canim bi zamanlar bende senle ayni durumdayidim.sonralar anladim ne kadar yanlis adamdan cocuk dusunduyumu.simdi bosanmisim.hakinda hayirlisini dilerim.normaldede sinirli yapısı vardı ama son zamanlarda daha da arttı
sorun eşimde ama ben ona senin yüzünden çocuğum olmuyor gibi bir tavır sergilemiyorum. O çok kontrolcü her şeye karışıyo ben de çok bunalıyorum. sonra kavga çıkyo kendini kaybediyoO zaman Anlayışlı ol canım belliki zor zamanlar geçiriyor erkekler biz gibi değil öyle anlatamazlar dertlerini, güzel güzel konuşmaya çalış, kendimide dahil ediyorum biz kadınlar da bazen erkekleri çileden çıkarıyoruz .çocuk olmama sebebi eşin mi peki oyleyse belki ona da canı sıkılıyor olabilir
sizin çocuğunuz var mıBenim eşim de böyle aynen anlattığınız gibi en kötüsü de bağırıp çağırıp kalp kirdiktan sonra hicbirsey olmamış gibi davranmaları
siz kaç sene evli kaldınızcanim bi zamanlar bende senle ayni durumdayidim.sonralar anladim ne kadar yanlis adamdan cocuk dusunduyumu.simdi bosanmisim.hakinda hayirlisini dilerim.
1 kızım bir oğlum varsizin çocuğunuz var mı
Alttan alArkadaşlar size bişey sorcam eşimle severek evlendik. Onu seviyorum. .Ama sizirlenince üslubunu bozuyo refleksle elini havaya kaldırdı bi kaç kere ama vurmadı.Ama ben çok korkuyorum Daha sonra sakinleşince çok iyi davranıyor.Bişey olamamış gibi davranıyo.hep tartışma esnasında benim alattan almamı bekliyo. Sizce ne yapmalıyım. nasıl davranmayılım ben
Ben de bu soruyu soracaktım sana.sorun eşimde ama ben ona senin yüzünden çocuğum olmuyor gibi bir tavır sergilemiyorum. O çok kontrolcü her şeye karışıyo ben de çok bunalıyorum. sonra kavga çıkyo kendini kaybediyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?