Eşim çok sinirli

Sakın olduğu zamanlar güzelce duygularınızdan ve o an nasıl göründüğünden bahsedin

allah yardimcin olsun.cok iyi anliyorum seni.bence piskatiriste gitmeli,sinirleri bozulmus ola bilir.

allah yardimcin olsun.cok iyi anliyorum seni.bence piskatiriste gitmeli,sinirleri bozulmus ola bilir.

bi de çocuğumuz olmuyo bizim tüpbebek düşünüyorum şu şartlarda böyle bir karar doğrumu bilemiyorum

Hep mi böyleydi yoksa hayat şartları mi onu bu hale getirdi

normaldede sinirli yapısı vardı ama son zamanlarda daha da arttı

O zaman Anlayışlı ol canım belliki zor zamanlar geçiriyor erkekler biz gibi değil öyle anlatamazlar dertlerini, güzel güzel konuşmaya çalış, kendimide dahil ediyorum biz kadınlar da bazen erkekleri çileden çıkarıyoruz .çocuk olmama sebebi eşin mi peki oyleyse belki ona da canı sıkılıyor olabilir

Öncelikle Allah yardimcin olsun yapabilecegin pek bisey yok karakteri öyle olanlar genelde degismiyo aynisi bende var cünkü,, sakin zamaninda konus,, Yasi ilerledikce oturaklasiyorlar cok sabirli olman lazimm..

Benim eşim de böyle aynen anlattığınız gibi en kötüsü de bağırıp çağırıp kalp kirdiktan sonra hicbirsey olmamış gibi davranmaları

sorun eşimde ama ben ona senin yüzünden çocuğum olmuyor gibi bir tavır sergilemiyorum. O çok kontrolcü her şeye karışıyo ben de çok bunalıyorum. sonra kavga çıkyo kendini kaybediyo

Alttan al

sorun eşimde ama ben ona senin yüzünden çocuğum olmuyor gibi bir tavır sergilemiyorum. O çok kontrolcü her şeye karışıyo ben de çok bunalıyorum. sonra kavga çıkyo kendini kaybediyo
Ben de bu soruyu soracaktım sana.
Ne kadar sen ona bişey demesen de o kendıni suçlu hissediyordur.
Bu şekilde de sinirleri bozuluyor dur bence destek almalisiniz her ikiniz de.
Zor bir süreç .
Allah yardımcınız olsun.
Şöyle bir laf vardır.
Es olamayan adamdan baba da olmaz.

Sinirli yapidaki insanla ayni yuvada olmak gercekten epey zor mesele. Kalbinizi kirdiginda ozur dilemeyi biliyorsa bu guzel bir sey. Sabirli olmalisiniz. Hep kadindan beklenir bu kadin daha gucludur kanaatimce. Kadinin sabri unutulur gider. Ama yuvayi disi kus ayakta tutar..Allah yuvanizin mutlulugunu daim etsin arkadasim.

Bazı yorumlara inanamıyorum.

Ne demek biz kadınlar erkeklerin üstlerine gidiyoruz, onları çileden çıkarıyoruz.?
Ne demek erkek bizim anlayamadığımız sıkıntılı zamanlar geçiriyordur, erkektir dertleşemediği için sıkılıyordur.?
Ne demek yaşının ilerlemesini bekle, yaşlandıkça oturur, sen sabret.?

Konu sahibi Arkadaşım, eşin ne dert vs yaşıyorsa bunu sana yansıtma hakkı yok.
Yaşadığı veya yaşayacağı hiçbir sıkıntı karşısındaki kadına yükselme sebebi olamaz. El kaldırma hiç olamaz.! O el bir kere kalktı mı eninde sonunda hedefine ulaşır, benden söylemesi.
Psikolojisi bozuk, öfke kontrolünü sağlayamayan, kadınlara saygı duymayan, sizden susmanızı, alttan almanızı bekleyen adamları aklamaktan vazgeçin.

Bencillik edipte bir çocuk ve bu adamıda baba yapmayın. Sizede o çocuğada yazık olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…