• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim çok öfkeli aileme karşı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

hayatkarisik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2023
10
6
1
31
Herkese merhaba
Direk konuya girmek istiyorum.Eşim küçükken babasını kaybetmiş annesinide kaybetmiş bir insan ve kardeşleri ile büyümüş ancak kardeşleri arasında da hor görülmüş zulüm görmüş sevilmemiş biri bundan dolayı sevgiye aç.Ben ise aile ilişki iyi olan bireyim bir abim var.Olay annemlerin yazlığında oldu eşim sürekli anneme babama karşı kızımı bu saatte uyutun su saatte yemek yedirin şöyle yapın diyip annemlere emir vererek konuşuyor ama onun mizacı böyle ben annemle kavga ettim(klasik anne kız kavgası)Eşimde aileme bilendi sonra ailem teyzelerm hepsi dışarı çıktı kızımıda götürmek istedi gezsin diye bu arada biz yurtdışında yaşıyoruz kızım ailemi uzun süredir görmedi onlarla vakit geçirmek istiyor sürekli.Neyse eşim kızımın geç oldu uyusun diye gürültülü ortamdı çekti babamda eşimden aldı çekti sonra olay büyüdü babam al kızınıda S***** G** (Defol) dedi ama sinirden söyledi sonra olay büyümesin diye bir odada toplandık herkes rahatsız olduğu konuları konuştu babamda haklısın sinirle söyledim söylememem geeliyordu dedi sonra eşim babamın elini öptü annemin elini öptü annemde oğlum dedi ama eşim sabah oldu bana diyorki biz kovulduk siktiri çekti ben burda durmam diyor(akşamda benim zorumla kaldı) sabahta hiç kimseye eniştelerime falan hoakal demeden tersledi gitti kahvaltı bile yapmadı sonrada ablasına durumu anlattı ablası ise o sebnin çocuğun öyle yapamazlar sen onun oğlu seğilsin siktirii çekemez diyip durmuş sen kendi yoluna evine gitti eşin artkk evli onun ailesi sensin falan demiş eşim bu olayı büyüttü ve babana gösterirdim o seni bile evden kovdu onlr beni sevmio diyip duruyor hatta ben onlarla konuşmam affetmem kızımıda onlara götürmeyeceksin diyip üstünlük kuruyor hatta bana tehditler savuruyor siz olsanız ne yapardınız ne düşünürdünüz

Herkese merhaba
Direk konuya girmek istiyorum.Eşim küçükken babasını kaybetmiş annesinide kaybetmiş bir insan ve kardeşleri ile büyümüş ancak kardeşleri arasında da hor görülmüş zulüm görmüş sevilmemiş biri bundan dolayı sevgiye aç.Ben ise aile ilişki iyi olan bireyim bir abim var.Olay annemlerin yazlığında oldu eşim sürekli anneme babama karşı kızımı bu saatte uyutun su saatte yemek yedirin şöyle yapın diyip annemlere emir vererek konuşuyor ama onun mizacı böyle ben annemle kavga ettim(klasik anne kız kavgası)Eşimde aileme bilendi sonra ailem teyzelerm hepsi dışarı çıktı kızımıda götürmek istedi gezsin diye bu arada biz yurtdışında yaşıyoruz kızım ailemi uzun süredir görmedi onlarla vakit geçirmek istiyor sürekli.Neyse eşim kızımın geç oldu uyusun diye gürültülü ortamdı çekti babamda eşimden aldı çekti sonra olay büyüdü babam al kızınıda S*** G (Defol) dedi ama sinirden söyledi sonra olay büyümesin diye bir odada toplandık herkes rahatsız olduğu konuları konuştu babamda haklısın sinirle söyledim söylememem geeliyordu dedi sonra eşim babamın elini öptü annemin elini öptü annemde oğlum dedi ama eşim sabah oldu bana diyorki biz kovulduk siktiri çekti ben burda durmam diyor(akşamda benim zorumla kaldı) sabahta hiç kimseye eniştelerime falan hoakal demeden tersledi gitti kahvaltı bile yapmadı sonrada ablasına durumu anlattı ablası ise o sebnin çocuğun öyle yapamazlar sen onun oğlu seğilsin siktirii çekemez diyip durmuş sen kendi yoluna evine gitti eşin artkk evli onun ailesi sensin falan demiş eşim bu olayı büyüttü ve babana gösterirdim o seni bile evden kovdu onlr beni sevmio diyip duruyor hatta ben onlarla konuşmam affetmem kızımıda onlara götürmeyeceksin diyip üstünlük kuruyor hatta bana tehditler savuruyor siz olsanız ne yapardınız ne düşünürdünüz
Esiniz normal değil. Saygısız. Sebebi sevgisizlik mi sadece. Siz de şöyle yaptı ama sinirden felan yazmışsınız. Yakinda size şiddet uygular size söyleyeyim.

