- 25 Ocak 2024
- 316
- 179
- 23
- Konu Sahibi nebutantana
-
Ben bu duruma çok sinirleniyorum ekonomik durumun iyi yada kötü bu kavga meselesi olmamalı bu kadın kör mü ya da sağır mı o bunlara rağmen yanınızdaysa demek ki sıkıntı yokmuş sanki dünyanın tüm yükü omuzlarındaymış gibi bi de triplere girmeleri yok mu çok şey derdim de neyseRomantik olduğu sevgisini çok belli ettiği dönemlerdi ama yine sessiz ve içine kapanıktı . Evlendikten sonra çok maddi sıkıntılarımız oldu ve eşimde bu yüzden ileriye yönelik her kurduğum hayalde vs yetersizlik hissesine kapılarak benim konuşmamı bile istemez oldu . Ben bu şekilde yorumluyorum yada yanılıyorum .
Boyle icinize atmak iletisimsizligi arttirir benceNiye konuşmuyorsun diye sordu bende anlatacak birşeyim yok dedim . Çünkü defalarca aynı sitemleri yaptım zaten . Ve düşünüyorum çok içten gelerek bana çok konuşuyorsun dedi artık neyi neden uzatayım .
Sizin konuşmalarınızı boş bulduğu için sizi saatlerce dinleyince de onun hayat ışığı sönüyor demek kiİşte böyle böyle insanın hayat ışığı sönüyor.. Benimde eski neşemden heyecanımdan eser yok ve konuşmuyorum da en azından eşim mutludur umarım .
sevgiyle alakalı aslında ne kadar sevrse o kadar tahammül eder bazı şeylere onun için zor bile olsa biraz azalma var sanki
Yemek hazır mesajına seni seviyorum güzelmis.Bence uzatmayın istediğiniz gibi olsun diye köşeye çekilmek aradaki sorunları büyütmek demek kırdı beni kırayim seni birbirinize uyum göstermek adına yavaş yavaş başta kısa kısa da olsa konuşun soğukluğu besleyip evliliğinizi kışa döndürmeyin.Size çok konuşuyorsun demiş sizde ona lafı ağzından icra yoluyla alıyorum dersiniz mesela çünkü aslında durum böyle.Bence sarılıp birbirinize gelmeniz gerek ikinizinde ben böyle düşündüm genede siz daha iyi bilirsiniz birde şu an hamilesiniz gerginlik sizin için iyi değil.Hakli değilsiniz demiyorum haklı olmak yerine sorunu ki çözülmeyecek sorun değil çözüp mutlu olmaya bakın .Ben kendimi çekince o da aynı şekilde davranır gelip gönlümü almaya çalışmaz . Farketti sofradayken de sordu neden konuşmuyorsun dedi bende konuşacak birşey yok dedim . Ertesi gün evde yemek hazır diye mesaj atmıştım o mesaja da seni seviyorum diye cevap vermişti bende cevap yazmadım . Sonra zaten o da benim gibi soğuk ve ilgisiz davranmaya devam etti . Zaten hep aynı şeyler kısır bir döngü şeklinde yaşanıyor . Gidip uzunca anlatsam dahi beni anlamıyor sonuçta değişmiyor . Kaldı ki zaten çok konuşuyorsun da dedi kendi ağzıyla . Artık dert anlatacak ne isteğim ne halim kaldı .. böyle devam etsin istiyorum artık bende .
