Uzaklaşın, telefonlarını hemen açmayın.Soru sorduğunda dalgın dalgın cevap verin.Madem rahatsızsınız.Öyle imiş gibi davranın
Çatmayın işte, sakin olun.O ilgisiz mi, sizde dahada ilgisiz olun.Kısasa kısasTeşekkür ederim denicem ama fayda etmez zannediyorum ya da ben çok çabuk ikna olup barışıyorum ayrıca o zaman da annene kardeşine sinirlenip bana çatıyosun diyo ama denicem pes etmeden
Alıştırmaya gerek yoktu ki eşim zaten öyleydi ben üzülürüm diye konuşacağı lafı seçer konuşurdu ama annesi gezmeye götürse küstü hediye alsa kavga çıkardı aşkım dese evden küs gitti şimdi bu şekilde davranıyor hiçbi sorun yok kızım kızım diye arkamda geziyor ama bi iyi davransın neler olurSeni üzmek istemiyorum. Keşke sen abartıyor olsan, haksız olsan en azından belki konuşa konuşa yardımcı olurduk sana. Anlıyorum anlattıklarını. Aslında geç bile kalmışsın ilk günden itibaren onu seninle dertleşmeye alıştırmalıydın. En azından buradan başlamalıydın çok yanlışı var kocanın.
Eski eşimde ailem istemedi alamadım velayeti eşimi o kadar çok seviyorum ki aramız biraz karı koca gibi olsa herşeye göğüs gericem ama o da olmayınca tutar bi dalım kalmıyor iştKüçücük yaşına neler sığdırmışsın ya
Çocuğun nerde şimdi
Eski eşimde ailem istemedi alamadım velayeti eşimi o kadar çok seviyorum ki aramız biraz karı koca gibi olsa herşeye göğüs gericem ama o da olmayınca tutar bi dalım kalmıyor iştKüçücük yaşına neler sığdırmışsın ya
Çocuğun nerde şimdi
Kocan bunun ne kadar saçma birşey olduğunu görmüyor mu. Yani anacıgının söylediği şeyler ona mantıklı mı geliyor. Mecburen mi yapıyor.Alıştırmaya gerek yoktu ki eşim zaten öyleydi ben üzülürüm diye konuşacağı lafı seçer konuşurdu ama annesi gezmeye götürse küstü hediye alsa kavga çıkardı aşkım dese evden küs gitti şimdi bu şekilde davranıyor hiçbi sorun yok kızım kızım diye arkamda geziyor ama bi iyi davransın neler olur
Geçici olabilir tavırlarıEski eşimde ailem istemedi alamadım velayeti eşimi o kadar çok seviyorum ki aramız biraz karı koca gibi olsa herşeye göğüs gericem ama o da olmayınca tutar bi dalım kalmıyor işt
Ailenizle velayetin ne alakası var, o bölümü anlayamadım ya neyse...Eski eşimde ailem istemedi alamadım velayeti eşimi o kadar çok seviyorum ki aramız biraz karı koca gibi olsa herşeye göğüs gericem ama o da olmayınca tutar bi dalım kalmıyor işt
Kocan bunun ne kadar saçma birşey olduğunu görmüyor mu. Yani anacıgının söylediği şeyler ona mantıklı mı geliyor. Mecburen mi yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?