Herkese merhaba
Direk konuya girmek istiyorum.Eşim küçükken babasını kaybetmiş annesinide kaybetmiş bir insan ve kardeşleri ile büyümüş ancak kardeşleri arasında da hor görülmüş zulüm görmüş sevilmemiş biri bundan dolayı sevgiye aç.Ben ise aile ilişki iyi olan bireyim bir abim var.Olay annemlerin yazlığında oldu eşim sürekli anneme babama karşı kızımı bu saatte uyutun su saatte yemek yedirin şöyle yapın diyip annemlere emir vererek konuşuyor ama onun mizacı böyle ben annemle kavga ettim(klasik anne kız kavgası)Eşimde aileme bilendi sonra ailem teyzelerm hepsi dışarı çıktı kızımıda götürmek istedi gezsin diye bu arada biz yurtdışında yaşıyoruz kızım ailemi uzun süredir görmedi onlarla vakit geçirmek istiyor sürekli.Neyse eşim kızımın geç oldu uyusun diye gürültülü ortamdı çekti babamda eşimden aldı çekti sonra olay büyüdü babam al kızınıda S*** G (Defol) dedi ama sinirden söyledi sonra olay büyümesin diye bir odada toplandık herkes rahatsız olduğu konuları konuştu babamda haklısın sinirle söyledim söylememem geeliyordu dedi sonra eşim babamın elini öptü annemin elini öptü annemde oğlum dedi ama eşim sabah oldu bana diyorki biz kovulduk siktiri çekti ben burda durmam diyor(akşamda benim zorumla kaldı) sabahta hiç kimseye eniştelerime falan hoakal demeden tersledi gitti kahvaltı bile yapmadı sonrada ablasına durumu anlattı ablası ise o sebnin çocuğun öyle yapamazlar sen onun oğlu seğilsin siktirii çekemez diyip durmuş sen kendi yoluna evine gitti eşin artkk evli onun ailesi sensin falan demiş eşim bu olayı büyüttü ve babana gösterirdim o seni bile evden kovdu onlr beni sevmio diyip duruyor hatta ben onlarla konuşmam affetmem kızımıda onlara götürmeyeceksin diyip üstünlük kuruyor hatta bana tehditler savuruyor siz olsanız ne yapardınız ne düşünürdünüz
Aslında babanız hatasını kabul etmiş, tatlıya bağlamak istemiş sanırım..
Ailesiyle büyüyemediği ve kardeşleri tarafından da hor görüldüğü için kendi içinde bir öfke var belli ki. Bunun acısını sizlerden çıkarıyor..
Terapi veya psikolog görüşmesine yanaşır mı sizce?
Çünkü öfke problemlerine terapi cidden iyi geliyor.

4 yıllık evliyim söyle bir durum var eşim bana bu durumu normalleştirme diyip duruyor ama ben nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum aslında bana göre durum o kadar ciddi değil sabah kahvaltıda babam kahvaltıya yanına bile çaığırdı ama eşim tepki verdi gitmedi yemedi bile

ama onun mizacı böyle ben annemle kavga ettim(klas

Eşiniz de sevilecek bir insan değil kusura bakmayın. Mizacı öyle diye bir şey yok insan içine çıkıyorsa herkes konusmayi bilecek nokta. Bilmiyorsa böyle olur.
Ne demek emir vermek mizaciymiş, iş yerinde ve ya resmi bir kurumda vs iş yaparken herkese emirler mi yağdırıyor esiniz? Kimse de sen kimsin demiyor muymuş? Ailenize saygısızlık yapıyor gayet. Babanız eşinizin bu afra taraflarına kaç gündür sabrediyor demek ki en sonunda patlamış. Hoş değil ama içinde kalacağına söylemiş iyi olmuş.😃

Aslında babanız hatasını kabul etmiş, tatlıya bağlamak istemiş sanırım..
Ailesiyle büyüyemediği ve kardeşleri tarafından da hor görüldüğü için kendi içinde bir öfke var belli ki. Bunun acısını sizlerden çıkarıyor..
Terapi veya psikolog görüşmesine yanaşır mı sizce?
Çünkü öfke problemlerine terapi cidden iyi geliyor.
Evet çok öfkeli ama bunu bu tepki ile deil nasıl olması gerekiyor bilmiyorum

Eşinizin büyüklerine karşı yaptığı yanlış sürekli emir vererek konuşması vs. Yani damat biraz ağır efendi olmalı bence. Biz nasıl kv kp bi ağzımızı açsak hemen kötü gelin oluyoruz erkekler de dikkat etmeli. Babanızınki de kovmak değil de sanki bi anlık sövmek gibi olmuş ani bi tepki vermiş yani ama o da tabiki damada söylenecek bi laf değil. Yani benim babam kızını da al sg dese ben adamı sinir ettim o da azarladı sonuçta babam diye düşünürüm ama damat öyle düşünmeyebilir. Yani bana göre sıradan bir azar gibi geldi ama eşiniz gurur yapmış. Kendisini de yalnız hissediyordur belki. Ama başka bi odada oturup konuşmanız hoşuma gitti. Demek ki babanız medeni bir insan. Özür bile dilemiş adam büyük olmasına rağmen ve kızmasına rağmen. bence ailenizle konuşun eşinizi biraz da benimsemiş davransınlar kendini kötü hissetmiş olabileceğini söyleyin. Eşinize de diyin ailem seni çok seviyor saygı duyuyor öyle düşünme vs. Gazını alın yani.

