- 28 Haziran 2023
- 175
- 130
- 23
- 35
- Konu Sahibi nebutantana
-
Ben çalışıyorum şuan 37. Haftaya kadar da çalışmak zorundayım yani yaklaşık 3 hafta kadar evden ayrılma durumum yok . Şuan evde de birbirimizin yüzünü bile görmüyoruz ayrı odalardayız . O film izliyor bende kendi odamda saatlerce ağlıyorum durum bu .Hakkınızda hayırlısı olsun ama boşanma işini doğum sonrasına erteleseniz belki daha iyi olur. Kadinlar hamileyken cocukla bağ kuruyor ama bazı erkeklerin o bağı kurması için bebek dünyaya geldikten sonra biraz zaman geçirmekle oluyor derler. Yani sizin bebek heyecaninizi vs paylasmamasi çok üzücü ama zamanla belki toparlayabilirsiniz. Ha olmuyorsa yine ayrılırsınız. Evi ayirdiktan sonra geri dönüşü olmayabilir o yüzden diyorum biraz zaman mi verseniz?
ağladığın odadan çık. eşinle iki yetişkin olarak konuş. nedir sorun de. erkekler sürekli ağlayan çok kolay kırılan aşırı hassas duygusal kadınlara gerçek duygularını söylemezler. kadına duyduğu kızgınlık kırgınlık gibi duyguları içine atar ve kadından gitgide soğumaya başlarlar. mesela mantıklı bir kadına ben senin şu davranışından hoşlanmıyorum dendiğinde kadın bunu anlar. adamın onu sevdiğini bilir sadece o davranışını sevmediğini bilir. aşırı duygusal bir kadına ben senin şu davranışından hoşlanmıyorum dendiğinde kadın ağlar kin güder küser evi terk eder beni sevmiyorsun der boşanacağım der. gül gibi ilişki kadının aşırı duygusallığı ve alınganlığı sebebiyle biter. hep yazıyorum. aşırı duygusallık kadar insanın başına bela açan bir konu yok. burada her gün açılan yüzlerce konunun sebebi aşırı duygusallık. işsiz kocasına 12 yıl bakan kadın, eşinin kumar borcunu ödeyip dayak yiyen kadın, eşiyle ilk ciddi kavgada boşanacağım diyen bütün aileye özelini anlatan kadın. bunlar hep mantıktan uzak kararlar. insan ilişkilerinde hep mantık kazanır duygular değil. o yüzden değiş ve mantığını kullan. o adam senin eşin, çocuğunun babası, bir iki eleştiri yaptı diye hemen boşanma yollarına girme. tek başına neden çocuk büyütesin sen delirdin mi.
Baştan okuyun isterseniz yorumları konu sahibi gerekeni yaptı zaten .Bencede adam blöf yapıyor maksat kadını cezalandırmak konu sahibi aglamasa dimdik dursa gelip konuşacak zaten eşi.Boşanacak adam bin kez evden giderdi mahkemeyide açardı konu sahibi hamile adamın nazını çekmek zorunda değil adam abartmayacak olayı kadın hassas hormonlar tavan bı zahmet paşa beyimiz kaybetmek istemeyecek eşini çocuğunuağladığın odadan çık. eşinle iki yetişkin olarak konuş. nedir sorun de. erkekler sürekli ağlayan çok kolay kırılan aşırı hassas duygusal kadınlara gerçek duygularını söylemezler. kadına duyduğu kızgınlık kırgınlık gibi duyguları içine atar ve kadından gitgide soğumaya başlarlar. mesela mantıklı bir kadına ben senin şu davranışından hoşlanmıyorum dendiğinde kadın bunu anlar. adamın onu sevdiğini bilir sadece o davranışını sevmediğini bilir. aşırı duygusal bir kadına ben senin şu davranışından hoşlanmıyorum dendiğinde kadın ağlar kin güder küser evi terk eder beni sevmiyorsun der boşanacağım der. gül gibi ilişki kadının aşırı duygusallığı ve alınganlığı sebebiyle biter. hep yazıyorum. aşırı duygusallık kadar insanın başına bela açan bir konu yok. burada her gün açılan yüzlerce konunun sebebi aşırı duygusallık. işsiz kocasına 12 yıl bakan kadın, eşinin kumar borcunu ödeyip dayak yiyen kadın, eşiyle ilk ciddi kavgada boşanacağım diyen bütün aileye özelini anlatan kadın. bunlar hep mantıktan uzak kararlar. insan ilişkilerinde hep mantık kazanır duygular değil. o yüzden değiş ve mantığını kullan. o adam senin eşin, çocuğunun babası, bir iki eleştiri yaptı diye hemen boşanma yollarına girme. tek başına neden çocuk büyütesin sen delirdin mi.
