Boşandığımda ailemle yaşadım bir yıl ailem o yüzden istemedi alamadım dedim. Ayrı ev herşeyi halleder ama aklından bile geçirmiyor onu zatenAilenizle velayetin ne alakası var, o bölümü anlayamadım ya neyse...
Siz baştan lades demişsiniz.
Bu toplumda ailesinin yanında karısına bal çiçek gibi davranan adam inanın nadir.
Normalde aşkım diye seslenen adam bile hişt pişt, versene, getirsene triplerine giriyor.
E siz zaten beraber yaşıyorsunuz ve sonuna kadar kaynana lakabını hakeden bir kadın var o evde.
Eşiniz ne yapsın ki?
Ve en kötüsü de zamanla bu durum alışılagelmiş olur, eskiler unutulur.
Evliliğinizi kurtarmak istiyorsanız ayrı eve çıkacaksınız, net...
Arada bir kendinize baş başa zaman ayırın imkânınız var mı, nasıl bir yerde yaşıyorsunuz?Annesi tek başına bakıp büyütmüş karşı çıktı aramızı bozuyorsun dedi falan ama benim zorumla artık pes etti heralde
Yani anlayış mı göstermeliyimGeçici olabilir tavırları
Başka bir sıkıntısı vardır belki
İş stresi para sıkıntısı falan varsa
Birde annesi kardeşi aynı evde zor olur ya yakın davranmak
Yani anlayış mı göstermeliyim
Kayseri de şehrin ortasında yaşıyoruz para sıkıntısı yok eşim çalışıyor o da yeter aslında ama para konusunda hiçbir söz hakkım yok doğrusuArada bir kendinize baş başa zaman ayırın imkânınız var mı, nasıl bir yerde yaşıyorsunuz?
Velayet mevzusu konuyla ilgisizmiş zaten bana laf düşmez.Boşand
Boşandığımda ailemle yaşadım bir yıl ailem o yüzden istemedi alamadım dedim. Ayrı ev herşeyi halleder ama aklından bile geçirmiyor onu zaten
Peki nasıl adam konuşalım deyince konuşacak n var diyo cinsellik mi çözümVelayet mevzusu konuyla ilgisizmiş zaten bana laf düşmez.
Ben sandım ki, şuanki eşinizin ailesi istemedi, o sebeple sordum yanlış anlamayın.
Ayrı ev şart bir kere, adı 'evlilik'.
Hayatını birleştiren çiftin, yeni bir evde beraberce yaşam kurması demek yani.
Ama sanmayın ki her sorun çözülür.
Kendimden örnek vermem gerekirse eşim 11 yıldır hayatımda ve sürekli sevgi sözcükleriyle hitap ederdik, el ele sarmaş dolar gezerdik.
Hamilelik döneminde yaşadığım sorunlardan, kızgınlıklarımdan dolayı oldukça uzaklaştım kendisinden ve o sevgi sözcükleri yerini isimli hitaplara, gezmelerimiz el kol sallamaya, ev içinde ıpış tepiş oturmalarımız ayrı odalarda yayılmaya döndü.
Yani birkaç aylık kızgınlığım, sürekliliği olan bir hal aldı.
O sebeple belirttim, süre uzadıkça olağanlaşır her durum.
Ayrı ev elbette şart ama siz o evde de en azından yalnız kaldığınız zamanlarda bu durumu tersne çevirmelisiniz.
Öyle konuşalım demekle olmaz ki zaten.Peki nasıl adam konuşalım deyince konuşacak n var diyo cinsellik mi çözüm
Denedim ama olsun teşekkür ederim tavsiyen için yine denicem ama son kez çünkü kendime saygımı yitirmek istemiyorum zaten kendimi yeterince değersiz hissettiriyorÖyle konuşalım demekle olmaz ki zaten.
Mesela bir anlaşma yapabilirsiniz, her akşam belirli bir saatte odanıza çekilme kararı gibi.
Ya da odanıza bir tv alıp, başbaşa istediğiniz filmleri izleyebilirsiniz.
Bunun için ortam yaratmanız lazım.
Kahve yapabilir hadi gel odamızda içelim diyebilirsiniz ya da şu filmi çok merak ediyorum, yatağımızda uzanıp izleyelim, bak bugün ne oldu seninle dertleşmem lazım vs gibi şeyler.
Her gece olması mümkün değil ama saat 10da mesela odanıza çekilin.
Hamile olduğunuzu belirtmişsiniz, telefonunuza hamilelik programı indirip her akşam beraberce gelişimini oradan okuyup hayal kurmaya teşvik edebilirsiniz vs.
Ha şu da var, sadece ben mi çabalayayım derseniz cevabım hayır.
Hakeden bir insansa yapın, ileride ayrı eviniz olacağına inanıyorsanız sonuna kadar yapın ama öbür türlü ise boşverin gitsin.
Toto kaldırmaktan başka işe yaramaz çünkü anlamayacak adama!
Neden olmasın? Evet bazen de cinsellik. Bence bu aşamada cinsellikte çok önemli. Derdini düşünceni anlatmak da. Ama siz çok susmuşsunuz bu güne kadar. Neden böyle düşündün derseniz insan susa susa konuşmayı unutuyor derdini de tam anlatamıyor öyle hissettim sizde.Peki nasıl adam konuşalım deyince konuşacak n var diyo cinsellik mi çözüm
Neden olmasın? Evet bazen de cinsellik. Bence bu aşamada cinsellikte çok önemli. Derdini düşünceni anlatmak da. Ama siz çok susmuşsunuz bu güne kadar. Neden böyle düşündün derseniz insan susa susa konuşmayı unutuyor derdini de tam anlatamıyor öyle hissettim sizde.Peki nasıl adam konuşalım deyince konuşacak n var diyo cinsellik mi çözüm
Neden olmasın? Evet bazen de cinsellik. Bence bu aşamada cinsellikte çok önemli. Derdini düşünceni anlatmak da. Ama siz çok susmuşsunuz bu güne kadar. Neden böyle düşündün derseniz insan susa susa konuşmayı unutuyor derdini de tam anlatamıyor öyle hissettim sizde.
Hakkını aramak gibide düşünme. Tabiki çok önemli birşey bu. Ama asıl olan Konuşmak kendinden bahsetmek. Kavga etmek degil. Çünkü kişiliginizi anlayabiliyorum düşmanınızı yaralamaya çalışsanız düşmanınızdan çok siz yaralanırsınız o dövüşte. O kadını da anlıyorum ama bence kaynananızın bir piskolojik destege ihtiyacı var. Bizim size verecegimiz akıllardan hiçbiri işinize yaramayacak gibi hissediyorum.Olabilir hep susmayı seçtiğim için salak gibi gurur yapıyorum herşeyi hakkımı aramıyorum
ne büyük yanlış 2. evlilik içinAnnesiyle yaşıyoruz bi de kardeşi var kabul ettim beraber oturmayı ama etmez olaydım bişeyler konuşabilsek belki düzelecek ya da hiç sorun olmayacak biliyorum ama annesi işte bi laf da edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?