Eşim çok konuştuğumu söyledi

Ben sadece ailemi üzeceğim için üzülüyorum benim içinse bşrşey farketmiyor zaten evliyken de üzülüyorum boşansam da en fazla yine üzülmeye devam ederim . Gözden çıkardım artık herşeyi

Çok üzüldüm bu duruma gelmenize ya Hamile halinizle size yaşattığı bu hayal kırıklığı beni bile üzdü. Şu durumu düzeltmek adına eşinizin hiç çaba göstermemesi aslında anlatıyor her şeyi. Hakkınızda hayırlısı olsun

Vazgeçmem gereken hayatıma başka bir yön vermem gereken bi durumdayım şuan . Kendimi üzmemeye odaklanacağım bu saatten sonra . Ailem zaten çok şükür destek olur arkamda da olur her durumda . Tek iyi yanı bu yaşadıklarımın

Hakkınızda hayırlısı olsun eşinizin en çok desteğine ihtiyacınız olduğu zamandasınız. Bu noktaya gelinmesine de üzüldüm.
Arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla konuşkan erkekler bile evde daha az konuşuyorlar belki yorgunluk belki sorumluluk bilemiyorum ama dışarıdan bıcır bıcır bulduğum enişteleri, eşleri evde konuşmuyoruz sohbet etmiyoruz diye eleştirince şaşırmıştım.
Benin eşimde çok konuşkan değildir ama böyle de yapmaz yani bazen ben anlarım dinlenmeye ihtiyacı olduğunu hiç ses etmem, biraz dinlendikten sonra başlarım muhabbete.
Cok konuşmasa da dinler, dinlemeliler.
En azından değer verdiğini hissettirmek adına.

Evet ama ben de o da çok mutsuz ediyoruz birbirimizi çocuğum içinde doğrusunu Allah bilir ama bu şekilde problemli bir aile de büyütmesindense belki boşanmış ama sağlıklı anne babasının olması daha iyidir . Yada çocuğum var diye ben bana rest çeken bu şekilde bezmiş bir şekilde konuşan biriyle evli kalırsam bende kendime saygımı kaybederim sonuçta çocuğum yine mutsuz olur . En doğrusunu bu durumda Allah bilir . Bir hafta kadar kendi aileme açmayacağım konuyu sadece sonra arayıp onlarla da gerekli konuşmayı yapacağım. Bu şekilde ben hem hamile hemde karşısında ağlarken bile bana acımayan biriyle evli kalmam artık anlamsız .

Ben şeyi merak ettim bu kadar susan biri nasıl sex yapiyor sex yapmaya başlarken bile hazırlık olarak önce muhabbet falan edilir ve de sonra yani. Geliyor sarılıp seni yatağa götürüyor suskun suskun yapıyor ve sonra g.tünü mü dönüyor?

Dün akşam boşanma kararı aldık

Dün akşam boşanma kararı aldık

Konuyu boşanmaya eşim getirdi o da benim maddi konularda ona destek olmadığımı aynı zamanda işler yolunda gitmediği için sürekli tavır yaptığımı artık canının benim gönlümü almak bile istemediğini söyledi . Bende artık bu tavırla bu şekilde geldiği için asıl nedenin bana çok konuşuyorsun dediği için benim onunla konuşmadığımı ama boşanmanın ikimiz içinde en doğrusu olduğunu söyledim . Zaten karşılıklı anlaştık yani o da üzülmedi bile

Peki gerçekten destek olmuyor musunuz?

Tavır yaparken ki amacım bu değildi . Ama bana bu şekilde davranan birine hatta boşanmayı bile o teklif eder gibi olduysa bana da yapacak tek şey kalıyor .
Onu sormuyorum, konunun en basinda yazilan yorumlari yazip bosanmaya karar verdik demenizdeki amaci soruyorum. Destek bekliyorsaniz, tabi ki destek oluruz ama boyle en eski yorumlari etiketleyip yazmanizdaki amaci sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…