- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.343
- 148
aynen cok güldüm ben de :))) kızın her mesajina.ayri gülüyorum slim inşallah bebek totemin dogru çıkar da o Ekim annelerinde kalırsın
Bir eşim bile yok anlıyormusun hadi gülümse..
Yuhhh cevaba bakSordum gündüz kanka gece sevgili olalım diyor
Bizde aynı durumdayız evde hiç işim kullanmayız yabancılıyorum birdenBenimki aşk ve hayatim diye hitap ediyor birisiyle benim hakkimda konusuyorsa hatunum diye bahseder , ilerde degisirmi bilemedim ben direkt askim diyorum... İsmini soyledigimde cok yabanci geliyor bana sanki baskasina sesleniyorum gibi...
Bizde aynı durumdayız evde hiç işim kullanmayız yabancılıyorum birden
Sizinki hic diilse adinizlada olsa size hitap ediyormus. Benim esim sadece bi istegi olursa benimle muhattap olur. Emir cumleleriyle istegini soyler ve gider. Eger seslenmesi gerekiyorsa adimi kullanir. Yani biz mukemmel ikiliyiz birbirimizin yuzunu bile gormuyoruz.Kızlar eşim çok anlayışlı bana kızıma çok düşkün ama hiç romantik değil bana aşkım demez mesela adımla hitap eder ama sevgiliye böyle değildi
Kızlar eşim çok anlayışlı bana kızıma çok düşkün ama hiç romantik değil bana aşkım demez mesela adımla hitap eder ama sevgiliye böyle değildi
Sizinki hic diilse adinizlada olsa size hitap ediyormus. Benim esim sadece bi istegi olursa benimle muhattap olur. Emir cumleleriyle istegini soyler ve gider. Eger seslenmesi gerekiyorsa adimi kullanir. Yani biz mukemmel ikiliyiz birbirimizin yuzunu bile gormuyoruz.
Valla biz sevgiliyken adam adimu kullanmazdi ismimin sonuna sahplenme ekiyle konusurdu ayseye aysem demek gibi. Simdi yaparmisin bile demiyo. Yap diyip gidiyo. Cvp bile beklemez sadece der ve gider. Itiraz edeceksem benim arkasindan gidip aciklamam.gerekiyoGerçek mi?
En azından emir cümlesi olarak söylemesin ..
Mizah var ordagözmezden gelmek mükemmellik emaresi mi?
Valla biz sevgiliyken adam adimu kullanmazdi ismimin sonuna sahplenme ekiyle konusurdu ayseye aysem demek gibi. Simdi yaparmisin bile demiyo. Yap diyip gidiyo. Cvp bile beklemez sadece der ve gider. Itiraz edeceksem benim arkasindan gidip aciklamam.gerekiyo
Haha benim kocami senin azcok bilmen lazim canim. Sen bizim basligi takip ediyosun. Hicmi denk gelip okumadin.Uuuvv..
Çok atarlı biri olmuş çıkmış desene...
Konuşmayı denedin mi hiç öyle emir kipiyle nereye kadar..
Haha benim kocami senin azcok bilmen lazim canim. Sen bizim basligi takip ediyosun. Hicmi denk gelip okumadin.
Konustum defalarca ama bana soyledigi agiz kalabalikligiymis o tarz konusmalar. Yapmayinca sevmiyo mu oluyomus. Agiz egip bukemezmis kimse icin. Bende kimseyim ya zaten.
Okudum canım zaten o yüzden böyle rahat soruyorum sana ama konuşup konuşmadığını pek bilmiyorum : ))))))
Yoo en başından beri varAnket yeni mi eklenmiş? Bana hiç biri uymuyor
Çiçek almak ne alaka? Eşim odun değil ama çiçek almaz,2 gün sonra solacak zaten hiç sevmem ben çiçek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?