Eşim çok iyi ama odun gibi:(

Evde ikili ilişkiniz ne durumda?

• Ankete Katılan
    102
  • Anket Kapalı .
Ya ben ozel gunleri hic sevmem ve esimin kutlamasini da istemem. Cicek, bocek hele cok gereksiz yetistirebilecegim bir bitki almasi daha cok hosuma gider. Saksida getirsin bir kaktus ben bakayim ona. Tabi evi cicek bahcesine donusturemeyecegimden dolayi onu da alamiyor. Hediye vermeyi de almayi da sevmem. Beraber yururken,gezerken bu cok guzelmis hadi sana alalim derim ama hediye gibi olmuyor tabi. Ben de odun oluyorum sanirim.

Kızlar eşim çok anlayışlı bana kızıma çok düşkün ama hiç romantik değil bana aşkım demez mesela adımla hitap eder ama sevgiliye böyle değildi
Benm eşimde çok odundur kıskançtır. Özel gunler pek bişey almaz normal gunde hediye alır. Özel günlere önem vermez. Ataerkil düşüncesine sahiptir. Erkekleri hep üstün görür. Banada hala askım der bitanem der. Bende artık evlendik diyorum kendi kendime niye diyorki? Bunları yapıyo benm kalbimi kırıyo zaten. Adımla da hitap etsn tam olsun

Ç
Çok iyi niyetli asla kırmaz çok anlayışlı ama böyle duygusuz ben maçoyum bizde böyle erkeklik raconuna çiçek ters diyor

Isteme ya en güzeli beklentisiz olmak ozaman hayal kırıklığı da olmuyor benim eşimde odundur bende onu odun olarak seviyorum sende odun ol odun oduna yaşarsınız dertsiz tasasız.

ay konuyla ilgisiz ama hamileliğin 1. haftasında olduğunuzu nası tespit ettiniz?

Nişanlıyken böyle değildi gözlerime bakıp şiirler okurdu o günleri çok arıyorum

buldun da bunuyon.
eşin gayet sempatikmiş.
sen biraz zorsun bence.

Nişanlıyken böyle değildi gözlerime bakıp şiirler okurdu o günleri çok arıyorum

Ohoooo nisanlilik sevgililik donemiyle kiyaslama bence.
Insan o donemlerde hic tuvalete gitmiyomus, hic makyajsiz gezmiyomus, asla terlemiyomus falan gibi davraniyor.
Burasi evliliiik burda her sey gercekkkk
Oyle olunca o siirler falan da yalan oluyor.

geçen gün ben de dedim kedi kendime hamilelik takvimi ekleyeyim belki uğurlu gelir diye
yeni moda bu olsun bence

Bana gecen ay gelmedi yilmadim!

ben de dedim: gecesinde şeedip sabahına kan tahlili mi verdi
iy hadi hayırlı olsun geliyo terazi burcu

Eylul annelerinden ekim anneleri basligina gecisimi goreydin keske

Anlaşılan bi.benimki.böyle

Özel günleri hatırlar ama hediye falan alamaz. Romantiklik ikimizde de yok ama ondan sorun olmuyor.
Şiirler, romantik laflar falan hiç ama hiç sevmem, mum ışığı falan da saçma gelir. Yani bir akıllı bir zaman yapmış bu mumlu yemek fln kilişesini bir Allahın kulu da ama saçma niye devam ediyoruz dememiş. Aynı şekil de bu kırmızı doğallığı kalmamış, kokmamış güller falan bana hiç cazip gelmez. Hele kırmızı gül falan artı kıroca gelir oldu bana.
Bir de seni çok seviyorum yada sevgilim hariç cümleler de bana itici geliyor mıçmıç geliyor. Bir aşkın kabarır seni seviyorum dersin yada der ona tamam da sürekli bir şiirsel aşk cümleleri bayar insanı ne biliyim.
Çiçek severim evet ama nergis, sümbül veya papatya gibi daha mütevazi çiçekler biraz da koksun öyle severim. Dolayısıyla sevgililikte de evlilikte de çiçek aldım ama genelde şu sokakta satılan dışı fln öylesine sarılan kokan çiçeklerdi. Alış nedeni romantizm değil de bizimki sever ev az koksun mantığında alınıyor.
Özel günleri unutmaz dört yıldır beraberiz. Ama hediye de ilk iki sene aldı. Sonrasında gel beraber alışverişe çıkalım ne istiyorsan alalıma döndü. Yakında nakit para takacak diye alıveriyorum istediğim bir şey. Genelde de saçma sapan şeyler alıyoruz millete de diyemiyorum. Ha hediye almayı severim, istediğim şeyleri alsın falan isterdim. Ama bunları büyüten bir yapım yok, dolayısıyla işin formunu değiştirip kendime hediye aldırır oldum aramızda artık esprisi de oldu. Eğleniyoruz yani.
Ha ikimiz de içki masası ve içkiyi sevdiğimizden unutmuyor özel günleri de zira o günlerde büyük rakı sofrasıdır, şarap sofrasıdır kurmak hoşumuza gidiyor. Yani bizimki özel gün kutlamak değil de keyif sofrasına bahane.
Bence siz de beklentiye girmeyin, beklenti insanı üzüyor. Unutuyor mu? Kutlamak istiyorsanız bir hafta önceden ufak çıtlatın mesela yine anlamıyorsa aleni söyleyin, kutlayın. Yada şu gün doğumgünüm ya bana şundan al de geç. Oturup bekleyip gerçekleşmeyince üzülmekten bin kat iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…