Benm eşimde çok odundur kıskançtır. Özel gunler pek bişey almaz normal gunde hediye alır. Özel günlere önem vermez. Ataerkil düşüncesine sahiptir. Erkekleri hep üstün görür. Banada hala askım der bitanem der. Bende artık evlendik diyorum kendi kendime niye diyorki? Bunları yapıyo benm kalbimi kırıyo zaten. Adımla da hitap etsn tam olsunKızlar eşim çok anlayışlı bana kızıma çok düşkün ama hiç romantik değil bana aşkım demez mesela adımla hitap eder ama sevgiliye böyle değildi
Çok iyi niyetli asla kırmaz çok anlayışlı ama böyle duygusuz ben maçoyum bizde böyle erkeklik raconuna çiçek ters diyorPeki istedigini dogru duzgun bir sekilde soyluyor musun? Soylemeden mi bekliyorsun? Erkeklere direk acik acik "bunu bunu istiyorum" demek gerekebiliyor.
Esim sadece ozel gunlerde alir cicek. Onun disinda 6 ayda 1 ya da 2 kez aldi icinden gelip.
Ayda bir kere de romantik yemek yeriz, evlilik ay donumu seklinde. Sene dolsun birakicaz sikildik ondan kendi basimiza corap ormusuz.
Suprizleri de kendi yemedigi halde ben seviyorum diye her aksam eve tatli alip gelmesi falandir. (Gecen kera.... tatlisi almis ama olsun bence niyet)
Peki istedigini dogru duzgun bir sekilde soyluyor musun? Soylemeden mi bekliyorsun? Erkeklere direk acik acik "bunu bunu istiyorum" demek gerekebiliyor.
Esim sadece ozel gunlerde alir cicek. Onun disinda 6 ayda 1 ya da 2 kez aldi icinden gelip.
Ayda bir kere de romantik yemek yeriz, evlilik ay donumu seklinde. Sene dolsun birakicaz sikildik ondan kendi basimiza corap ormusuz.
Suprizleri de kendi yemedigi halde ben seviyorum diye her aksam eve tatli alip gelmesi falandir. (Gecen kera.... tatlisi almis ama olsun bence niyet)
alakaya bakÇ
Çok iyi niyetli asla kırmaz çok anlayışlı ama böyle duygusuz ben maçoyum bizde böyle erkeklik raconuna çiçek ters diyor
Esim her ozel gunde alir hediye.ben daha hic almadim.
mesj yazarken hep cnm bitanem felan der ama yuzyuze hic demez.
Hatta gecen dedimki illa dogum gunu evlilik vsvs olmasi gerekiyo.beni dusunup bisey alman icin dedim.
bana dedigi sey ne istiyosan direk yazsan:)
cins yani:)
ay konuyla ilgisiz ama hamileliğin 1. haftasında olduğunuzu nası tespit ettiniz?
geçen gün ben de dedim kedi kendime hamilelik takvimi ekleyeyim belki uğurlu gelir diyeTotem yaptim
Henuz hamile degilim ama 3 hafta sonra hamile oldugumu ogrenicem.
Ç
Çok iyi niyetli asla kırmaz çok anlayışlı ama böyle duygusuz ben maçoyum bizde böyle erkeklik raconuna çiçek ters diyor
Nişanlıyken böyle değildi gözlerime bakıp şiirler okurdu o günleri çok arıyorum
Nişanlıyken böyle değildi gözlerime bakıp şiirler okurdu o günleri çok arıyorum
Totem yaptim
Henuz hamile degilim ama 3 hafta sonra hamile oldugumu ogrenicem.
geçen gün ben de dedim kedi kendime hamilelik takvimi ekleyeyim belki uğurlu gelir diye
yeni moda bu olsun bence
ben de dedim: gecesinde şeedip sabahına kan tahlili mi verdi
iy hadi hayırlı olsun geliyo terazi burcu
yok hic zor biri degilim.buldun da bunuyon.
eşin gayet sempatikmiş.
sen biraz zorsun bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?