Kesin bakalım bir işe yarıyor muay keşke ben de bu fikirde olsam, altın ben bozdurduktan sonra yukselse sinirden kendimi keserdim.
Bence siz mutlu olun o da olur.Ayyy kocam iyi ki bu evi aldık içim o kadar ısındı ki bu eve çok mutluyum.İyi ki benim kocamsın ne güzel bir ev aldın vs vsMrb. Yaklaşık bir ay önce bir ev aldık. İlk başta eşim hiçbir şey demedi. Eski evimizi sattıktan sonra eşim çok üzüldü. Sürekli düşünüyor,elleri titremeye başladı. Ne yapacağımı bilemiyorum. Kendisiyle konuştum hiç olumlu bir sonuç alamadım. Lütfen bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Dikkatlice okursan her ikisinde de zengin diyor.Bence sen biraz kitap oku anlarsın o zaman ne okuduğunu.Zenginimsiyi de şakasına yazdığı çok belliKonu sahibine gariban dediniz simdi de zenginimsi diyorsunuz.
Ayrica zenginimsi diye bir kelime yoktur. Dilimizi dogru kullanmak hepimizin sorumluluğu der cok sevdigim biri. Ben de size ileteyim.
Ayneeeen ayneenDikkatlice okursan her ikisinde de zengin diyor.Bence sen biraz kitap oku anlarsın o zaman ne okuduğunu.Zenginimsiyi de şakasına yazdığı çok belliDefault
Konu sahibine gariban dediniz simdi de zenginimsi diyorsunuz.
Ayrica zenginimsi diye bir kelime yoktur. Dilimizi dogru kullanmak hepimizin sorumluluğu der cok sevdigim biri. Ben de size ileteyim.
Bir de bunu deneyeyim bakalımBence siz mutlu olun o da olur.Ayyy kocam iyi ki bu evi aldık içim o kadar ısındı ki bu eve çok mutluyum.İyi ki benim kocamsın ne güzel bir ev aldın vs vs
Ben ne zaman bunu yapsam çok etkili oldu.Umarım sizin kocanızda da olurBir de bunu deneyeyim bakalım
Okuduğunu anlamıyor ki bacım bir de türkçe dersi veriyorgariban şansı diye bir şey var anlamında dedim garibanı. residence ta oturan gariban olmayacağında hemfikiriz sanırım.
bazı insanlar şanssızdır para açısından, yatırım yaptıkları herşey değer kaybeder falan anlamında.
zenginimsi ingilizcedeki -ish eki gibi kullanıldı orda. az da olsa zengin anlamında.
tdk için örnek metin hazırlamıyorsak eğer dili doğru ve anlaşılır kullandığımı duşunuyorum.
TeşekkürlerAltının yükselmesi, borçlanma gibi sebeplerden sinirleri gerilmiş anlaşılan. Konuyu hiç açmayın ama sık sık iyi ki almışız bu evi, hem giderek de değerlenir, konumu buna daha müsait gibi şeyler söyleyin laf arasında gibi. Evi almaktan ve Burda yaşamaktan çok mutlu olduğunuzu belirtin iyi ki kaçırmamışız bu evi vs deyin. Erkekler kadınlarını mutlu ettiklerini bilmekten hoşlanır
O şekilde yaparsanız pişmanlıkları ve endişeleri de azalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?