Eşim çok sinirli

Öfkesini kontrol edemeyen siz değilsiniz, o.
Gitsin destek alsın öğrensin kendisini kontrol etmeyi

ilk baslarda yokdu ,sonralar basladi siddete,bir kez basladimi arkasi kesilmiyor.bizde de cocuk sorunu vardi.tub bebek deniyorduk
anladm cnm sorun kimdeydi pekı ? en iyisni yapmıssnz . hergün üzülecegnze bi kere üzüldnz . ne kadar oldu peki ayrılalı?

anladm cnm sorun kimdeydi pekı ? en iyisni yapmıssnz . hergün üzülecegnze bi kere üzüldnz . ne kadar oldu peki ayrılalı?
sorun esimdeydi,yani tanidigim bir cok boyle erkekler var amma hepsi sinirli olmuyor,eslerine saldirmiyor karakter meselesi bu.
3,4 ay oldu canim ayrilali.

Ayni benim öküz diyerek girizgah yapmak geldi içimden benimki daha da ileri gidiyor tabi. Tavsiyem sakin olduğu zamanlarda konuş ökuzluk yaptığını vs vs konuş iste ama sınırlı iken sakin sakin alttan alma çünkü taviz tavizi doğuruyor aaa nasılsa susuyor alttan alıyor diyor daha da abartiyor nacizane onerim

Kızlar eşimle konuştum bu davranışların beni ne kadar üzdüğünü anlattım o da çok üzüldü. Ben sana kıyamam sadece sinirliyken kendimde olmuyorum. Daha dikkatli olucam dedi. İyiyiz yani inşallah aynı şeyleri tekrar yaşamam. Onu seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…