Eşim çok konuştuğumu söyledi

Ben bu duruma çok sinirleniyorum ekonomik durumun iyi yada kötü bu kavga meselesi olmamalı bu kadın kör mü ya da sağır mı o bunlara rağmen yanınızdaysa demek ki sıkıntı yokmuş sanki dünyanın tüm yükü omuzlarındaymış gibi bi de triplere girmeleri yok mu çok şey derdim de neyse

Boyle icinize atmak iletisimsizligi arttirir bence
Ona anlatacak bir seyiniz olmadigini soylemek yerine bana cok konuşuyorsun dedigin icin kırgınım ve ozur bekliyorum deseniz belki daha etkili olurdu boyle konu havada kalmis ve halının altına supurulmus bir sorun olarak ileride daha büyük kavgalara zemin hazirlar

sevgiyle alakalı aslında ne kadar sevrse o kadar tahammül eder bazı şeylere onun için zor bile olsa biraz azalma var sanki

İşte böyle böyle insanın hayat ışığı sönüyor.. Benimde eski neşemden heyecanımdan eser yok ve konuşmuyorum da en azından eşim mutludur umarım .
Sizin konuşmalarınızı boş bulduğu için sizi saatlerce dinleyince de onun hayat ışığı sönüyor demek ki

Ben çok konuşayım, ama o sıkılsa da önemli değil diyorsanız bilemem

Yemek hazır mesajına seni seviyorum güzelmis.Bence uzatmayın istediğiniz gibi olsun diye köşeye çekilmek aradaki sorunları büyütmek demek kırdı beni kırayim seni birbirinize uyum göstermek adına yavaş yavaş başta kısa kısa da olsa konuşun soğukluğu besleyip evliliğinizi kışa döndürmeyin.Size çok konuşuyorsun demiş sizde ona lafı ağzından icra yoluyla alıyorum dersiniz mesela çünkü aslında durum böyle.Bence sarılıp birbirinize gelmeniz gerek ikinizinde ben böyle düşündüm genede siz daha iyi bilirsiniz birde şu an hamilesiniz gerginlik sizin için iyi değil.Hakli değilsiniz demiyorum haklı olmak yerine sorunu ki çözülmeyecek sorun değil çözüp mutlu olmaya bakın .

Kimse kimseye “tahammül” etmek zorunda değil
Tahammül ettikçe sevgi azalır öyle düşünün
valla benim sevgilimde çok konuşuyor tahammül ediyor insan sevince azalma yok en azından bende katlanıyorsun tuhaf huylarına herseye dört dörtlük birini bulursanız bende istiyorum ondan 1 tane öyle bir dünya yok

Çok konuşan insana ben de katlanamıyorum. Eşim çok uzun konuşur ama uzun konuşmanın da şekilleri var. Misal motorunda yaptığı bir değişiklikten bahsedecekken vidayı nasıl sıktığına kadar bahseder, vida demişken vidaların nerelerde bulunduğuna girer, o vidayı neden oradan aldığını söyler, vidacıyla yapılan muhabbete geçer...oldukça dağınık ve toplaması zor, ilgimi kaybettiğim konular olabiliyor. Bir yerden sonra da insana fenalık basıyor.

Bu akşam itibariyle eşimle karşılıklı olarak boşanma kararı aldık .

Bu akşam itibari ile eşimle karşılıklı olarak boşanma kararı aldık ..

Aaaa "boşverin benimki de bana diyor" diye goygoy yapmaya gelmiştim ki bu mesaji gördüm. Konuştunuz mu? Çözülmeyecek gibi mi? Cift terapisi deneseniz belki bir faydasini görürsünüz. Hamilesiniz neticede, belki ikinizinde duyguları karışıktır. Üzüldüm adınıza

İş konusmamaktan bosanmaya nasıl geldi anlatsana biraz. Kesin patladin dimi. Böyle olacağı belliymis ama sen konuşkan birisin susamazdin ki zaten. Hayır zaten susmamalisin da miktir olup gitsin aptal şey. Mıymıymıy suskun birini bulsun kendine

Küs gibi tamamen iletişimi kesmemiştim zaten sadece ilgi alaka göstermiyordum bir haftadır . Kendisi de bunu maddi bir konuda olan konuşmamıza bağlamış o yüzden günlerdir ona tavır yaptığımı söyledi . Bende anlattım bana böyle dedin bende o günden beri konuşmayı azalttım seninle dedim inanmadı bana . Zaten ikimizde artık çok yorgun ve bıkkınız ben saatlerce ağladığım halde yanıma gelip gönlümü bile almadı hamile halimle yemek bile yemeden odamda saatlerce ağladım . Sonra da zaten boşanma konuşması yaptık .

