Eşim çok konuştuğumu söyledi

İletişimsizlik, yanlış anlamaların işleri bu noktaya getirmesine üzüldüm. Bence oturup sakince düşünün tekrar. Pire için yorgan yakmayın

İletişimsizlik, yanlış anlamaların işleri bu noktaya getirmesine üzüldüm. Bence oturup sakince düşünün tekrar. Pire için yorgan yakmayın
Ben de bu arkadaş ile aynı fikirdeyim daha önce de yorum yazmıştım
Kesinlikle eşinizin biraz bunalmış olduğunu düşünüyorum ancak sizi sevmiyor değil
Herkesin anı anına uymaz hemen kestirip atmak çok fazla olmuş bence

Ben hamileyim şuan günlerdir ne yemek yiyorum nede uyuyabiliyorum eşime de zaten normalde bile duygusal bir insanken şuan çok daha fazla duygusal olduğumu anlatamıyorum . Şuan bile mesela kendisi yan odada film izlerken ben kendi odamda saatlerdir ağlıyorum . Bu süreç bende Ağır travmalar yarattı . Affedebileceğimi de düşünmüyorum artık buraya gelmesi belki hayırlı olmuştur . Bana karşı bu kadar acımasız olan biriyle olsam ne olmasam ne

Sadece bu işin içinden nasıl çıkacağımı düşünüyorum . Aileme anlattığımda çok üzülecekler . Kendi derdim yetmezmiş gibi birde onlara üzüleceğim

Merhaba,
Konunun bu noktaya gelmesine üzüldüm. Kendince sevdiğini mesajla belirtmiş, belli ki o da bir adım beklemiş.
Ortada karşılıklı rest çekecek bir durum yok. Aileleri karıştırmayın. Rest çekme kartı her yerde kullanılmaz. Evlilik keskin kenarları törpülemek, müsterekte buluşma sanatı. İlk adımı atan diğerine boyun eğmiş olmayacak.
Her geçen dakika kendinizi daha da doldurmaya devam etmeyin.
Zihninizi dağıtacak bir şeyler yapın ve olaylara bir uzaktan bakın.
Yemeğe çağırmaya karşılık "seni seviyorum" mesajına güzel bir emoji ( daha yuvarlak, belki komik, ortada bir emoji) atın. Sevdiği bir tatlı vs. yapıp karşılıklı kahve için, " Yandın sen, hamile halimle yok çok konuşuyorsun diye beni bu kadar üzdün ya, Allah sana benden geveze bir yavru versin de gör, iki kat çekeceksin ... " filan deseniz şakayla karışık tehditle, bence o sizden önce özür dileyecektir.
Ne güzel bir bebek gelecek yuvaya. Bebeğiniz hayırlı olsun, anneli babalı, huzurlu büyüsün inşallah.

Son düzenleme:
Erkeğin bozuk plak gibi durmadan aynı şeyleri konuşanı çok iğrenç benim başımda da var bir tane boğasım geliyor.

Dün akşam boşanma kararı aldık
Blöf yaptigini düşünüyorum ağlamayın dik serin durun bence aklınca sizi cezalandırıyor sakın durun bence işin ciddiyetini görünce yan çizecek madem boşanacak mış mahkeme orada da ben hiç sanmıyorum bence tamamen blöf yapıyor aksi olursa sasiracagim

Bu Forumda üyeler hep yangına körükle gidiyor. Konu sahipleri de gaza geliveriyor.

Güzel arkadaşım öncelikle bebeğini sağlıkla kucağına al. Şu an zaten ekstra hassas bir dönemindesin. Hormonların da etkisiyle eşinin davranışlarını fazla büyütüyor olabilirsin. Öte yandan, eşin de baba olacak, maddi zorluk içindeymişsiniz, bir bebeğin sorumluluğu da yükleniyor, stresli ve kaygılı olması normal. Bu durumda gerilmeniz de normal. Neden hemen boşanmaya getirdiniz işi? Yahu durun bir bebek doğsun, biraz vakit geçsin, bebeğe ve ebeveynliğe alışın. Olmuyorsa oturur konuşursunuz.