valla benim sevgilimde çok konuşuyor tahammül ediyor insan sevince azalma yok en azından bende katlanıyorsun tuhaf huylarına herseye dört dörtlük birini bulursanız bende istiyorum ondan 1 tane öyle bir dünya yokKimse kimseye “tahammül” etmek zorunda değil
Tahammül ettikçe sevgi azalır öyle düşünün
Bu akşam itibariyle eşimle karşılıklı olarak boşanma kararı aldık .Eşim genel olarak sessiz ve konuşmayı sevmeyen biri yalnız bana özel bir durum değil ancak ben onun eşi olduğum için onunla herkesle olduğundan daha Farklı fidana özel bir ilişkimin olmasını istiyorum haliyle . Örneğin şuan 33 haftalık hamileyim ve bebeğimiz olacağı için heyecanlıyım eşimle bebeğimiz hakkında konuşmaya çalıştığımda benim kadar heyecanlı olmadığını görebiliyorum . Ben bu konu hakkında bahsetmesem o asla kendiliğinden bebeğimizden bahsetmiyor bana karnımda tekme attığında heyecanla yanıma çağırıyorum büyük bir bıkkınlıkla geliyor nazlanıyor resmen yada ben ilerde Çocuğumuzu nasıl yetiştirmek istediğimden bahsediyorum onunla birlikte hayal kurmak istiyorum ama bana sürekli herşey olacağına varır sürekli aynı şeylerden neden bahsediyorsun vs diyip sıkıldığını bana belli ediyor . Geçen gün en sonunda bana ya gerçekten sen çok aşırı konuşuyorsun ve sürekli aynı şeylerden bahsediyorsun dedi . Kalbimi çok kırdı bu cümleler . Bende sen eşimsin bebeğim hakkında geleceğimiz hakkındaki hayallerimden heyecanla başka kime bahsedebilirim . Neden her sohbet konusunda benden kaçıyorsun neden yakın olmaktan bu kadar korkuyorsun benim anlattığım şeyler neden seni korkutuyor dedim. Yaklaşık bir hafta geçti üzerinden sadece sofraya gel ekmek alır mısn vs gibi genel konuşmalar yapıyorum artık kendisiyle . Hatta iş yerinde çok çok büyük olaylar yaşadığım bir dönemdeyim sadece iş arkadaşlarımla konuşup ona baahsetmedim bile konulardan nasıl olsa ben çok konuşuyormuşum ona göre . Sofraya beraber oturduğumuZda da sadece yüzeysel konuşuyorum asla bir konu açmıyorum zaten içimden gelmiyor. Çok çok kırgınım şuan bile gözlerim doluyor eşiyle herşeyi konuşabilen kadınlara çok imreniyorum çünkü ben eşimle hayatı paylaşamadığımı düşünüyorum artık . Yapısı bu şekilde belki ama ben de üzülüyorum bu duruma . Ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Tek çözüm yolu olarak kendimi çektim tamamen ondan en ufak bir ilgi göstermiyorum çünkü hak etmiyor .
Eşim genel olarak sessiz ve konuşmayı sevmeyen biri yalnız bana özel bir durum değil ancak ben onun eşi olduğum için onunla herkesle olduğundan daha Farklı fidana özel bir ilişkimin olmasını istiyorum haliyle . Örneğin şuan 33 haftalık hamileyim ve bebeğimiz olacağı için heyecanlıyım eşimle bebeğimiz hakkında konuşmaya çalıştığımda benim kadar heyecanlı olmadığını görebiliyorum . Ben bu konu hakkında bahsetmesem o asla kendiliğinden bebeğimizden bahsetmiyor bana karnımda tekme attığında heyecanla yanıma çağırıyorum büyük bir bıkkınlıkla geliyor nazlanıyor resmen yada ben ilerde Çocuğumuzu nasıl yetiştirmek istediğimden bahsediyorum onunla birlikte hayal kurmak istiyorum ama bana sürekli herşey olacağına varır sürekli aynı şeylerden neden bahsediyorsun vs diyip sıkıldığını bana belli ediyor . Geçen gün en sonunda bana ya gerçekten sen çok aşırı konuşuyorsun ve sürekli aynı şeylerden bahsediyorsun dedi . Kalbimi çok kırdı bu cümleler . Bende sen eşimsin bebeğim hakkında geleceğimiz hakkındaki hayallerimden heyecanla başka kime bahsedebilirim . Neden her sohbet konusunda benden kaçıyorsun neden yakın olmaktan bu kadar korkuyorsun benim anlattığım şeyler neden seni korkutuyor dedim. Yaklaşık bir hafta geçti üzerinden sadece sofraya gel ekmek alır mısn vs gibi genel konuşmalar yapıyorum artık kendisiyle . Hatta iş yerinde çok çok büyük olaylar yaşadığım bir dönemdeyim sadece iş arkadaşlarımla konuşup ona baahsetmedim bile konulardan nasıl olsa ben çok konuşuyormuşum ona göre . Sofraya beraber oturduğumuZda da sadece yüzeysel konuşuyorum asla bir konu açmıyorum zaten içimden gelmiyor. Çok çok kırgınım şuan bile gözlerim doluyor eşiyle herşeyi konuşabilen kadınlara çok imreniyorum çünkü ben eşimle hayatı paylaşamadığımı düşünüyorum artık . Yapısı bu şekilde belki ama ben de üzülüyorum bu duruma . Ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Tek çözüm yolu olarak kendimi çektim tamamen ondan en ufak bir ilgi göstermiyorum çünkü hak etmiyor .
