Eşim çok iyi ama odun gibi:(

Evde ikili ilişkiniz ne durumda?

• Ankete Katılan
    102
  • Anket Kapalı .
Sordum gündüz kanka gece sevgili olalım diyor
Yuhhh cevaba bak

Benim eşim Allah var ilgilidir sanayici benim eşimde onların ortamda da ters güya ama eşim asla eve yansıtmaz ,sadece misafir gelirse veya biz biyere gidersek beni çağırması gerekirse adımı kullanır onun dışında ömrüm hayatım bitanem en sevdiğim de hatunum
Hediye çiçek mevzusu da bizde de pek yok bu Mart ayında evlilik Yıl dönümü Var çiçek alalı bir yıl olacak hayırlısı ile bu yılda bi çiçek alır heralde doğumgününü de atlamayız hadi böyle devam inş.

Benimki aşk ve hayatim diye hitap ediyor birisiyle benim hakkimda konusuyorsa hatunum diye bahseder , ilerde degisirmi bilemedim ben direkt askim diyorum... İsmini soyledigimde cok yabanci geliyor bana sanki baskasina sesleniyorum gibi...

Benimki aşk ve hayatim diye hitap ediyor birisiyle benim hakkimda konusuyorsa hatunum diye bahseder , ilerde degisirmi bilemedim ben direkt askim diyorum... İsmini soyledigimde cok yabanci geliyor bana sanki baskasina sesleniyorum gibi...
Bizde aynı durumdayız evde hiç işim kullanmayız yabancılıyorum birden

Kızlar eşim çok anlayışlı bana kızıma çok düşkün ama hiç romantik değil bana aşkım demez mesela adımla hitap eder ama sevgiliye böyle değildi
Sizinki hic diilse adinizlada olsa size hitap ediyormus. Benim esim sadece bi istegi olursa benimle muhattap olur. Emir cumleleriyle istegini soyler ve gider. Eger seslenmesi gerekiyorsa adimi kullanir. Yani biz mukemmel ikiliyiz birbirimizin yuzunu bile gormuyoruz.

Kızlar eşim çok anlayışlı bana kızıma çok düşkün ama hiç romantik değil bana aşkım demez mesela adımla hitap eder ama sevgiliye böyle değildi

Başlığı okuyunca gülümsedim...
Aynı eşim...
Ama biz sevgiliyken de böyleydik..
Yani sevgiliyken de öyle sevgisini asla hissettirebilen bir insan olmadı yani en azından iltifatlarla sözcüklerle felan..
O yaptığı diğer davranışlarla hissettirirdi..
Hala daha öyle..
Oğlumuz onun dünyası..
Dünyam o benim dünyam diye sever...
Bana da ismimin bi değişiğiyle hitap ediyor yani mesela nasıl seline seloş derler o tarzda bişi..
: )
Sevgisinin çok güçlü olduğunu biliyorum..
Biz 2006 da tanışmıştık 2013 e evlendik çok zıt kültürlerdeniz çok şeyler atlattık..
Ben de bazen sitem ediyorum en azından gönlümü hoş et diye ama alışmamışım diyor zorlamak da istemiyorum..
Böyle iyiyiz napalım tek kusuru o olsun..

Gerçek mi?
En azından emir cümlesi olarak söylemesin ..

Gerçek mi?
En azından emir cümlesi olarak söylemesin ..
Valla biz sevgiliyken adam adimu kullanmazdi ismimin sonuna sahplenme ekiyle konusurdu ayseye aysem demek gibi. Simdi yaparmisin bile demiyo. Yap diyip gidiyo. Cvp bile beklemez sadece der ve gider. Itiraz edeceksem benim arkasindan gidip aciklamam.gerekiyo

Biz mükemmel ikiliyiz evde birbirimizi görmezden geliriz / Bu şıkkı anlamadım açıkcası .s

Eşim özel gunlerde çiçek ve ıstedıgım hedıyeyı alır. Doğum gunume veya özel bir guunumuze 1 ay kala ben ona o mesajı verırım şunu ıstıyorum dıye bırdahada bişey demem. Oda sağolsun muhakkak alır.Ama tabı bende ona alırım ne ıstedıgını genelde bılıyorum. Her aldığım hedıyedede çocuk gibi sevinir :)
Bana seslenırkende muhakkak Aşkım falan der. Birtek kızgın oldugunde Elçin hanım der :) Bende ona huzo bey derım :)

Uuuvv..
Çok atarlı biri olmuş çıkmış desene...
Konuşmayı denedin mi hiç öyle emir kipiyle nereye kadar..

Uuuvv..
Çok atarlı biri olmuş çıkmış desene...
Konuşmayı denedin mi hiç öyle emir kipiyle nereye kadar..
Haha benim kocami senin azcok bilmen lazim canim. Sen bizim basligi takip ediyosun. Hicmi denk gelip okumadin.

Haha benim kocami senin azcok bilmen lazim canim. Sen bizim basligi takip ediyosun. Hicmi denk gelip okumadin.

Okudum canım zaten o yüzden böyle rahat soruyorum sana ama konuşup konuşmadığını pek bilmiyorum : ))))))

Okudum canım zaten o yüzden böyle rahat soruyorum sana ama konuşup konuşmadığını pek bilmiyorum : ))))))
Konustum defalarca ama bana soyledigi agiz kalabalikligiymis o tarz konusmalar. Yapmayinca sevmiyo mu oluyomus. Agiz egip bukemezmis kimse icin. Bende kimseyim ya zaten.

Sonuç ne konu sahibi ? Neye karar verdin anket sonucuna bakarak..

Çiçek olayını hiç anlamam napacaksınız çiçeği böceği, yazık solup gidiyorlar,adınla hitap etmesi normal diyebilirdim sevgiliyken de öyle olsaydı

Anket yeni mi eklenmiş? Bana hiç biri uymuyor
Çiçek almak ne alaka? Eşim odun değil ama çiçek almaz,2 gün sonra solacak zaten hiç sevmem ben çiçek

Anket yeni mi eklenmiş? Bana hiç biri uymuyor
Çiçek almak ne alaka? Eşim odun değil ama çiçek almaz,2 gün sonra solacak zaten hiç sevmem ben çiçek
Yoo en başından beri var
İlk açıldığında görmüştüm bu saat olmuş devamına bakayım dedim çiçekler havada uçuşuyo

Çiçekten önce bu adam sana asker arkadaşın gibi davranıyosa zaten çiçek almaz, onu geç yani. Milletin kocası çiçek alıyosa ne olacak ?
Açık açık konuşmakta fayda var sen bana eskiden böyle hitap etmezdin, hayırdır gibisinden. Belki onunda rahatsız olduğu şeyler vardır, eteklerinizdeki taşları karışılıklı dökme fırsatınız olur.
Amaç kk da anket yaptın % bilmem kaçının ki çiçek alıyor sen niye almıyorsun demekse ordan yeni tartışma doğar, benden söylemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…