Eşinizin büyüklerine karşı yaptığı yanlış sürekli emir vererek konuşması vs. Yani damat biraz ağır efendi olmalı bence. Biz nasıl kv kp bi ağzımızı açsak hemen kötü gelin oluyoruz erkekler de dikkat etmeli. Babanızınki de kovmak değil de sanki bi anlık sövmek gibi olmuş ani bi tepki vermiş yani ama o da tabiki damada söylenecek bi laf değil. Yani benim babam kızını da al sg dese ben adamı sinir ettim o da azarladı sonuçta babam diye düşünürüm ama damat öyle düşünmeyebilir. Yani bana göre sıradan bir azar gibi geldi ama eşiniz gurur yapmış. Kendisini de yalnız hissediyordur belki. Ama başka bi odada oturup konuşmanız hoşuma gitti. Demek ki babanız medeni bir insan. Özür bile dilemiş adam büyük olmasına rağmen ve kızmasına rağmen. bence ailenizle konuşun eşinizi biraz da benimsemiş davransınlar kendini kötü hissetmiş olabileceğini söyleyin. Eşinize de diyin ailem seni çok seviyor saygı duyuyor öyle düşünme vs. Gazını alın yani.
Ya konuşuldu ailem konuyu büyütmek yerine kapadı konusunu bile açmadı ama eşim ben affetmem diyor kızımıda götürmeyeceksin görmeyecekler gibi sert keskin ifadelerle yaklaşıyor

Eşiniz kardeşlerim tarafından görülmemişmiydi. Şimdide hor görüldüğü kardeş sözüyle hareket ediyor beyfendi.
Tam olarak sinirlendiğim noktada bu ama kendisi hatasını kabul etmek yerine yada yapıcı olmak yerine bu şekilde yaklaşıyor ve önemsizleştiriyor beni onun kardeşleri bana bir sürü hakaretler etti bana savunma olarak söylediği şey senin baban gibi siktir çekmedi diyo kardeşleri bana çocuk bakamıyorsun büyütemiyorsun evi temizleyemiyorsun aile terbiyesi almadın diyip duruyor ama siktiri çekmedikleri için eşim savunma olarak alçakça değil diyor

Tam olarak sinirlendiğim noktada bu ama kendisi hatasını kabul etmek yerine yada yapıcı olmak yerine bu şekilde yaklaşıyor ve önemsizleştiriyor beni onun kardeşleri bana bir sürü hakaretler etti bana savunma olarak söylediği şey senin baban gibi siktir çekmedi diyo kardeşleri bana çocuk bakamıyorsun büyütemiyorsun evi temizleyemiyorsun aile terbiyesi almadın diyip duruyor ama siktiri çekmedikleri için eşim savunma olarak alçakça değil diyor
Siz önce kıçı kırık aile yapınıza bir bakın diyeceksiniz böylelerine. Ne bu yüzsüzlük ? Zamanında itmişler kakmışlar kardeşlerini şimdi aile terbiyesinde bahsediyorlar.

erine yada yapıcı olmak yerine bu şekilde yaklaşıyor ve önemsizleştiriyor beni onun kardeşleri bana bir sürü hakaretler etti bana savunma olarak söylediği şey senin baban gibi siktir çekmedi diyo kardeşleri bana çocuk bakamıyorsun büyütemiyorsun evi temizleyemiyorsun aile terbiyesi almadın diyip duruyor ama siktiri çekmedikleri için eşim savunma olarak alçakça değil diyor
Eşim bana bunları yaparsa eski eşim olurdu.
Adam olan eşini ezdirmez diyeceğimde esinizde normal değil ailecek tedavi almaları lazım

Ya kusura bakmayın emir cümlesi kurmasını istemiyorsan kurma anneme böyle konuşma dersin . Burdaki yorumları da anlamadım biri bana öyle bir kufur edecek hele çocuğuma evet çocuğumun da benim de yüzümü göremez . Eşime böyle küfür edilse kal diye zorlamam . Küfür herkesin normali mi anlamadım . Mizacini sevmediğin damadı düzgünce uyarirsin . Çocuk adamın cocugu burda kadınlar konu açınca cocuk sizin istemiyorsa yollamayin yazılır erkeğin çocuğu değil mi ? Evet uykusu olan çocuğun uyumasını isteyevilir . Ben konuda eşinizi haklı buldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X