Bu akşam itibari ile eşimle karşılıklı olarak boşanma kararı aldık ..Eşim genel olarak sessiz ve konuşmayı sevmeyen biri yalnız bana özel bir durum değil ancak ben onun eşi olduğum için onunla herkesle olduğundan daha Farklı fidana özel bir ilişkimin olmasını istiyorum haliyle . Örneğin şuan 33 haftalık hamileyim ve bebeğimiz olacağı için heyecanlıyım eşimle bebeğimiz hakkında konuşmaya çalıştığımda benim kadar heyecanlı olmadığını görebiliyorum . Ben bu konu hakkında bahsetmesem o asla kendiliğinden bebeğimizden bahsetmiyor bana karnımda tekme attığında heyecanla yanıma çağırıyorum büyük bir bıkkınlıkla geliyor nazlanıyor resmen yada ben ilerde Çocuğumuzu nasıl yetiştirmek istediğimden bahsediyorum onunla birlikte hayal kurmak istiyorum ama bana sürekli herşey olacağına varır sürekli aynı şeylerden neden bahsediyorsun vs diyip sıkıldığını bana belli ediyor . Geçen gün en sonunda bana ya gerçekten sen çok aşırı konuşuyorsun ve sürekli aynı şeylerden bahsediyorsun dedi . Kalbimi çok kırdı bu cümleler . Bende sen eşimsin bebeğim hakkında geleceğimiz hakkındaki hayallerimden heyecanla başka kime bahsedebilirim . Neden her sohbet konusunda benden kaçıyorsun neden yakın olmaktan bu kadar korkuyorsun benim anlattığım şeyler neden seni korkutuyor dedim. Yaklaşık bir hafta geçti üzerinden sadece sofraya gel ekmek alır mısn vs gibi genel konuşmalar yapıyorum artık kendisiyle . Hatta iş yerinde çok çok büyük olaylar yaşadığım bir dönemdeyim sadece iş arkadaşlarımla konuşup ona baahsetmedim bile konulardan nasıl olsa ben çok konuşuyormuşum ona göre . Sofraya beraber oturduğumuZda da sadece yüzeysel konuşuyorum asla bir konu açmıyorum zaten içimden gelmiyor. Çok çok kırgınım şuan bile gözlerim doluyor eşiyle herşeyi konuşabilen kadınlara çok imreniyorum çünkü ben eşimle hayatı paylaşamadığımı düşünüyorum artık . Yapısı bu şekilde belki ama ben de üzülüyorum bu duruma . Ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Tek çözüm yolu olarak kendimi çektim tamamen ondan en ufak bir ilgi göstermiyorum çünkü hak etmiyor .
Aaaa "boşverin benimki de bana diyor" diye goygoy yapmaya gelmiştim ki bu mesaji gördüm. Konuştunuz mu? Çözülmeyecek gibi mi? Cift terapisi deneseniz belki bir faydasini görürsünüz. Hamilesiniz neticede, belki ikinizinde duyguları karışıktır. Üzüldüm adınızaBu akşam itibariyle eşimle karşılıklı olarak boşanma kararı aldık .
İş konusmamaktan bosanmaya nasıl geldi anlatsana biraz. Kesin patladin dimi. Böyle olacağı belliymis ama sen konuşkan birisin susamazdin ki zaten. Hayır zaten susmamalisin da miktir olup gitsin aptal şey. Mıymıymıy suskun birini bulsun kendineBu akşam itibariyle eşimle karşılıklı olarak boşanma kararı aldık .
Küs gibi tamamen iletişimi kesmemiştim zaten sadece ilgi alaka göstermiyordum bir haftadır . Kendisi de bunu maddi bir konuda olan konuşmamıza bağlamış o yüzden günlerdir ona tavır yaptığımı söyledi . Bende anlattım bana böyle dedin bende o günden beri konuşmayı azalttım seninle dedim inanmadı bana . Zaten ikimizde artık çok yorgun ve bıkkınız ben saatlerce ağladığım halde yanıma gelip gönlümü bile almadı hamile halimle yemek bile yemeden odamda saatlerce ağladım . Sonra da zaten boşanma konuşması yaptık .İş konusmamaktan bosanmaya nasıl geldi anlatsana biraz. Kesin patladin dimi. Böyle olacağı belliymis ama sen konuşkan birisin susamazdin ki zaten. Hayır zaten susmamalisin da miktir olup gitsin aptal şey. Mıymıymıy suskun birini bulsun kendine
Teşekkür ederim. Çok hissizim şuan da üzgünüm bile diyemiyorum artık . Çok sakin ve karşılıklı bizim anlaşmayan bir çift olduğumuza bir evliliğin bu şekilde olmaması gerektiğine karar verdik ve doğumdan sonra boşanmaya karar verdik . Bir kaç gün kafamı toparlayıp sonra durumu aileme de açmayı düşünüyorum şuan sadece .Aaaa "boşverin benimki de bana diyor" diye goygoy yapmaya gelmiştim ki bu mesaji gördüm. Konuştunuz mu? Çözülmeyecek gibi mi? Cift terapisi deneseniz belki bir faydasini görürsünüz. Hamilesiniz neticede, belki ikinizinde duyguları karışıktır. Üzüldüm adınıza
Öyle beni anlıyor gibi değil çok bıkkın herşeyden bezmiş bir şekilde konuştu benimle . Hatta konuyu ima yoluyla boşanmaya o getirdi zaten bende daha Açık bir şekilde ifade ettim evet bende katılıyorum bende çok mutsuzum birbirimizi anlamadığımız çok belli zaten bir ilişki bı kadar aşırı zorlamayla yürümemeli yada iyi anlaşmak bu kadar zor olmamalı çocuğumuz olması da önemli değil madem biz bu kadar mutsuzuz ne yapacağımız üzerine konuşalım dedim . Ben çalışıyorum şuan 37. Haftama kdar çalışıp 37. Haftadan sonra ailemin yanına gidicem doğumu da orda yapacağım burda kendimi bu psikoloji içinde bırakmak istemiyorum daha fazla dedim . O da ilk başta burdan gidemezsin doğum burda olacak ben göremeyecek miyim dedi bende tabi ki göreceksin ben doğumu nerede yapacaksam sende oraya gelirsin . Ama madem boşanacağız benim de ailemin yanına gidip onların desteğini almaya ihtiyacım var burda kimsem kalmadı artık dedim .enine boyuna düşündünüz mü bu kararı?