Ortada çözülemeyecek bir problem yok. Maddi konular erkekler için çok önemli
Ortada inatla yaklaşacak hemen yoruldum denecek bir sorun yokki neden boşanmaya getirdiniz işi
Biraz sakin kalin gerekirse ayrı evlere geçin ama ne bosanması bi durun ortada bir bebek var

Isi bosanmaya getiren erkek yalniz kadin degil. Cok guclu bir kadinmis ki iyi istiyorsan bosanalim demis. Bunu kac taneniz diyebilirdi? Bu arada adama bir hafta tavir yapmasini dogru bulmadim bu is bosanmaya gider diye uyaracaktim gec kalmisim. Acik sozlu olmak acik konusmak kusmemek lazim. Benim de esim bana gore ufak bir meseleden dolayi bir hafta mesafeli davransa ben de bir sure sonra o mesafeli tavri gordukce sogurum ve ayrilmak isterim. Bu sekilde cok arkadasligim bitti hic sevmem tavir yapan kusen insani. Tabi bebegimiz tekmeliyor gel bak deyince de heyecanlanmayan yaniniza bile gelmeyen adamdan bosanmaniz buyuk bir kayip degil. Hamile bir kadina daha hassas davranilmali, adam bebegini de dusunmuyor. Bence kendinizi uzmemeye calisin bebeginiz etkilenmesin. Eger kadin duygusal biriyse, abuk subuk durduk yerde bu tur anlasmazliklarda bosanma konusunu gundeme cogunlukla erkekler getirir bu arada. Zor durumunuzu bilip bir de blof yapmis utanmaz. Keske ayni evde yasamasaniz ve hemen annenizin yanina gitseniz cunku bu halde cok zor.

Evet haklısınız
37. Haftama kadar çalışacağım izinlerime bebeğim doğduktan sonra daha çok ihtiyacım olacak çünkü . Boşanma konuşması yaptığımızda söyledim zaten ben 37. Haftama kadar çalışmak zorundaydım yani yaklaşık 3 hafta daha burdayım sonra bebeğimin eşyalarını da alıp ailemin yanına gidicem doğumu da orda yapıcam dedim . İki gündür de aynı evde yabancı gibiyiz odamdan çıkmıyorum onun da umrunda değil zaten .

İnanın buradaki yorumlara ilgili değil aksine benim açtığım konuda da gelen yorumlarda da boşanmaya yönelik birşey yoktu . Boşanmayı açık açık açık olmasa da bana konuşmayı oraya çekerek bir nevi rest çeken eşim oldu . Ben gönlümün alınmasını beklerken hayır boşanmayalım diye yalvaramazdım . O yüzden sen bana bu şekilde konuşamazsın boşanmayı şma etme direkt boşanalım dedim bende istemiyorum artık dedim . Karnımda bebeğim olmasa o saniye valizimi alıp çıkardım ama şuan o kadar üzülmeme rağmen ne aileme söyledim ne de evi terk ettim . Ama eşimi de Allah’a havale ettim

Şimdi düşüncelerimizi yazacağız sizde hamilesiniz üzüleceksiniz sanırım eşinizin empatisi çok düşük bir adam hayat arkadaşı olduğunun farkında değil ve kadınların konuşmadan huzura varacağını bilmiyor , bence ona başka çocuk doğurmayın paylaşımcı değil sizin yükünüzü almayı sevmiyor bencil ve öküz gibi bir adam , yıllar sonrada değişeceğini sanmıyorum bu adamın neyine aşık oldunuz konuşmak önemli kadınlar için zaten dışarıda ki insanlar samimiyetsiz ve maskeli konuşacak ancak hayat arkadaşımız kalıyor

Hakkınızda hayırlısı olsun ama boşanma işini doğum sonrasına erteleseniz belki daha iyi olur. Kadinlar hamileyken cocukla bağ kuruyor ama bazı erkeklerin o bağı kurması için bebek dünyaya geldikten sonra biraz zaman geçirmekle oluyor derler. Yani sizin bebek heyecaninizi vs paylasmamasi çok üzücü ama zamanla belki toparlayabilirsiniz. Ha olmuyorsa yine ayrılırsınız. Evi ayirdiktan sonra geri dönüşü olmayabilir o yüzden diyorum biraz zaman mi verseniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…