Teşekkür ederim. Çok hissizim şuan da üzgünüm bile diyemiyorum artık . Çok sakin ve karşılıklı bizim anlaşmayan bir çift olduğumuza bir evliliğin bu şekilde olmaması gerektiğine karar verdik ve doğumdan sonra boşanmaya karar verdik . Bir kaç gün kafamı toparlayıp sonra durumu aileme de açmayı düşünüyorum şuan sadece .

olan çocuğa oldu. neyse inceldiği yerden kopmuş. konuyu ilk okumaya başladığımda zaten eşinizin size olan soğuk yaklaşımının, bir takım sebeplerden tahammülsüzleştiğini, sizden soğuması veya hayat şartlarından dolayı yorgun düşmesi gibi şeylere yormuştum. bir de asıl probleminizin, o odun bi tip olduğu icin sizin cıvıl cıvıl halinize bir süre sonra katlanamamaya başlamış gibi yani sizin ona laylaylom gelmeniz şeklinde algılamıştım. bu işin sonu belli demeye gelmiştim. şimdi boşanacağınızı yazmışsınız onu gördüm. bu durum anca sizi biraz olsun seviyorsa onun ağır bir kaybetme korkusu yaşaması gerekiyor anca öyle çözülürdü. ama nereye kadar sürerdi tam bir muamma. direkt boşanmak ne yapacağı nasıl ne zaman düzeleceği, düzelse bile ne kadar süre düzgün kalacağı belirsiz, kisacasi size uymayan bir yabancıyla ömür tüketmekten iyidir.

enine boyuna düşündünüz mü bu kararı?
belki terapiyle çözülebilir bir durum.
sevgi ve saygı varsa hala düzeltilebileceğine inanıyorum.
eşiniz gerçekten hödük o ayrı tabii.

enine boyuna düşündünüz mü bu kararı?
belki terapiyle çözülebilir bir durum.
sevgi ve saygı varsa hala düzeltilebileceğine inanıyorum.
eşiniz gerçekten hödük o ayrı tabii.
Öyle beni anlıyor gibi değil çok bıkkın herşeyden bezmiş bir şekilde konuştu benimle . Hatta konuyu ima yoluyla boşanmaya o getirdi zaten bende daha Açık bir şekilde ifade ettim evet bende katılıyorum bende çok mutsuzum birbirimizi anlamadığımız çok belli zaten bir ilişki bı kadar aşırı zorlamayla yürümemeli yada iyi anlaşmak bu kadar zor olmamalı çocuğumuz olması da önemli değil madem biz bu kadar mutsuzuz ne yapacağımız üzerine konuşalım dedim . Ben çalışıyorum şuan 37. Haftama kdar çalışıp 37. Haftadan sonra ailemin yanına gidicem doğumu da orda yapacağım burda kendimi bu psikoloji içinde bırakmak istemiyorum daha fazla dedim . O da ilk başta burdan gidemezsin doğum burda olacak ben göremeyecek miyim dedi bende tabi ki göreceksin ben doğumu nerede yapacaksam sende oraya gelirsin . Ama madem boşanacağız benim de ailemin yanına gidip onların desteğini almaya ihtiyacım var burda kimsem kalmadı artık dedim .

Hamile halinizle ve bu kadar mutlu ve heyecanlıyken yaşamış olduğunuz duruma çok üzüldüm.Benim eşim de çok sohbet etmeyi sevmez, güya sevdiğini söylüyor ama işte ben bir şeyler anlatırken, telefonla uğraşması ya da daha cümlemi bitirmeden konuyla alakasız bir istekte bulunması falan benim sohbeti sevmediği ya da sıkıldığı sonucunu çıkarmama sebep oluyor.Bu konuda kendimi çok sorguladım, acaba farkında olmadan aynı şeyleri anlatıyorum da ondan mı sıkılıyor diye düşünerek farklı farklı konular açıp gözlemledim ama bir değişme göremedim.Benim için bu konuda değişmeye de çok çalıştı ama kişilik bir noktada tam anlamıyla değişemiyor.biraz ben ona biraz o bana uyum sağladı, arada bazen bu konuyla ilgili ufak tatsızlıklarda çıkarsam ben bir şekilde yürüyor.

Bu öyle basit bir konu da değil, insan bir noktada ilişkiden doyum sağlayamadığını hissediyor ama bebeğiniz de var hamilesiniz ben ayrılacağınızı düşünmüyorum.Eşiniz tribi abartmış bence. iş ciddiye binmeye başlarsa geri adım atacağını düşünüyorum. umarım iyi bir sonuç alırsınız.

Konunun buralara gelmesine cok uzuldum, hakkinizda hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…