belki terapiyle çözülebilir bir durum.
sevgi ve saygı varsa hala düzeltilebileceğine inanıyorum.
eşiniz gerçekten hödük o ayrı tabii.
Hamile halinizle ve bu kadar mutlu ve heyecanlıyken yaşamış olduğunuz duruma çok üzüldüm.Benim eşim de çok sohbet etmeyi sevmez, güya sevdiğini söylüyor ama işte ben bir şeyler anlatırken, telefonla uğraşması ya da daha cümlemi bitirmeden konuyla alakasız bir istekte bulunması falan benim sohbeti sevmediği ya da sıkıldığı sonucunu çıkarmama sebep oluyor.Bu konuda kendimi çok sorguladım, acaba farkında olmadan aynı şeyleri anlatıyorum da ondan mı sıkılıyor diye düşünerek farklı farklı konular açıp gözlemledim ama bir değişme göremedim.Benim için bu konuda değişmeye de çok çalıştı ama kişilik bir noktada tam anlamıyla değişemiyor.biraz ben ona biraz o bana uyum sağladı, arada bazen bu konuyla ilgili ufak tatsızlıklarda çıkarsam ben bir şekilde yürüyor.Öyle beni anlıyor gibi değil çok bıkkın herşeyden bezmiş bir şekilde konuştu benimle . Hatta konuyu ima yoluyla boşanmaya o getirdi zaten bende daha Açık bir şekilde ifade ettim evet bende katılıyorum bende çok mutsuzum birbirimizi anlamadığımız çok belli zaten bir ilişki bı kadar aşırı zorlamayla yürümemeli yada iyi anlaşmak bu kadar zor olmamalı çocuğumuz olması da önemli değil madem biz bu kadar mutsuzuz ne yapacağımız üzerine konuşalım dedim . Ben çalışıyorum şuan 37. Haftama kdar çalışıp 37. Haftadan sonra ailemin yanına gidicem doğumu da orda yapacağım burda kendimi bu psikoloji içinde bırakmak istemiyorum daha fazla dedim . O da ilk başta burdan gidemezsin doğum burda olacak ben göremeyecek miyim dedi bende tabi ki göreceksin ben doğumu nerede yapacaksam sende oraya gelirsin . Ama madem boşanacağız benim de ailemin yanına gidip onların desteğini almaya ihtiyacım var burda kimsem kalmadı artık dedim .
Konunun buralara gelmesine cok uzuldum, hakkinizda hayirlisi olsunÖyle beni anlıyor gibi değil çok bıkkın herşeyden bezmiş bir şekilde konuştu benimle . Hatta konuyu ima yoluyla boşanmaya o getirdi zaten bende daha Açık bir şekilde ifade ettim evet bende katılıyorum bende çok mutsuzum birbirimizi anlamadığımız çok belli zaten bir ilişki bı kadar aşırı zorlamayla yürümemeli yada iyi anlaşmak bu kadar zor olmamalı çocuğumuz olması da önemli değil madem biz bu kadar mutsuzuz ne yapacağımız üzerine konuşalım dedim . Ben çalışıyorum şuan 37. Haftama kdar çalışıp 37. Haftadan sonra ailemin yanına gidicem doğumu da orda yapacağım burda kendimi bu psikoloji içinde bırakmak istemiyorum daha fazla dedim . O da ilk başta burdan gidemezsin doğum burda olacak ben göremeyecek miyim dedi bende tabi ki göreceksin ben doğumu nerede yapacaksam sende oraya gelirsin . Ama madem boşanacağız benim de ailemin yanına gidip onların desteğini almaya ihtiyacım var burda kimsem kalmadı artık dedim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?