Kadın erkek yaratılış olarak birbirinden çok farklı yüksek ihtimal siz zaten gerçekten uzun zamandır onunla sadece bebek üstünden konuşuyorsunuzdur keşke iş yerinde olanları eşinize anlatsaydınız en azından araya farklı bir konu girebilirdi şu an hormonel olarak değişken olduğunuz için normalde sizi rahatsız etmeyen şeyler bile rahatsız edebilir bu çok doğal Naçizane tavsiyem bir dizi bulun ve akşamları birlikte izleyin hiç konuşmamazlık yapmayın o sizi iyice Üzer ve strese sokarEşim genel olarak sessiz ve konuşmayı sevmeyen biri yalnız bana özel bir durum değil ancak ben onun eşi olduğum için onunla herkesle olduğundan daha Farklı fidana özel bir ilişkimin olmasını istiyorum haliyle . Örneğin şuan 33 haftalık hamileyim ve bebeğimiz olacağı için heyecanlıyım eşimle bebeğimiz hakkında konuşmaya çalıştığımda benim kadar heyecanlı olmadığını görebiliyorum . Ben bu konu hakkında bahsetmesem o asla kendiliğinden bebeğimizden bahsetmiyor bana karnımda tekme attığında heyecanla yanıma çağırıyorum büyük bir bıkkınlıkla geliyor nazlanıyor resmen yada ben ilerde Çocuğumuzu nasıl yetiştirmek istediğimden bahsediyorum onunla birlikte hayal kurmak istiyorum ama bana sürekli herşey olacağına varır sürekli aynı şeylerden neden bahsediyorsun vs diyip sıkıldığını bana belli ediyor . Geçen gün en sonunda bana ya gerçekten sen çok aşırı konuşuyorsun ve sürekli aynı şeylerden bahsediyorsun dedi . Kalbimi çok kırdı bu cümleler . Bende sen eşimsin bebeğim hakkında geleceğimiz hakkındaki hayallerimden heyecanla başka kime bahsedebilirim . Neden her sohbet konusunda benden kaçıyorsun neden yakın olmaktan bu kadar korkuyorsun benim anlattığım şeyler neden seni korkutuyor dedim. Yaklaşık bir hafta geçti üzerinden sadece sofraya gel ekmek alır mısn vs gibi genel konuşmalar yapıyorum artık kendisiyle . Hatta iş yerinde çok çok büyük olaylar yaşadığım bir dönemdeyim sadece iş arkadaşlarımla konuşup ona baahsetmedim bile konulardan nasıl olsa ben çok konuşuyormuşum ona göre . Sofraya beraber oturduğumuZda da sadece yüzeysel konuşuyorum asla bir konu açmıyorum zaten içimden gelmiyor. Çok çok kırgınım şuan bile gözlerim doluyor eşiyle herşeyi konuşabilen kadınlara çok imreniyorum çünkü ben eşimle hayatı paylaşamadığımı düşünüyorum artık . Yapısı bu şekilde belki ama ben de üzülüyorum bu duruma . Ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Tek çözüm yolu olarak kendimi çektim tamamen ondan en ufak bir ilgi göstermiyorum çünkü hak etmiyor .
