Eşim çok iyi ama odun gibi:(

Evde ikili ilişkiniz ne durumda?

• Ankete Katılan
    102
  • Anket Kapalı .
Kızlar hamilelik belirtileri hep psikolojik ben hep kan testi yaptım negatif çıkıyordu bi ay hiç belirti falan yoktu o ay hamile çıkmıştım daha dün gibi testin pozitif olduğu An aklımda kızım şimdi 6 aylık

benimki sık sık hediye alır ama hergün değil, çiçeği de dalında sevdiğimi bilir o yüzden almaz
hiçbir seçenek bana uymadı vesselam

Ay ne var aşkım demiyorsa Allah askina
Ben de sevmem askim bebeğim tarzi hitaplari enson görüştüğüm adam hemen hitap şeklini degistirip canim cicimlere geçmişti ama sorumsuzluk hat safhadaydi sevgiyi gostermek hitapla değil davranisla olur aman cicek almasin adam olsun sevgisini hissettirsin, evine bagli aile babasi olsun da varsin odun olsun
Ayrıca esinizle.olan iliskinizi anket sonuçlarına göre değerlendirmeyin her ilisli farklidir ve herkesin kendince sorunları var az ya da cok

Amaaan herkesin iliskisi kendine, benimki de biraz odun ama elinkine bakinca en iyisi benimkisi diyorum :)

ya bende hiç sevmiyorum bana aşkım denmesini benim rahmetlide bu yüzden bana çemkirirdi arkadaş çevremizde dalga geçiyolardı bu kızın adı ne ben aşkım diye biliyorum filan adımı unutmuştum yeminlen kim aşkım dese bakıyodum bi ara aşk ağızda olmaz zaten gönülde olur aşkım aşkım dedi sonra ayrıldı benden adam takılmayın buna iyi biriyse sevildiğiniz biliyosanız şükredin çünkü gerçek sevgi çok zor bulunuyor artık

Kızlar eşim çok anlayışlı bana kızıma çok düşkün ama hiç romantik değil bana aşkım demez mesela adımla hitap eder ama sevgiliye böyle değildi

Size ve kızınıza düşkün olması, sözde romantik olup 40 dümen çevirenlerden olmasından çok daha iyi..

Aşkım , canım vs. dememiş olması erkeğin odun olduğu anlamına gelmez.. O zaman bende bir odunum

Eşim her gün çiçek alsa onu müsriflikle suçlar, bir güzel azarlarım. Bu zamanda para kolay mı kazanılıyor.

Hakkaten cicek pahali ama ya.
Duzgun oha denecek buket 50den asagi gelmiyor.
Her gun her gunluk is degil.

Off aklima geldi. Bir keresinde esimin bir borcu cikti, haksiz bir borc icralik falan fistan. Adliyeye gittik beraber itiraz dilekcesi vermeye. Moralim bozuk tabi 2000 tl az para mi? Devamli soyleniyorum falan. O arada trafik sikisti. Cingene geldi cicek satan, esim de aldi cicegi. Ben yumusadim "yi iskiiim yiiii izir dilirim cik mi bigirdim" falan derken esim "BENDE BOZUK YOK PARASINI VERSENE CICEGIN" dedi.

O gunden beri cicek istemiyorum. Borclu çıkıyorum.

sesli güldüm

eşim yavrum, güzelim, canım der ama çiçek almaz, israfmış. onun yerine yemek ısmarlar, market alışverişi yapar ya da kıyafet alır.
asla çiçek almaz :)

Her dakika süpriz yapmaz. .
Özel günlerde hatırlar. .
Hayatım diye hitap eder . .
Seviyorsa sürekli demesine gerek yok. .
Kaç yıllık evlisiniz?
Hep böyleyse dert etmezdim. .

Her dakika süpriz yapmaz. .
Özel günlerde hatırlar. .
Hayatım diye hitap eder . .
Seviyorsa sürekli demesine gerek yok. .
Kaç yıllık evlisiniz?
Hep böyleyse dert etmezdim. .
2 yıllık daha

çiçek almayla askim demenin ilgiisi pek yok
benimki askim der gunde 100 defa ama çiçek en son ne zaman aldi hatirlmaiyorum
oglanin odgumunda almisti galiba 6 yil once
çok pahali diyede basima kakmistiii

Bir secenekte ben ekliyorum ve cevap veriyorum

Ğ....benim hic esim olmadiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…