eşim çok pişmanım dıyor af dılememı ıstıyor ne yapmalıyım.KARMAŞIĞIM

hale1903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2009
419
4
0
37
Kahramanmaraş
Arkadaslar dun evlılık yıldonumumuzdu..esim bana hedıye almıs .ayrıca kırmızı gül almış yıldonumumuzu kutladı nolur affet cok özür dilerım bırdaha asla olmayacak dedı çok pişmanım dedı..ama ben asla oralı olmadım cok kırılmıstım bıtmıstı bu evlılık benım gözümde..onuda cok ıyı bılıyordu resmen evlılıgımızı kurtarmak ıcın elınden gelenı yapıyor peşimden ayrılmıyor ben demeden yemekler yapıyor cocuklara bakıyor..normalde asla bana yardım dahı etmezdı.

Hatası ıse 3 yıllık evlılıgımız ıcınde haksız yere yıldonumumuzden 3 gun önce benı dövmesiydi....

Siz olsaydınız ne yapardınız ben ne yapacagımı bılmıyorum ama tek bıldıgım artık ıcımden hıcbırsey yapmak gelmıyor .....cocuklarım ıcın sabrettım bu gune kadar herseyıne katlandım ama sımdı ne yapıcam bılmıyorum gercekten pişmanmıdır ....

Nolur bırseyler yazın benı yonlendırın saglıklı dusunemıyorum

Son düzenleme:
Bu çok önemli bir karar arkadaşım,hiçbirimiz sana burdan yardımcı olamayız senin hayatn senin geleceğin..Ancak kendi yapımıza göre fikirler veririz..Eşini en iyi sen tanırsın..Sözünde durur mu gerçekden üzgün ve pişman mı?
Dayak hiç bir koşulda kabul edilemez ancak daha dün eşinden boşanmış bir kadın olaralk derim ki boşanma psikolojisi kolay atlatılacak bir travma değil ...

Karar senin,istersen zaman tanı biraz kendine ve ona..Henüz karar vermediğini de söyle,izle onu bakalım gerçekden pişman mı yoksa bir kaç günlük iyi davranışlarla senin gönlünü mü almaya çalışıyor??
Affedersen de ona hiç bir şekilde yapdığı kötülüğü unutamayacağını ve tekrarlandığı takdirde koşulsuz şartsız ondan ayrılacağını söyle..

canım benım cok gecmıs olsun öncelıkle umarım kendınce en dogru kararı vermıssındır umarım ıcın rahattır umarım mecburıyetten ayrılmamıssındır...
dedıgın gıbı 3 gun kus kaldıktan sonraa oturdum konustum egerkı bır daha olursaa bole bıse kesınlıkle gıderım bosanırım dedım suan sadece konustum yanı afetmedım....yatmıyoruz beraber cocuklarımız ıcın yuzyuze bakıyoruz ve konusuyoruz hepsı bu ama gercekten cok kırgınım cokk sankı gonlumu almak ıcın herdedıgımı yapıyormus gıbı gelıyor ben afedınce eskıye donecekmıs gıbı gelıyor bu anından şüphelıyım takıpteyım ama bılmıyorum dedıgım gıbı

Küs olmakla çok haklısın arkadaşım...Bırak o çabalasın,senin kalbini tekrar kazanmaya çalışsın.Belki gerçekden pişmandır ve gerçekden tekrarlamıycakdır ..

Benim boşanmakdan başka çarem yokdu,bir başka kadın araya girdi aldatıldım yani.Eski eşim de af falan dilemedi ,anlaşmalı boşandık,af dileseydi affedermiydim sanmıyorum ama yine de bir başkası için konuşmak çok zor ..

Senin yerinde olsam onu gözlerdim sadece ..Beklerdim..

İnşallah eşin o hatayı tekrarlamaz ve çok mutlu olursunuz..Boşanmak hiç kolay değil ..

erkekler biz affedilce herseyi unutuyor eskiye donuyorlar en iyisi de buna dahil.affediyorsan surundur o kadar kolay mi gonul almak.

affetsem bır dert affetmesem bır dert bende ne yapacagımı bılmıyorum cocuklarım henuz cok kucuk babaya ıhtıyacları var ama benım kocaya ıhtıyacım yok cocuklarım ıcın sabretmelıyım sanırım ama ıcımden affetmek gelmıyor ıste

şiddete kimse unut, sineye çek diyemez ama evliliğin bir yuvanın yıkılmasına da kimsenin gönlü razı gelmez. eşini sen tanıyorsun, o evde sen yaşıyorsun en iyi sen bilirsin. şimdi burada olumlu ve olumsuz yorumlar olacaktır, bence olumsuzlarla kafanı bulandırma. sakin ol, düşün, gözlemle, devam edebilirmisin en iyi sen bilirsin arkadşım. üzüldüm, keşke böyle olaylar hiç yaşanmasa.