Bende artık boşanmak istiyorum sürekli sohbet etmeye zorladığım biriyle , beni gram anlamayan biriyle olmak istemiyorum . Onun dışında maddi sorunlar yüzünden de sürekli aşırı hassas davranmam gerekiyor sürekli herşey yanlış anlaşılıyor idare etmekte zorlanıyorum artık . Ben duygusal bir tatmin yaşasaydım zerre umrumda olmazdı ama bu şekilde devam edersek çocukta olacak maddi olarak biz saha da zorlandıkça demek ki eşimin bu halleri de iyice artacak . Ben hiç birşey talep etmeden sadece boşanıp çocuğumla alakalı herşeyi kendim karşılayacağım . O süreçte de psikolojimi sağlam tutmaya çalışacağım. Ama şuan evliliğimi kurtarmak için gidip belki de eşime yalvarmam gerekecek ben ona bu kadar kırgınken kendi gönlümün alınmasını geçtim benim onun gönlünü almam gerekecek demek ki . Ben o şekilde davranırsam şuan olduğumdan da mutsuz olacağım . Bu şekilde zorla kurtarılmış bir evlilik istemiyorum . Herşey ama herşey her anlamda bu kadar zor olmamalı bir evlilikte . Demek ki yanlış demek ki ben bir hata yaptım hem evlenerek hem de çocuk yaparak . Anlıyorum ki devam ettikçe bu hatanın içinde debelenip duracağım . Maddi konularda yalnız olacağım hem de o kendini kötü hissetmesin diye bunu asla ona sezdirmeyeceğim bunu yaparken de duygusal anlamda da eşimden bir karşılık zaten görmeyeceğim bir kere tatlı tatlı sohbet edemeyeceğiz çünkü onu çok konuşarak da darlayamayacağım sevmiyor çünkü . Yani düşünüyorum elimde hiç birşey kalmıyor ne uğruna bu kadar zorlayacağım kendimi karşılığında bana teşekkür bile edilmeyip üstelik o da beni suçluyorsa . İyice düşman olacağız belki deKadın erkek yaratılış olarak birbirinden çok farklı yüksek ihtimal siz zaten gerçekten uzun zamandır onunla sadece bebek üstünden konuşuyorsunuzdur keşke iş yerinde olanları eşinize anlatsaydınız en azından araya farklı bir konu girebilirdi şu an hormonel olarak değişken olduğunuz için normalde sizi rahatsız etmeyen şeyler bile rahatsız edebilir bu çok doğal Naçizane tavsiyem bir dizi bulun ve akşamları birlikte izleyin hiç konuşmamazlık yapmayın o sizi iyice Üzer ve strese sokar
degisecegini pek sanmiyorum, oldugu gibi kabul edeceksiniz ilerde cocugunuz da farkina varacak bu muhabbetsizliginizin..uzucu 1 durum.. ben de boyle 1 adamdan ayrildim,biz kadinlar iyi insan , beni seviyor vs diye dusunup katlanmaya calisiyoruz fakat gercekten seven adam zaten kirmak istemez karisini sacma da olsa saatler de olsa dinler yani.. umarim siz orta 1 yolda bulusursunuz.. hayirli dogumlar dilerim..
İşte konunuzun özeti bu,siz zaten iletişim problemi yaşadığınız bir evliliği öyle ya da böyle sürdürmeye çalışırken,bir de üstüne bile isteye çocuk yapmışsınız.Adamın fıtratı bu ve değişmeyecek,siz de ya bu deveyi güdeceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz.Eşiniz zaten hep böyleymiş ama siz amann yaşım geçiyor,anne olayım bari demişşiniz.
