Eşim çok ilgisiz

Eski eşimde ailem istemedi alamadım velayeti eşimi o kadar çok seviyorum ki aramız biraz karı koca gibi olsa herşeye göğüs gericem ama o da olmayınca tutar bi dalım kalmıyor işt

evli kadına göz koymuş bir adam için çocuğu bırakmışsınız yaşadıklarınız müstahak
bir tane de bu adamdan yapar onu da bırakırsınız size göre ne var

Birazda ayri olduğun çocuğuna odaklan meselâ ailem istemedi diye kestirip atmissin.o çocuk su anda nasıl iyi mi kotumu bilmiyorsun belkide. Sen o çocuğu arkanda bıraktığın sürece onun her damla gözyaşı sana zindan olur allah güldürmez yani ona gore. Kaynanam esime çok düşkün demişsin belki bu allahın sana bir işaretidir belki de azıcık kaynananı örnek alman gerekiyo.

Annesi tek başına bakıp büyütmüş karşı çıktı aramızı bozuyorsun dedi falan ama benim zorumla artık pes etti heralde
Bu kaynananin üçte biride sen olsaydın keske. Ama bu durumda hicbirsey haketmiyorsun. Kadın tek basina bakıp büyütüyor çocuğunu sense ailem istemedi diye arkanda bırakıyorsun evladını. Kocaya verdiğin değerin azicigini da yavrunasıl verseydin belki daha mutlu olurdun

evli kadına göz koymuş bir adam için çocuğu bırakmışsınız yaşadıklarınız müstahak
bir tane de bu adamdan yapar onu da bırakırsınız size göre ne var
Bilip bilmeden yorum yapma istersen konunun başını okumamışsın herhalde ben eşimle boşandıktan bir yıl sonra evlendim çocuğumu bırakmakla bi alakası yok şimdiki eşimle evlenmek için boşanmadım yada çocuğumu bunun için bırakmadım yorum yapmadan düşün oku öyle yaz

Çocuğumdan haberim de var nerde nasıl olduğunu da biliyorum görüyorum da konu bu değildi nasıl buralara getirdiniz anlamadım baştan okursanız anlarsınız

Ben sadece derdimi anlattım evliyken başkasıyla görüşüp de o insan için çocuğumu ortaya atıp gitmedim sadece benim ikinci eşimin ilk evliliği bunu anlatmaya çalıştım o da bi yorumda soru geldi onu açıklamak içindi anneliğime laf edecek yorumlar yapmayın lütfen konu bu değildi herkese konuşmak ne kolay geliyor yargılamak.. bilmeden suçlamak lütfen konunun dışında yorumlar atmayın konu benim çocuğum değil

Çocuğumdan haberim de var nerde nasıl olduğunu da biliyorum görüyorum da konu bu değildi nasıl buralara getirdiniz anlamadım baştan okursanız anlarsınız
Baştan okudum ve konu bu olmasi gerekiyorsa görmek yetmez bu çocuğun sana daha çok ihtiyacı var. Kac yaşında su an

Görmek yetermi en sevdiği yemeği biliyor musun. Hadtaladiginda baş ucunda Sabahladin mi. Eşin annesi soz konusu olunca seni bile umursamıyor. Sende onun gibi yap ondan önce evladına değer ver belki o zaman eşinden değer ilgigörürsün. Bütün derdin eşin ise eşini ikinci plana atıp çocuğuna öncelik ver bak nasıl umursuyor. Tıpkı onun yaptığı gibi

Kimse Sana Koçani bıraktın baskasina gittin dedi mi. Çocuğunu bıraktın da demedim ailen istemedi diye kestirme atma dedik eşinden önce çocuğuna değer ver dedik tıpkı eşinin annesinesenden öncelik verdigi gibi. Burda kocamda kocam diye dolanacagina çocuğumu nasıl yanıma alırım. Çocuğumu ailem istemiyo ne yapayım diye konu acsan keske.

Konu çocuğun olsun bir zahmet başka da birsey demiyorum.

Teşekkür ederim denicem ama fayda etmez zannediyorum ya da ben çok çabuk ikna olup barışıyorum ayrıca o zaman da annene kardeşine sinirlenip bana çatıyosun diyo ama denicem pes etmeden
aynen eve gelince gidin diğer odada oturun . o yokmus gibi davranın birax

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…