- 28 Haziran 2023
- 175
- 130
- 23
- 35
- Konu Sahibi nebutantana
-
Ben sadece ailemi üzeceğim için üzülüyorum benim içinse bşrşey farketmiyor zaten evliyken de üzülüyorum boşansam da en fazla yine üzülmeye devam ederim . Gözden çıkardım artık herşeyiHamile halinizle ve bu kadar mutlu ve heyecanlıyken yaşamış olduğunuz duruma çok üzüldüm.Benim eşim de çok sohbet etmeyi sevmez, güya sevdiğini söylüyor ama işte ben bir şeyler anlatırken, telefonla uğraşması ya da daha cümlemi bitirmeden konuyla alakasız bir istekte bulunması falan benim sohbeti sevmediği ya da sıkıldığı sonucunu çıkarmama sebep oluyor.Bu konuda kendimi çok sorguladım, acaba farkında olmadan aynı şeyleri anlatıyorum da ondan mı sıkılıyor diye düşünerek farklı farklı konular açıp gözlemledim ama bir değişme göremedim.Benim için bu konuda değişmeye de çok çalıştı ama kişilik bir noktada tam anlamıyla değişemiyor.biraz ben ona biraz o bana uyum sağladı, arada bazen bu konuyla ilgili ufak tatsızlıklarda çıkarsam ben bir şekilde yürüyor.
Bu öyle basit bir konu da değil, insan bir noktada ilişkiden doyum sağlayamadığını hissediyor ama bebeğiniz de var hamilesiniz ben ayrılacağınızı düşünmüyorum.Eşiniz tribi abartmış bence. iş ciddiye binmeye başlarsa geri adım atacağını düşünüyorum. umarım iyi bir sonuç alırsınız.
Çok üzüldüm bu duruma gelmenize yaÖyle beni anlıyor gibi değil çok bıkkın herşeyden bezmiş bir şekilde konuştu benimle . Hatta konuyu ima yoluyla boşanmaya o getirdi zaten bende daha Açık bir şekilde ifade ettim evet bende katılıyorum bende çok mutsuzum birbirimizi anlamadığımız çok belli zaten bir ilişki bı kadar aşırı zorlamayla yürümemeli yada iyi anlaşmak bu kadar zor olmamalı çocuğumuz olması da önemli değil madem biz bu kadar mutsuzuz ne yapacağımız üzerine konuşalım dedim . Ben çalışıyorum şuan 37. Haftama kdar çalışıp 37. Haftadan sonra ailemin yanına gidicem doğumu da orda yapacağım burda kendimi bu psikoloji içinde bırakmak istemiyorum daha fazla dedim . O da ilk başta burdan gidemezsin doğum burda olacak ben göremeyecek miyim dedi bende tabi ki göreceksin ben doğumu nerede yapacaksam sende oraya gelirsin . Ama madem boşanacağız benim de ailemin yanına gidip onların desteğini almaya ihtiyacım var burda kimsem kalmadı artık dedim .
Vazgeçmem gereken hayatıma başka bir yön vermem gereken bi durumdayım şuan . Kendimi üzmemeye odaklanacağım bu saatten sonra . Ailem zaten çok şükür destek olur arkamda da olur her durumda . Tek iyi yanı bu yaşadıklarımınÇok üzüldüm bu duruma gelmenize yaHamile halinizle size yaşattığı bu hayal kırıklığı beni bile üzdü. Şu durumu düzeltmek adına eşinizin hiç çaba göstermemesi aslında anlatıyor her şeyi. Hakkınızda hayırlısı olsun
Hakkınızda hayırlısı olsun eşinizin en çok desteğine ihtiyacınız olduğu zamandasınız. Bu noktaya gelinmesine de üzüldüm.
Arkadaşlarımdan gördüğüm kadarıyla konuşkan erkekler bile evde daha az konuşuyorlar belki yorgunluk belki sorumluluk bilemiyorum ama dışarıdan bıcır bıcır bulduğum enişteleri, eşleri evde konuşmuyoruz sohbet etmiyoruz diye eleştirince şaşırmıştım.
Benin eşimde çok konuşkan değildir ama böyle de yapmaz yani bazen ben anlarım dinlenmeye ihtiyacı olduğunu hiç ses etmem, biraz dinlendikten sonra başlarım muhabbete.
Cok konuşmasa da dinler, dinlemeliler.
En azından değer verdiğini hissettirmek adına.
