• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok ilgisiz ne yapabilirim?

o zaman cnm şu şekilde yap hiç umursamıormuş gibi davran o nasıl kendine bi meşgale bulmuş evde sende tv seyret kitap oku keyifli oldugunu görsün onu umursama bakalım ne olcak tabi 1 günle hemen çözemezsin
bak bende geçende eşim iphone almış oyun yüklemiş içine bir sürü dedim ki açık açık "ne böle her gece bununla mı vakit geçirceksin sıkılıorum" surat yaptım daha dikkat edior bizde 2 yıllık evliyiz önceden olsa ben daha sert tepki verirdim oda inadıma oynardı zaman herseyin ilacı bu böle devam etmicek korkma sakın herşey yoluna girecek

bu kadar bağımlı yapan nedir böyle bi insan hiç mi bıkmaz hiç mi başı ağrımaz gözleri ağrımaz.çok vahim doğrusu.üstelik işte de pc başında kayınvaliden nasıl biri onunla dertleş bi de o oğluyla konuşur nasihat verir belki.yani bişey olunca ben kayınvalıdemle konuşurum dertleşirim.

çek kopar internetin kablosunu yeter artık ya ben ya o de bakalım nolacak,valla ben evlenirsem evime internet aldırmiycam yok face yok msn uğraşamam:umursamaz:

gerçekten üzücü bir durum bu.ve çoğu kişinin de yaşadığı bir sorun.mesajların hepsini okumadım.daha 6 aylık evlisiniz ya.interneti kapattırmazsanız bilmiyorum nasıl çözülür.nerelere takılıyor ki bu kadar?bilmiyorum biraz dikkatini çekmeye çalışsanız.yenisiniz daha,kendinize daha çok bakın mesela.naçizane fikirlerim bunlar.
sizi değil lafım fakat bu sadece erkeklerin bağımlılığı değil.bir çok kadında yapıyor bunu.aynı ilgisizliği,bağımlılığı kadınlarda yapıyor.ve ne çocuklarla ne de birbirleriyle ilgilenen aileler çıkıyor ortaya.yanlış anlamayın lafım size değil.yani karşılıklı konuşmuşsunuzdur eminim.wc ye bile pc ile gitmesi anormal.nerelere giriyor bi bakın yani.face bu kadar bağımlılık yapar mı bilmiyorum? bizde de face olayı yok zaten.gereksiz.anlamıyorum evli olan insanları.hele de çocuk varsa.hangi arada girip face de zaman geçiriyorlar anlamıyorum.çocuğun ve eşinin hakkı olan zamandan olsa gerek...:sinifsinif: inş.düzelir bu durumunuz.

arkadaşlar benim eşimde aşırı derecede pc bağımlısı ama arkadaşın eşi kadar değil mesela ben yatarken erkenden kalkar ben kalkana kadar pc başındadır akşam işden gelir direk pc başına geçer ama ben arada bi patlarım biraz başından kalkar benle ilgilenir gezdirir sonra tekrar başına geçer:umursamaz:
artık bende atnısını yapıorum o kalkınca ben oturuommasus kalkmıom başından pcnin birazda o sıkılssın beklesin diehihoyyyt baya işe yaramaya başladı gibi :D

siz evlisiniz onu mutlaka tanıyosundur
kimi erkek kaybetmekten korkar kimisi eşinin kendisi gibi davranmasından korkar
kimisi ailesinden korkar
yani mutlaka onunda bir zaafı var
bul onun zaaflarını kullan

Tartıştınız demek :1rolleyes:

Bu ne kadar bağımlılık anlamadım valla...

Madem o senden uzak,sende ondan uzak ol öyleyse anlasın hatasını.

Hiç pas verme,çek restini azcık sen de.

Umursamaz ol,o senle vakit geçirmek isterse bu sefer sen geçirmek isteme nette işinin olduğunu söyle.

Gece o yatmadan yatma hatta,sen de kalkma pc nin başından anlasın hatasını..

İlgisizlikten ölünce o zaman anlar değerini dur bakalım :teselli:

eşiniz düğünde ne yaptı acaba o kadar saat delirmiştir pc ye oturamadığı için.CADIARZU

canım bende 11 aylık evliyim. benim eşimde gezmeyi sevmez ama yavş yavaş kendide sıkıldı evden arada geziyoruz oda ayda 1 yada 2 kez. ilgisine gelince hamile aldığımdan beri benim eşimde biraz ilgisiz bana karşı ki ben çok çilveli bşiriyidir ama ne yapsam olomuyor. takma kafana boşver.

canım benim bebekmi beklion hayırlısı olsun aslında hamileyken daha çok ilgi göstermeli ahh bu erkekler varyaaa topunun köküne kibrit suyu....

ayy çok zor bi durum valla eşiniz çok abartmış.arada güzel tavsiyeler var deneyin bence.inş herşey yoluna girer kaydirigubbakcemile5

Back
X