Eşim Çok Mutsuz

ay keşke ben de bu fikirde olsam, altın ben bozdurduktan sonra yukselse sinirden kendimi keserdim.
Kesin bakalım bir işe yarıyor mu yapacak birşey yok. Alış fiyatından düşük satılmadığı sürece üzülmek yersiz. Ve altın sürekli artıyor zaten. Bozdurduktan sonra yükselmesinden korkuyorsak asla bozdurmamak lazım

Bence siz mutlu olun o da olur.Ayyy kocam iyi ki bu evi aldık içim o kadar ısındı ki bu eve çok mutluyum.İyi ki benim kocamsın ne güzel bir ev aldın vs vs

Konu sahibine gariban dediniz simdi de zenginimsi diyorsunuz.
Ayrica zenginimsi diye bir kelime yoktur. Dilimizi dogru kullanmak hepimizin sorumluluğu der cok sevdigim biri. Ben de size ileteyim.
Dikkatlice okursan her ikisinde de zengin diyor.Bence sen biraz kitap oku anlarsın o zaman ne okuduğunu.Zenginimsiyi de şakasına yazdığı çok belliDefault

Konu sahibine gariban dediniz simdi de zenginimsi diyorsunuz.
Ayrica zenginimsi diye bir kelime yoktur. Dilimizi dogru kullanmak hepimizin sorumluluğu der cok sevdigim biri. Ben de size ileteyim.

gariban şansı diye bir şey var anlamında dedim garibanı. residence ta oturan gariban olmayacağında hemfikiriz sanırım.
bazı insanlar şanssızdır para açısından, yatırım yaptıkları herşey değer kaybeder falan anlamında.
zenginimsi ingilizcedeki -ish eki gibi kullanıldı orda. az da olsa zengin anlamında.
tdk için örnek metin hazırlamıyorsak eğer dili doğru ve anlaşılır kullandığımı duşunuyorum.

Altının yükselmesi, borçlanma gibi sebeplerden sinirleri gerilmiş anlaşılan. Konuyu hiç açmayın ama sık sık iyi ki almışız bu evi, hem giderek de değerlenir, konumu buna daha müsait gibi şeyler söyleyin laf arasında gibi. Evi almaktan ve Burda yaşamaktan çok mutlu olduğunuzu belirtin iyi ki kaçırmamışız bu evi vs deyin. Erkekler kadınlarını mutlu ettiklerini bilmekten hoşlanır
O şekilde yaparsanız pişmanlıkları ve endişeleri de azalır

Okuduğunu anlamıyor ki bacım bir de türkçe dersi veriyor

50.000 borç ne ki yaaaa.Bekar halimle 25000 borcum var.Borç yiğidin kamçısıdır demişler

Kocanızı borçtan çok altın fiyatlarından dolayı kaybettiği sözde para sarsmış. Sanki geleceği görme gücü varmış gibi.Bence yapacağınız şey cinnet getirmek :))) kırın dökün,kavga edin.."Yeter artık, kimse geleceği göremez.Bir karar verdik ev sahibi olduk.50 bin borç ödenmicek bişi değil.Altın fiyatlarına baka baka kafayı kırcaksın,bu evde bunu istemiyorum .Böyle çekemem daha fazla seni" şeklindeeee carlayarak kendine getirebilirsiniz.

P.s.ilk defa birine kavga et die tavsiye veriyorum:))) baska türlüsü nasıl olur bilemedim çünkü.Terapi alsın desem almaz.Kendi haline bırakırsanıZ da iyice kıracak gibi.Biraz kavga ve sarsmak işe yarar belki.Hakkınızda hayırlısı.

Kimi insan borca gelemez açıkçası benim küçükte olsa borcum olsa yada emanet mal gece uykularım kaçar yani. Ödeyene kadar yerimde duramam. Kişilikle alakalı birşey. O yüzden hiç borca girmem emanet almam vs. Bu saatten sonra yapacağınız tek şey psikolojik olarak eşinizi rahatlatmak onu farklı şeylerle mutlu edip bunları düşünmesini engellemek olur. Bir daha da borçla birşey yaptırmayın derim. Eviniz varmış birikim yapana kadar yeni ev almasaydıniz. Eşinizin durumunu az çok tahmin edemediniz mi insan tanır eşini bilemedim

Teşekkürler

Ya birde bizim gibi altin borclansaydi nolacakti?
Siz mutluluğunuzu gosterin olumlu yonleri dillendirin motive olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…