Evet ama ben de o da çok mutsuz ediyoruz birbirimizi çocuğum içinde doğrusunu Allah bilir ama bu şekilde problemli bir aile de büyütmesindense belki boşanmış ama sağlıklı anne babasının olması daha iyidir . Yada çocuğum var diye ben bana rest çeken bu şekilde bezmiş bir şekilde konuşan biriyle evli kalırsam bende kendime saygımı kaybederim sonuçta çocuğum yine mutsuz olur . En doğrusunu bu durumda Allah bilir . Bir hafta kadar kendi aileme açmayacağım konuyu sadece sonra arayıp onlarla da gerekli konuşmayı yapacağım. Bu şekilde ben hem hamile hemde karşısında ağlarken bile bana acımayan biriyle evli kalmam artık anlamsız .olan çocuğa oldu. neyse inceldiği yerden kopmuş. konuyu ilk okumaya başladığımda zaten eşinizin size olan soğuk yaklaşımının, bir takım sebeplerden tahammülsüzleştiğini, sizden soğuması veya hayat şartlarından dolayı yorgun düşmesi gibi şeylere yormuştum. bir de asıl probleminizin, o odun bi tip olduğu icin sizin cıvıl cıvıl halinize bir süre sonra katlanamamaya başlamış gibi yani sizin ona laylaylom gelmeniz şeklinde algılamıştım. bu işin sonu belli demeye gelmiştim. şimdi boşanacağınızı yazmışsınız onu gördüm. bu durum anca sizi biraz olsun seviyorsa onun ağır bir kaybetme korkusu yaşaması gerekiyor anca öyle çözülürdü. ama nereye kadar sürerdi tam bir muamma. direkt boşanmak ne yapacağı nasıl ne zaman düzeleceği, düzelse bile ne kadar süre düzgün kalacağı belirsiz, kisacasi size uymayan bir yabancıyla ömür tüketmekten iyidir.
Ben şeyi merak ettim bu kadar susan biri nasıl sex yapiyorEvet ama ben de o da çok mutsuz ediyoruz birbirimizi çocuğum içinde doğrusunu Allah bilir ama bu şekilde problemli bir aile de büyütmesindense belki boşanmış ama sağlıklı anne babasının olması daha iyidir . Yada çocuğum var diye ben bana rest çeken bu şekilde bezmiş bir şekilde konuşan biriyle evli kalırsam bende kendime saygımı kaybederim sonuçta çocuğum yine mutsuz olur . En doğrusunu bu durumda Allah bilir . Bir hafta kadar kendi aileme açmayacağım konuyu sadece sonra arayıp onlarla da gerekli konuşmayı yapacağım. Bu şekilde ben hem hamile hemde karşısında ağlarken bile bana acımayan biriyle evli kalmam artık anlamsız .
Dün akşam boşanma kararı aldık.Kamu spotu gibi bir konu arkadas olamadiginiz insanlarla evlenmeyin esiniz insanin ruhunu çekiyor resmen ben bile hissettim benim de esim konusmayi pek sevmez ama hissederim heycanini vs konusur da hayal kurariz birlikte
Dün akşam boşanma kararı aldıkSizde bir acaiplik yok, eşiniz artık asosyal mi mal mı ne desem bilemedim, 2 çift laf etmekten aciz biri. Hiç kötü hissetmeyin sizin en azındna konuşacak bir şeyleriniz var, eşinizde o da yok, sohbeti sürdürme, dinleme vb özellikleri zaten yok ot gibi yaşıyor işte.
Dün akşam boşanma kararı aldıkYemek hazır mesajına seni seviyorum güzelmis.Bence uzatmayın istediğiniz gibi olsun diye köşeye çekilmek aradaki sorunları büyütmek demek kırdı beni kırayim seni birbirinize uyum göstermek adına yavaş yavaş başta kısa kısa da olsa konuşun soğukluğu besleyip evliliğinizi kışa döndürmeyin.Size çok konuşuyorsun demiş sizde ona lafı ağzından icra yoluyla alıyorum dersiniz mesela çünkü aslında durum böyle.Bence sarılıp birbirinize gelmeniz gerek ikinizinde ben böyle düşündüm genede siz daha iyi bilirsiniz birde şu an hamilesiniz gerginlik sizin için iyi değil.Hakli değilsiniz demiyorum haklı olmak yerine sorunu ki çözülmeyecek sorun değil çözüp mutlu olmaya bakın .
Dün akşam boşanma kararı aldık.
Dün akşam boşanma kararı aldık
Amaciniz ne tam olarak?Dün akşam boşanma kararı aldık
Nasil yani teklif kimden geldiDün akşam boşanma kararı aldık.
Dün akşam boşanma kararı aldık
Neden? ben ortada oyle onarilmaz bir problem gormuyorum ustelik ortada bir cocuk var
Tavır yaparken ki amacım bu değildi . Ama bana bu şekilde davranan birine hatta boşanmayı bile o teklif eder gibi olduysa bana da yapacak tek şey kalıyor .Amaciniz ne tam olarak?
Peki gerçekten destek olmuyor musunuz?Konuyu boşanmaya eşim getirdi o da benim maddi konularda ona destek olmadığımı aynı zamanda işler yolunda gitmediği için sürekli tavır yaptığımı artık canının benim gönlümü almak bile istemediğini söyledi . Bende artık bu tavırla bu şekilde geldiği için asıl nedenin bana çok konuşuyorsun dediği için benim onunla konuşmadığımı ama boşanmanın ikimiz içinde en doğrusu olduğunu söyledim . Zaten karşılıklı anlaştık yani o da üzülmedi bile
Onu sormuyorum, konunun en basinda yazilan yorumlari yazip bosanmaya karar verdik demenizdeki amaci soruyorum. Destek bekliyorsaniz, tabi ki destek oluruz ama boyle en eski yorumlari etiketleyip yazmanizdaki amaci sordumTavır yaparken ki amacım bu değildi . Ama bana bu şekilde davranan birine hatta boşanmayı bile o teklif eder gibi olduysa bana da yapacak tek şey kalıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?