Eşim çok iyi ama odun gibi:(

Evde ikili ilişkiniz ne durumda?

• Ankete Katılan
    102
  • Anket Kapalı .

Aynen borçlu çıkmışsın.

Çiçek kadar saçma birşey var mı ya. Eğer çiçeğe 50 TL diyorsan ayda 1500 TL ediyor ki neredeyse eşimin maaşının yarısı. Çiçeği aldı verdi sonra? Çöpe. Hadi para vermedi komşunun bahçesinden her akşam gizli gizli çiçek koparıyor, olmadı belediyelerin yol kenarına ektiklerinden getiriyor falan. Hala mantıksız. Ne gereği var?

Küçük bir örnek vereyim. Bizim evin yakınlarında balıkçı var, balık ekmek falan yapıyor. Ben de iştahsız biriyim nadiren bişeyler canım çeker. Canım balık ekmek istedi diye bahsettiğim yere gidip geleyim dedi, tamam dedim. Fakat evden çıkalı 1 saat olmasına rağmen gelmedi. Aradım, gelmek üzereyim dedi. Neyse elinde bir balık ekmek. Neredeydin dedim, bizim balıkçı kapanmış dedi. Nereden aldın peki balığı? Bizim öbür balıkçı vardı ya... Nasıl yani dedim teee Pendik'e mi gittin? Ki biz o an alakasız bir yerde oturuyoruz, bildiğin şehirler arası... Ya ben daha çiçeği napiyim, isteğim olsun diye gözümün içine bakıyor herifim yok doğumgünüymüş, evlilik yıldönümüymüş, umurumda bile değil. Saygı görüyorum, değerli hissediyorum iki dal parçası verdi diye mi mutlu olacağım...

Kızlar eşim çok anlayışlı bana kızıma çok düşkün ama hiç romantik değil bana aşkım demez mesela adımla hitap eder ama sevgiliye böyle değildi
iyi yanlarıyla idare etmelisin ozman.. tek kötü yönü romantik olmaması olsun bence

Demekki benim kocanim türü tek degilmis benimkide aynıdır ismimi söyler güzel söz soyle derim güzel söz der ben boyleyim diyo adam değiştiremezsin boyle lerini yanı bi yerden sonra normal geliyo.

Erkekler supriz falan anlamiyo kocam bana cok duskun agzindan hic askim bitanem dusmez yorgun olurum kizimizla ilgilenir hasta olurum yemegimi yedirir filan ama 2 yillik evliyim hiiic supriz yapmadi bugun dogum gunum dort donuyomus ne yapsam nasil yapsam tabi ilk olunca heycan yapti oda bazen derim askim iki dakka romantik ol guzel seyler soyle iki derim seni seviyorum der bende begenmedim ceza 10 kere opcen derim idare ederiz oyle anacim adam bilmiyo bu isleri

Anket seçenekleri mikemmel

Sordun mu 'niye adımla hitap ediyosun ben senin asker arkadaşın mıyım' diye ?

Benim esim de benim adımı kullanmaz, adımla seslendi zaman anlıyorum ki kötü bişey olmuş. Ama aşkım çiçeğim vs de demiyor. Adam bana hiç hitap etmeden direk anlatmaya basliyor :))

offfff bu daha romantik bence cicekten sürprizden
Ben zaten hic cicek beklemedim sevmemde elinde bi buket cicekle.
Benim sevdigim bi meyveyi yada cikolatayi alsin falan yani.
Beklentini ne kadar az tutarsan o kadar mutlu ve hayal kirikligin az olur.

İlla aşkım demesi mi gerekir,belki gözleriyle ,davranışlarıyla belli ediyordur ,öylesi daha güzel değil mi?
Yani bence daha güzeldir bilmiyorum,güvenemiyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…