Peki adam son halinizden şikayet etti mi?Eşim genel olarak sessiz ve konuşmayı sevmeyen biri yalnız bana özel bir durum değil ancak ben onun eşi olduğum için onunla herkesle olduğundan daha Farklı fidana özel bir ilişkimin olmasını istiyorum haliyle . Örneğin şuan 33 haftalık hamileyim ve bebeğimiz olacağı için heyecanlıyım eşimle bebeğimiz hakkında konuşmaya çalıştığımda benim kadar heyecanlı olmadığını görebiliyorum . Ben bu konu hakkında bahsetmesem o asla kendiliğinden bebeğimizden bahsetmiyor bana karnımda tekme attığında heyecanla yanıma çağırıyorum büyük bir bıkkınlıkla geliyor nazlanıyor resmen yada ben ilerde Çocuğumuzu nasıl yetiştirmek istediğimden bahsediyorum onunla birlikte hayal kurmak istiyorum ama bana sürekli herşey olacağına varır sürekli aynı şeylerden neden bahsediyorsun vs diyip sıkıldığını bana belli ediyor . Geçen gün en sonunda bana ya gerçekten sen çok aşırı konuşuyorsun ve sürekli aynı şeylerden bahsediyorsun dedi . Kalbimi çok kırdı bu cümleler . Bende sen eşimsin bebeğim hakkında geleceğimiz hakkındaki hayallerimden heyecanla başka kime bahsedebilirim . Neden her sohbet konusunda benden kaçıyorsun neden yakın olmaktan bu kadar korkuyorsun benim anlattığım şeyler neden seni korkutuyor dedim. Yaklaşık bir hafta geçti üzerinden sadece sofraya gel ekmek alır mısn vs gibi genel konuşmalar yapıyorum artık kendisiyle . Hatta iş yerinde çok çok büyük olaylar yaşadığım bir dönemdeyim sadece iş arkadaşlarımla konuşup ona baahsetmedim bile konulardan nasıl olsa ben çok konuşuyormuşum ona göre . Sofraya beraber oturduğumuZda da sadece yüzeysel konuşuyorum asla bir konu açmıyorum zaten içimden gelmiyor. Çok çok kırgınım şuan bile gözlerim doluyor eşiyle herşeyi konuşabilen kadınlara çok imreniyorum çünkü ben eşimle hayatı paylaşamadığımı düşünüyorum artık . Yapısı bu şekilde belki ama ben de üzülüyorum bu duruma . Ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Tek çözüm yolu olarak kendimi çektim tamamen ondan en ufak bir ilgi göstermiyorum çünkü hak etmiyor .
Evet bir kaç kere neden konuşmuyorsun bana neden kötü davranıyorsun tarzında sorular sordu bende geçiştirdim . Sonra konuşuyor gibi olduk o esnada aldığımız coinlerin piyasa yükseldiği için artmış olabileceğini söyledim baksana bir paramız ne kadar şuan dedim o da bir kısmını sattığını söylemek zorunda kaldı . İlk başta inanamadım gerçekten sattın mı ( arabamızı satıp parası ile coin almıştık o günden beri coinler dipteydi 3 senedir ne çektiğimizi bir ben bir Allah biliyor ) bende zaten tepeden aldığımız coinleri tam piyasa yükselecekken sattın mı bana neden sormadın ben kim oluyorum dedim . O da çok sıkışıktım ve ihtiyacım vardı satmak zorunda kaldım sen neden sürekli bana hesap soruyorsun vs dedi . Sonra zaten devamı geldi konuşmanınPeki adam son halinizden şikayet etti mi?
evetPeki adam son halinizden şikayet etti mi?
Yanlız değilsin dinliyor gibi yapıp dinlemeyen eş te var başını telefona gömüp seni duymayan eş te var ne umduk ne bulduk misali yaşıyoruz ben öyleyim mesela yanlızimEşim genel olarak sessiz ve konuşmayı sevmeyen biri yalnız bana özel bir durum değil ancak ben onun eşi olduğum için onunla herkesle olduğundan daha Farklı fidana özel bir ilişkimin olmasını istiyorum haliyle . Örneğin şuan 33 haftalık hamileyim ve bebeğimiz olacağı için heyecanlıyım eşimle bebeğimiz hakkında konuşmaya çalıştığımda benim kadar heyecanlı olmadığını görebiliyorum . Ben bu konu hakkında bahsetmesem o asla kendiliğinden bebeğimizden bahsetmiyor bana karnımda tekme attığında heyecanla yanıma çağırıyorum büyük bir