu modele çok düşkünsünüz. Kızınız düşkün değildir bence o sizin bahaneniz. Bir çocuk düşkün olduğu birine çekinerek gitmez. Sizden her anında nefret ettiğini belirten bir adama düşkünseniz terapi almanızı öneririm. Asla boşanmazsınız o belli, bari çocuğu sağlıklı bri psikoloji verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…