Eşim çok ilgisiz...

kıskanç olması size ne getirecek ki? telefonumu alıp kurcalamıyor ben onunkini alınca kızıyor demişsiniz..

siz burda güveni de zedelersiniz kaldı ki ben de hoşlanmam şuana kadar ne eşime yaptım ne de yapmasını isterim.

ama ilk aylar evliliğe ve eşe adapte süreci olduğundan bazı sorunlar olabiliyor. en güzeli karşına alıp güzelce konuşman...
içini köreltme ,sadece konuş ve fark etmesini sağla.:31::16:

Bnmki telime. Bakiyorda. Nolur. Ozamnda. Guvenmiyo. Mu. Diyosun. Bide bnmki cok. Soguk. Sekiz. Aylik. Ewliyiz. Cok. Degisik bi. Şey. Oldu. Bu. Erkekler. Hep. Böyle

Allah kolaylık versin yardımcınız olsun :( ilgisiz eşin allahın kadınlara verdiği büyük bir imtihan olduğunu düşünüyorum ben .

merhaba arkadaşlar ben 23 yaşındayım eşimde 33 yaşında< ve evleneli 4 ay oldu ama çokda mutlu değilim eşimi çokda seviyorum ama benim beklediğim gibi biri çıkmaadı bana karşı çok ilgisiz akşamları int girip okey oynuyor ben girmesini hiç istemiyorum ona girmese bile gidiyor diğer odada maç izliyor ya yeni evliyiz dışarı çıkalım bişeyler yapalım diyorum ama istemiyor söylediği tek şey istanbulda nereye gidelim diyor. Balayında bile el ele tutuşmadık ben söyleyince tutardı.Sürekli tartışıyoruz severek evlendik ama evlendikten sonra değişti bazen pişmanlık duyuyorum keşke evlenmeseydim diyorum ayrıca hiçde kıskanç dğil telefonu ben baktığım zaman bana kızıyor kendisi daha bir kere bile eline almadı benimkini şunuda söyleyim görüntü olark güzel ve çeici bir bayanım ama bir türlü kıskanmıyor ne yapıcamı bilmiyorum....

sende ona aynısını yap
ilgi alaka göstermee

ne oldu neden böyle yapıyorsun derse ona bu şarkıyı söle:

[video=youtube;OFLSPMkWR70]http://www.youtube.com/watch?v=OFLSPMkWR70[/video]

Bulmuşsunuz sizi rahat bırakan eşi :)))
benimkide öyle olsa keşke kıskançlık mı şu çektiklerimkıskançlık yüzünden
tek başıma markete bile göndermez
bi yere gideceksek eğer tepeden tırnağa kadar karışır
herşeye ama bildiğin herşeye karışır
o kadar daralıyorum ki inan çok zor bişey
telefonum bi,le yok biliyomusun hattımda onda kıskanc
kız arkadaşlarım arasab ile kıskanıyor