bıkkınlıkla geliyor nazlanıyor resmen yada ben ilerde Çocuğumuzu nasıl yetiştirmek istediğimden bahsediyorum onunla birlikte hayal kurmak istiyorum ama bana sürekli herşey olacağına varır sürekli aynı şeylerden neden bahsediyorsun vs diyip sıkıldığını bana belli ediyor . Geçen gün en sonunda bana ya gerçekten sen çok aşırı konuşuyorsun ve sürekli aynı şeylerden bahsediyorsun dedi . Kalbimi çok kırdı bu cümleler . Bende sen eşimsin bebeğim hakkında geleceğimiz hakkındaki hayallerimden heyecanla başka kime bahsedebilirim . Neden her sohbet konusunda benden kaçıyorsun neden yakın olmaktan bu kadar korkuyorsun benim anlattığım şeyler neden seni korkutuyor dedim. Yaklaşık bir hafta geçti üzerinden sadece sofraya gel ekmek alır mısn vs gibi genel konuşmalar yapıyorum artık kendisiyle . Hatta iş yerinde çok çok büyük olaylar yaşadığım bir dönemdeyim sadece iş arkadaşlarımla konuşup ona baahsetmedim bile konulardan nasıl olsa ben çok konuşuyormuşum ona göre . Sofraya beraber oturduğumuZda da sadece yüzeysel konuşuyorum asla bir konu açmıyorum zaten içimden gelmiyor. Çok çok kırgınım şuan bile gözlerim doluyor eşiyle herşeyi konuşabilen kadınlara çok imreniyorum çünkü ben eşimle hayatı paylaşamadığımı düşünüyorum artık . Yapısı bu şekilde belki ama ben de üzülüyorum bu duruma . Ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Tek çözüm yolu olarak kendimi çektim tamamen ondan en ufak bir ilgi göstermiyorum çünkü hak etmiyor .
Yani siz trip attığınızınsanıyorsunuz ama adam hayalindeki evliliği yaşıyor. Az konuşan eş:) çözüm olmamış bu yani. Başka bir yol bulunEşim genel olarak sessiz ve konuşmayı sevmeyen biri yalnız bana özel bir durum değil ancak ben onun eşi olduğum için onunla herkesle olduğundan daha Farklı fidana özel bir ilişkimin olmasını istiyorum haliyle . Örneğin şuan 33 haftalık hamileyim ve bebeğimiz olacağı için heyecanlıyım eşimle bebeğimiz hakkında konuşmaya çalıştığımda benim kadar heyecanlı olmadığını görebiliyorum . Ben bu konu hakkında bahsetmesem o asla kendiliğinden bebeğimizden bahsetmiyor bana karnımda tekme attığında heyecanla yanıma çağırıyorum büyük bir bıkkınlıkla geliyor nazlanıyor resmen yada ben ilerde Çocuğumuzu nasıl yetiştirmek istediğimden bahsediyorum onunla birlikte hayal kurmak istiyorum ama bana sürekli herşey olacağına varır sürekli aynı şeylerden neden bahsediyorsun vs diyip sıkıldığını bana belli ediyor . Geçen gün en sonunda bana ya gerçekten sen çok aşırı konuşuyorsun ve sürekli aynı şeylerden bahsediyorsun dedi . Kalbimi çok kırdı bu cümleler . Bende sen eşimsin bebeğim hakkında geleceğimiz hakkındaki hayallerimden heyecanla başka kime bahsedebilirim . Neden her sohbet konusunda benden kaçıyorsun neden yakın olmaktan bu kadar korkuyorsun benim anlattığım şeyler neden seni korkutuyor dedim. Yaklaşık bir hafta geçti üzerinden sadece sofraya gel ekmek alır mısn vs gibi genel konuşmalar yapıyorum artık kendisiyle . Hatta iş yerinde çok çok büyük olaylar yaşadığım bir dönemdeyim sadece iş arkadaşlarımla konuşup ona baahsetmedim bile konulardan nasıl olsa ben çok konuşuyormuşum ona göre . Sofraya beraber oturduğumuZda da sadece yüzeysel konuşuyorum asla bir konu açmıyorum zaten içimden gelmiyor. Çok çok kırgınım şuan bile gözlerim doluyor eşiyle herşeyi konuşabilen kadınlara çok imreniyorum çünkü ben eşimle hayatı paylaşamadığımı düşünüyorum artık . Yapısı bu şekilde belki ama ben de üzülüyorum bu duruma . Ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Tek çözüm yolu olarak kendimi çektim tamamen ondan en ufak bir ilgi göstermiyorum çünkü hak etmiyor .
