Eski evi yeni evi alabilmek için sattıkEski evinizi satma sebibiniz neydi? Kaldi ki yeni ev de almissiniz. Mevzu ev degildir vardir altinda baska bir mevzu.
Eski evi yeni evi alabilmek için sattık
Evi satıp yeni ev almayı kim düşündü ve kaç yıllık evinizdiMrb. Yaklaşık bir ay önce bir ev aldık. İlk başta eşim hiçbir şey demedi. Eski evimizi sattıktan sonra eşim çok üzüldü. Sürekli düşünüyor,elleri titremeye başladı. Ne yapacağımı bilemiyorum. Kendisiyle konuştum hiç olumlu bir sonuç alamadım. Lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
NorEski evi yeni evi alabilmek için sattık
Siz bi tam sebebi öğrenseniz keşke Eski evi çok seviyormuş evi satınca anladım. Bir miktar kredi borcuna girdik . O da çok üzüyor. Borç strese sokuyor eşimi
10 yıllıktı. Eşim borca girmek istemediği için evi sattıkEvi satıp yeni ev almayı kim düşündü ve kaç yıllık evinizdi
10 yıllıktı. Eşim borca girmek istemediği için evi sattık. Eşim aslında birkaç yıl sonra evi değişmeyi düşünüyordu. Ayrıca altın bozdurduk. Sonra altın çok yükseldi. O da onu çok üzdü
Borç onu geriyor. Aslında 50000 gibi bir borç ama daha önce hiç borca girmemişEşiniz neden böyle tepki verdi sorun ne maddi olarak mı sıkıştı yada eski evi mi çok seviyordu bencede biraz açın böyle yorum yapamayız
Sürekli düşündüğü şey nedir? Kaygısının kaynağı evi satmış olması mı yoksa yeniden almış olması mı? Evin kusuru mu var?Mrb. Yaklaşık bir ay önce bir ev aldık. İlk başta eşim hiçbir şey demedi. Eski evimizi sattıktan sonra eşim çok üzüldü. Sürekli düşünüyor,elleri titremeye başladı. Ne yapacağımı bilemiyorum. Kendisiyle konuştum hiç olumlu bir sonuç alamadım. Lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bence en büyük etken altının yükselişi. Bütün birikimimiz altındı ve ev almak için bozdurduk. Elinde telefon sürekli altın fiyatlarına bakıyorBoyle cevaplar verirseniz saglikli yorumlar alamazsiniz.
Bakin benim esimin modu dusse ben sebebini anlarim ve bilirim mesela. Hani insan esini tanir. Sizin bu konudaki yorumunuz nedir? Neden boyle olmus olabilir?
Aslında normal bir daire satıp rezidans aldık. Evin kusuru da yokSürekli düşündüğü şey nedir? Kaygısının kaynağı evi satmış olması mı yoksa yeniden almış olması mı? Evin kusuru mu var?
Tek kusur balkon olmamasıSürekli düşündüğü şey nedir? Kaygısının kaynağı evi satmış olması mı yoksa yeniden almış olması mı? Evin kusuru mu var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?