Bu çok önemli bir karar arkadaşım,hiçbirimiz sana burdan yardımcı olamayız senin hayatn senin geleceğin..Ancak kendi yapımıza göre fikirler veririz..Eşini en iyi sen tanırsın..Sözünde durur mu gerçekden üzgün ve pişman mı?
Dayak hiç bir koşulda kabul edilemez ancak daha dün eşinden boşanmış bir kadın olaralk derim ki boşanma psikolojisi kolay atlatılacak bir travma değil ...
Karar senin,istersen zaman tanı biraz kendine ve ona..Henüz karar vermediğini de söyle,izle onu bakalım gerçekden pişman mı yoksa bir kaç günlük iyi davranışlarla senin gönlünü mü almaya çalışıyor??
Affedersen de ona hiç bir şekilde yapdığı kötülüğü unutamayacağını ve tekrarlandığı takdirde koşulsuz şartsız ondan ayrılacağını söyle..
canım benım cok gecmıs olsun öncelıkle umarım kendınce en dogru kararı vermıssındır umarım ıcın rahattır umarım mecburıyetten ayrılmamıssındır...
dedıgın gıbı 3 gun kus kaldıktan sonraa oturdum konustum egerkı bır daha olursaa bole bıse kesınlıkle gıderım bosanırım dedım suan sadece konustum yanı afetmedım....yatmıyoruz beraber cocuklarımız ıcın yuzyuze bakıyoruz ve konusuyoruz hepsı bu ama gercekten cok kırgınım cokk sankı gonlumu almak ıcın herdedıgımı yapıyormus gıbı gelıyor ben afedınce eskıye donecekmıs gıbı gelıyor bu anından şüphelıyım takıpteyım ama bılmıyorum dedıgım gıbı
affetsem bır dert affetmesem bır dert bende ne yapacagımı bılmıyorum cocuklarım henuz cok kucuk babaya ıhtıyacları var ama benım kocaya ıhtıyacım yok cocuklarım ıcın sabretmelıyım sanırım ama ıcımden affetmek gelmıyor ıste
öncelikle çok geçmiş olsun
kalbiniz çok kırılmış ama sonuna kadarda çok haklısınız off ya bir tokat dahi olsa dayak atılması çok sinirlendim
Ilkkez de olsa çokta tekrarlanmış olsa eğer imkanınız varsa evliliğinizi yeniden düşünün eğer ayrılma imkanınız yoksa veya eşinizi çok seviyorsanız o zamanda bir daha size vuramıyacağını anlaması lazım
canım geçmiş olsun. Ben sana affet yada affetme diyemem. Ahkam kesemeyiz başımıza gelmeden ama. Dayak. Ben affetme diyorum. Boşan demiyorum ama uzak dur bir süre -uzunca bir süre- . çünkü dayak atan erkekler 2. Yi fazla geciktirmeden yapıyorlar.
şiddete kimse unut, sineye çek diyemez ama evliliğin bir yuvanın yıkılmasına da kimsenin gönlü razı gelmez. Eşini sen tanıyorsun, o evde sen yaşıyorsun en iyi sen bilirsin. şimdi burada olumlu ve olumsuz yorumlar olacaktır, bence olumsuzlarla kafanı bulandırma. Sakin ol, düşün, gözlemle, devam edebilirmisin en iyi sen bilirsin arkadşım. üzüldüm, keşke böyle olaylar hiç yaşanmasa.
dayağın sonu gelmez.
Vazgeçmiş gibi gözükür ama yinede vazgeçmezler dayaktan.
Sen eşine: ' o gülü ayağının altına alıp ezmeye kıyabilir misin ' diye sor.
Cevabı ' hayır ' olursa, ' işte bende o çiçek gibiydim.bana nasıl kıydın ' de.
dayağın sonu gelmez.
dayağın sonu gelmez.
canım benım ılk kez vurdu bana vee cok önemsız bırsey ıcın onu yazmak ıstemedım ama haksız yere vurdugunu dıyebılırım....devamı gelırmı bılmıyorum ama korkmuyor degılım o yuzden affetsemmı yüz bulurmu affedınce bılmıyorum
[ı]zamana bırakın...
Bugün evlilik yıldönümünüz ve sizin için birşeyler yapmaya çalışıyor.
özellikle yüz vermeyin ama çok da sert davranmayın.
Bakın bakalım sizin için bundan sonra ne yapacak?
Tavrı bugüne mi has mı daimi mi olacak?
Umarım çok mutlu olursunuz[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?