İki ayrı uçta olabilirsiniz. Ortası lazım tabi. Erkekler çocuk durumlarında garip ve yersiz tepkiler verebiliyor, doğmadan hatta çocuk yüzlerine bakıp gülmeden o bağlanmayı hissedemiyorlar. O yüzden canınızı sıkmayın. Benim eşim de tekmelerine dokunmak istemezdi. Bir tanıdığım var. Ve ben de onun çok konuştuğunu, geleceği çok hesapladığını düşünüyorum. Benim bebeğim kucağımdaydı o daha gebeydi doğuma da baya vardı. Sünnet araştırmış, yöntemlerini öğrenmiş, doktor aramaya başlamış bana soruyordu. Eşiyle arasındaki ilişkiyi bilemem tabi. Ama her zaman konuşması tolere edilebilecek biri değildi.Ama bir konu açtığımda ya gerginleşiyor ya beni çok abartıyor geleceği şimdiden hesaplıyor diye görüyor ve tahammülsüz oluyor . En sonunda da tartışıyoruz işte bunun nedenleri bence hem maddi durumumuz hem de onun içe dönük biri olması .
Bunlara hiç gerek kalmadı boşanma kararı aldık .Yani siz trip attığınızınsanıyorsunuz ama adam hayalindeki evliliği yaşıyor. Az konuşan eş:) çözüm olmamış bu yani. Başka bir yol bulun
Bu tamamen konuyu değiştirirEvet bir kaç kere neden konuşmuyorsun bana neden kötü davranıyorsun tarzında sorular sordu bende geçiştirdim . Sonra konuşuyor gibi olduk o esnada aldığımız coinlerin piyasa yükseldiği için artmış olabileceğini söyledim baksana bir paramız ne kadar şuan dedim o da bir kısmını sattığını söylemek zorunda kaldı . İlk başta inanamadım gerçekten sattın mı ( arabamızı satıp parası ile coin almıştık o günden beri coinler dipteydi 3 senedir ne çektiğimizi bir ben bir Allah biliyor ) bende zaten tepeden aldığımız coinleri tam piyasa yükselecekken sattın mı bana neden sormadın ben kim oluyorum dedim . O da çok sıkışıktım ve ihtiyacım vardı satmak zorunda kaldım sen neden sürekli bana hesap soruyorsun vs dedi . Sonra zaten devamı geldi konuşmanın
evet
Daha hamileyken okuldan kurstan kreşten bahsediyorsunuz ama. Gerçekten gevezelik bu. Hani bebeğe alınacak edilecek şeyden bahsetmek de değil. Bilemedim ben kocanıza da hak verdim ki ben de gevezeyimdirAma bir konu açtığımda ya gerginleşiyor ya beni çok abartıyor geleceği şimdiden hesaplıyor diye görüyor ve tahammülsüz oluyor . En sonunda da tartışıyoruz işte bunun nedenleri bence hem maddi durumumuz hem de onun içe dönük biri olması .
Hatayı en başından yapmıssınız. Ben bekarken evlilik amacıyls görstgm kişiler böyle olsa idi asla görğşmezdim bi daha sevgisinden şüpheye duserım değer verdgnden vs ilgisiz insanları kişileri sevmem ben hep derdim eşimle muhabet edemıorsam o evlilikEşim genel olarak sessiz ve konuşmayı sevmeyen biri yalnız bana özel bir durum değil ancak ben onun eşi olduğum için onunla herkesle olduğundan daha Farklı fidana özel bir ilişkimin olmasını istiyorum haliyle . Örneğin şuan 33 haftalık hamileyim ve bebeğimiz olacağı için heyecanlıyım eşimle bebeğimiz hakkında konuşmaya çalıştığımda benim kadar heyecanlı olmadığını görebiliyorum . Ben bu konu hakkında bahsetmesem o asla kendiliğinden bebeğimizden bahsetmiyor bana karnımda tekme attığında heyecanla yanıma çağırıyorum büyük bir bıkkınlıkla geliyor nazlanıyor resmen yada ben ilerde Çocuğumuzu nasıl yetiştirmek istediğimden bahsediyorum onunla birlikte hayal kurmak istiyorum ama bana sürekli herşey olacağına varır sürekli aynı şeylerden neden bahsediyorsun vs diyip sıkıldığını bana belli ediyor . Geçen gün en sonunda bana ya gerçekten sen çok aşırı konuşuyorsun ve sürekli aynı şeylerden bahsediyorsun dedi . Kalbimi çok kırdı bu cümleler . Bende sen eşimsin bebeğim hakkında geleceğimiz hakkındaki hayallerimden heyecanla başka kime bahsedebilirim . Neden her sohbet konusunda benden kaçıyorsun neden yakın olmaktan bu kadar korkuyorsun benim anlattığım şeyler neden seni korkutuyor dedim. Yaklaşık bir hafta geçti üzerinden sadece sofraya gel ekmek alır mısn vs gibi genel konuşmalar yapıyorum artık kendisiyle . Hatta iş yerinde çok çok büyük olaylar yaşadığım bir dönemdeyim sadece iş arkadaşlarımla konuşup ona baahsetmedim bile konulardan nasıl olsa ben çok konuşuyormuşum ona göre . Sofraya beraber oturduğumuZda da sadece yüzeysel konuşuyorum asla bir konu açmıyorum zaten içimden gelmiyor. Çok çok kırgınım şuan bile gözlerim doluyor eşiyle herşeyi konuşabilen kadınlara çok imreniyorum çünkü ben eşimle hayatı paylaşamadığımı düşünüyorum artık . Yapısı bu şekilde belki ama ben de üzülüyorum bu duruma . Ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Tek çözüm yolu olarak kendimi çektim tamamen ondan en ufak bir ilgi göstermiyorum çünkü hak etmiyor .
Onun ilgisini çekecek sohbetlerden başlayın yavaş yavaş belki gelişir dil becerisi :)Eşim genel olarak sessiz ve konuşmayı sevmeyen biri yalnız bana özel bir durum değil ancak ben onun eşi olduğum için onunla herkesle olduğundan daha Farklı fidana özel bir ilişkimin olmasını istiyorum haliyle . Örneğin şuan 33 haftalık hamileyim ve bebeğimiz olacağı için heyecanlıyım eşimle bebeğimiz hakkında konuşmaya çalıştığımda benim kadar heyecanlı olmadığını görebiliyorum . Ben bu konu hakkında bahsetmesem o asla kendiliğinden bebeğimizden bahsetmiyor bana karnımda tekme attığında heyecanla yanıma çağırıyorum büyük bir bıkkınlıkla geliyor nazlanıyor resmen yada ben ilerde Çocuğumuzu nasıl yetiştirmek istediğimden bahsediyorum onunla birlikte hayal kurmak istiyorum ama bana sürekli herşey olacağına varır sürekli aynı şeylerden neden bahsediyorsun vs diyip sıkıldığını bana belli ediyor . Geçen gün en sonunda bana ya gerçekten sen çok aşırı konuşuyorsun ve sürekli aynı şeylerden bahsediyorsun dedi . Kalbimi çok kırdı bu cümleler . Bende sen eşimsin bebeğim hakkında geleceğimiz hakkındaki hayallerimden heyecanla başka kime bahsedebilirim . Neden her sohbet konusunda benden kaçıyorsun neden yakın olmaktan bu kadar korkuyorsun benim anlattığım şeyler neden seni korkutuyor dedim. Yaklaşık bir hafta geçti üzerinden sadece sofraya gel ekmek alır mısn vs gibi genel konuşmalar yapıyorum artık kendisiyle . Hatta iş yerinde çok çok büyük olaylar yaşadığım bir dönemdeyim sadece iş arkadaşlarımla konuşup ona baahsetmedim bile konulardan nasıl olsa ben çok konuşuyormuşum ona göre . Sofraya beraber oturduğumuZda da sadece yüzeysel konuşuyorum asla bir konu açmıyorum zaten içimden gelmiyor. Çok çok kırgınım şuan bile gözlerim doluyor eşiyle herşeyi konuşabilen kadınlara çok imreniyorum çünkü ben eşimle hayatı paylaşamadığımı düşünüyorum artık . Yapısı bu şekilde belki ama ben de üzülüyorum bu duruma . Ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Tek çözüm yolu olarak kendimi çektim tamamen ondan en ufak bir ilgi göstermiyorum çünkü hak etmiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?