Nerden biliyorsunuz tepki vermediğimi ...E sorsaydiniz ya neyden sıkıldın diye
Her aksam kahvede 2 saat takiliyor ve buna hic tepki vermiyorsunuz adam eve gideyim karim cocugum bekler diye de dusunmuyor
Bi sıkıldım lafindan rahatsiz olmussunuz ilginc
Evet adam sadece canı nasıl isterse öyle davranıyor ki biz kızımla ona çok düşkünüzDiyemez konu sahibi içini dökmeye gelmiş sanırım dertlesmek için öylemi konu sahibi ????
Bu adama tekrar dönme sebebin neydi? Bu adam görünüşlü kişiye düşkün olmayın size değer vermeyen dayak atan korkup çekindiği için yanına yaklasmaktan korkan çocuğunuz için bırakıp gidin kendinize yeni bir hayat kurunBir kere bitcoin de para kaybetti ve acısını elle tutulur bir sebep yokken bile uyanr uyanmaz ben beni ayaklrnn altnda tekmeledi o zaman bırakıp annemin babamın yanna gittim ve kayınvalidem aldgmz gelin bizi bir.oka saymamis haber vermeden gitmis demiş ona o da bırakıp gittiğim için şimdi seni istemesem ne olacak dedi geldiğimde gayet soğuk davrandı bana
Evet , Eşim aile ortamını sevmiyorum diyor 3 yaşında kızım var alerjik astımi var yeni ameliyat oldu birakcak kimsem yok , kendi annesine gidince de odadan çıkmayıp maç izliyor tw den bu arada ben güzellik merkezinin sorumlusuydum evleneceğimz zamanÇay ocağı dediğiniz yer bazı küçük şehirlerde yalnızca mahallenin erkeklerinin takıldığı kahvehaneler mi?
Siz çalışıyor musunuz? Ben eşinizin sizden kurtulmaya çalıştığı düşüncesine kapıldım anlattıklarınızdan. Bence çalışmıyorsanız da çalışmaya başlayın. Tek başınıza ayakta durmaya alışmanızı tavsiye ederim.
Neden gelmiştiniz peki ?Bir kere bitcoin de para kaybetti ve acısını elle tutulur bir sebep yokken bile uyanr uyanmaz ben beni ayaklrnn altnda tekmeledi o zaman bırakıp annemin babamın yanna gittim ve kayınvalidem aldgmz gelin bizi bir.oka saymamis haber vermeden gitmis demiş ona o da bırakıp gittiğim için şimdi seni istemesem ne olacak dedi geldiğimde gayet soğuk davrandı bana
İlginç değil ki beyinsizBir kere bitcoin de para kaybetti ve acısını elle tutulur bir sebep yokken bile uyanr uyanmaz ben beni ayaklrnn altnda tekmeledi o zaman bırakıp annemin babamın yanna gittim ve kayınvalidem aldgmz gelin bizi bir.oka saymamis haber vermeden gitmis demiş ona o da bırakıp gittiğim için şimdi seni istemesem ne olacak dedi geldiğimde gayet soğuk davrandı bana
Vuramaz , rahatsızlıgmi söylüyorum tabi ki buraya bunu yazarken ona da bu söylediğinden dolayı kızdım sus ya konuşma Felan diyor ve yatak odasına gidip telefondan reels izlemeyi tercih etti ki ben çok enerjik bir insanmÇocuğunuz niye babasının yanına gitmekten çekiniyor? Kızıyor mu çocuğa, bağırıyor mu, vuruyor mu? Neden eşinize rahatsızlığınızı söylemiyorsunuz? Sizi sindirmiş anladığım kadarıyla.
Bu adamın nesine “düşkünsünüz” hala?Bir kere bitcoin de para kaybetti ve acısını elle tutulur bir sebep yokken bile uyanr uyanmaz ben beni ayaklrnn altnda tekmeledi o zaman bırakıp annemin babamın yanna gittim ve kayınvalidem aldgmz gelin bizi bir.oka saymamis haber vermeden gitmis demiş ona o da bırakıp gittiğim için şimdi seni istemesem ne olacak dedi geldiğimde gayet soğuk davrandı bana
Keşke birakmasaydiniz gene olur çocuk az büyüsün girin bir işe Allah büyük sizin için daha iyi olur hem havanız değişir hem kendinize gelirsinizEvet , Eşim aile ortamını sevmiyorum diyor 3 yaşında kızım var alerjik astımi var yeni ameliyat oldu birakcak kimsem yok , kendi annesine gidince de odadan çıkmayıp maç izliyor tw den bu arada ben güzellik merkezinin sorumlusuydum evleneceğimz zaman
Sizi döven, ayağı altında tekmeleyen, insandan saymayan, parasını saçma sapan seylerde batıran, eve ayağı sürüye sürüye zorla gelen, evlikikten ve sizden çoktan bıkmış, bir cümle bile kurmayan adamin neyine düşkünsünsünüz acaba??? Siz neyse de kızınız da kendisine sevgi göstermeyen iskele babasına düşkünmüş. Ne üzücü. Yarın bir gün de bu tanıdık hissinden dolayı kendisine gram ilgi göstermeyen, köpek çeken adamlara kapılıp giderse hiç kızı suçlamayın, 'kizlar anasının kaderini yaşar' diye dovunmeyin, sebebi sizsinizEvet adam sadece canı nasıl isterse öyle davranıyor ki biz kızımla ona çok düşkünüz
Hala bu modele çok düşkünsünüz. Kızınız düşkün değildir bence o sizin bahaneniz. Bir çocuk düşkün olduğu birine çekinerek gitmez. Sizden her anında nefret ettiğini belirten bir adama düşkünseniz terapi almanızı öneririm. Asla boşanmazsınız o belli, bari çocuğu sağlıklı bri psikoloji verin.Evet adam sadece canı nasıl isterse öyle davranıyor ki biz kızımla ona çok düşkünüz
TV izliyoruz derin bir iç çekip sıkıldım diyor acaba sizden mi evden mi diyor ciddi ciddi
Şuan mesajlarınızı göz yaşları içinde okuyorumKeşke birakmasaydiniz gene olur çocuk az büyüsün girin bir işe Allah büyük sizin için daha iyi olur hem havanız değişir hem kendinize gelirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?