- 24 Eylül 2013
- 9.845
- 32.220
- 748
- Konu Sahibi hayatkarisik
Evet adam bazı noktalarda haklı ama eşinin ailesine duyduğu bu kin fazla değil mi? Zaten senede kaç gün görüyor da bu kadar kinlenmiş? Çocuğum benim ailemi tanımıyor diyor mesela. Belki adamın ailesi, ona yaptıklarının aynısını çocuğa da yapıyor. Aynı şey benim yeğenimde de var. Bizi çok iyi bilir, tanır ama babasının tarafını bilmez çünkü baba tarafı ilgilenmez bile doğru düzgün. Çocuk nasıl tanısın, ya da tanımıyor diye şikayet ediyorsa buna olanak tanımayacak.Bence siz zaten baştan sona kadar haklısınız. Burda yüzlerce konu açılıyor. Kadınlar eş ailesi terörüne maruz kalıyor. Aileleri çocuklarını kendi çocukları sanıyor biz kadınlara ne diyoruz boşan ! Ben size de diyorum konu sahibinin eşi eğer karınız düzelmezse sizi ailesinin yanına götürmeye zorlarsa ve kendi çocuğunuz hakkında aldığınız kararlara uymamaya devam ederse bosanin. Ayrıca sizin anne babasız bir ortamda büyümüş olmanızın konu ile alakası yok . Belli ki gayet ilgili bir babasıniz.
Konu sahibi size gelince bir an önce toparlanin. Ailenizin ve insanların gazına gelmeyin. Benim çocuğumu kimse düğüne götüremez hele gecenin o saatinde. Size eşinizin ailesi küfür etse sinirle deyip kapatır miydiniz ??