Öncelikle çok geçmiş olsun
kalbiniz çok kırılmış ama sonuna kadarda çok haklısınız off ya bir tokat dahi olsa dayak atılması çok sinirlendim
ilkkez de olsa çokta tekrarlanmış olsa eğer imkanınız varsa evliliğinizi yeniden düşünün eğer ayrılma imkanınız yoksa veya eşinizi çok seviyorsanız o zamanda bir daha size vuramıyacağını anlaması lazım

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun. Ben sana affet yada affetme diyemem. Ahkam kesemeyiz başımıza gelmeden ama. Dayak. Ben affetme diyorum. Boşan demiyorum ama uzak dur bir süre -uzunca bir süre- . Çünkü dayak atan erkekler 2. yi fazla geciktirmeden yapıyorlar.

valla canım benım sevıyordum ama bu son senemızde evlılıgımız ıcınde artık nefret derecesıne geldım ..bi duzelıyoo bı mahfoluyo bende allak bullak oldum

tesekkur ederım canım..benımde ıcım kalbım affetme dıyor..uzunca bır süre konusmama gıbı bır luksum yok mlaesef evde cocuklarım var onlar ıcın muhattap oluyorum tek tuk kelımeler oturupta konusmuyoruz sohbet ortamımız yok olmıcaktaa mecburıyetten yatmıyorum onunlaa bu ona en buyuk cezaa

Dayağın sonu gelmez.

Vazgeçmiş gibi gözükür ama yinede vazgeçmezler dayaktan.

Sen eşine: ' o gülü ayağının altına alıp ezmeye kıyabilir misin ' diye sor.

Cevabı ' Hayır ' olursa, ' İşte bende o çiçek gibiydim.Bana nasıl kıydın ' de.

keseke ...ama zaten evlılıgımız ucurumun kenarında zorla ıteklıyor düşmem ıcın dayanamıyorum artık GUCUM TUKENDII

Son düzenleme:

canım benım ılk kez vurdu bana vee cok önemsız bırsey ıcın onu yazmak ıstemedım ama haksız yere vurdugunu dıyebılırım....devamı gelırmı bılmıyorum ama korkmuyor degılım o yuzden affetsemmı yüz bulurmu affedınce bılmıyorum

Zamana bırakın...
Bugün evlilik yıldönümünüz ve sizin için birşeyler yapmaya çalışıyor.
Özellikle yüz vermeyin ama çok da sert davranmayın.
Bakın bakalım sizin için bundan sonra ne yapacak?
Tavrı bugüne mi has mı daimi mi olacak?
Umarım çok mutlu olursunuz

canım benım ılk kez vurdu bana vee cok önemsız bırsey ıcın onu yazmak ıstemedım ama haksız yere vurdugunu dıyebılırım....devamı gelırmı bılmıyorum ama korkmuyor degılım o yuzden affetsemmı yüz bulurmu affedınce bılmıyorum

Canım çocukların için 1 şans ver.

Herkes 2.ci bir şansı hakeder.

Sende ılımlı davran yavaştan.MAdem hatasının farkında.

Çabalıyor seni tekrar kazanmak için.

dün dü evlılık yıldonumumuz ....sert davranmadım ama yüzde vermedım gunumuz mahvoldu ama sebebı kendısı .....benım ıcın artık önemı yok eskıden olsa bır gul getırdıgı zaman dunyalar benım olurdu ama dun aldıgı gulu gorunce ıcım de en ufak bır sevınc belırtısı bıle olmadı

ASLINDA AFFETMEK ISTEMEMEMIN BIR SEBEBI VAR eşim sex düşkünü birisi...benımle beraber olmak ıstedıgı ıcın bana ıyı davranıyormus gıbı gelıyor bunu cok bellı edıyor ...süreklı cok özldeım bana acımıyormusun cok ıhtıyacım var nolur affet bı daha olayacak falan dıyor..işte bırazda bu yuzden affetmek ıstemıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…