ben alattan alıyorum ama bazen ben de patlıyorum artık. yıprandığımı hissediyorumSinirli yapidaki insanla ayni yuvada olmak gercekten epey zor mesele. Kalbinizi kirdiginda ozur dilemeyi biliyorsa bu guzel bir sey. Sabirli olmalisiniz. Hep kadindan beklenir bu kadin daha gucludur kanaatimce. Kadinin sabri unutulur gider. Ama yuvayi disi kus ayakta tutar..Allah yuvanizin mutlulugunu daim etsin arkadasim.
3,5 yil .sonunda siddete bas vurdu canim.bunu kaldiramadimsiz kaç sene evli kaldınız
Peki patlama anlarinizda nasil tepki veriyor?ben alattan alıyorum ama bazen ben de patlıyorum artık. yıprandığımı hissediyorum
eşim sosyal ortamda çok kibar. Ben biraz daha sosyalim diye sanki ben daha baskının diye düşünüyorlar. Ama ben hep sinirlenmesin diye alttan alıyorum ama ben de patlıyorum sonundaBazı yorumlara inanamıyorum.
Ne demek biz kadınlar erkeklerin üstlerine gidiyoruz, onları çileden çıkarıyoruz.?
Ne demek erkek bizim anlayamadığımız sıkıntılı zamanlar geçiriyordur, erkektir dertleşemediği için sıkılıyordur.?
Ne demek yaşının ilerlemesini bekle, yaşlandıkça oturur, sen sabret.?
Konu sahibi Arkadaşım, eşin ne dert vs yaşıyorsa bunu sana yansıtma hakkı yok.
Yaşadığı veya yaşayacağı hiçbir sıkıntı karşısındaki kadına yükselme sebebi olamaz. El kaldırma hiç olamaz.! O el bir kere kalktı mı eninde sonunda hedefine ulaşır, benden söylemesi.
Psikolojisi bozuk, öfke kontrolünü sağlayamayan, kadınlara saygı duymayan, sizden susmanızı, alttan almanızı bekleyen adamları aklamaktan vazgeçin.
Bencillik edipte bir çocuk ve bu adamıda baba yapmayın. Sizede o çocuğada yazık olmasın.
bende korkuyodum biliyomusun yine bana kızacakmı bişey diyecekmi bağıracakmı insanı çok yıpratıyo gerçekten bide ben sinirli gergin insanlarla pek yapamıyorum bana sakin huzur verici placak acayip bi huzur ihtiyacım var sakinlik falan oda yerinde duramıyo zıtızben alattan alıyorum ama bazen ben de patlıyorum artık. yıprandığımı hissediyorum
Sırf ezilmeyeyim diye okudum öğretmen oldum ama korktuğum başına geldiO el kalkıyorsa bir gün inmesi de muhtemel Allah korusun.Anlat ,kötü göründüğünü artık hangi dilden anlıyorsa.Bebekten sonra işler içinden çıkılmaz hal alır.
Ya ışte tam da bu ben alttan almak istemiyorum neden ben hayatını ona göre yaşamak zorundayım diyorum kendime ben insan değil miyimSinirlerine hakim olamamak, artistlik taslamak ve sonrasinda hicbir sey olmamis gibi davranmak... Ne mide bulandirici bir karakter.
Alttan almayi gorev bilmek, yapilan haksizliklara devaminda gelen sevgi sozcukleri icin katlanmak, ama korkuyorum diye bir de kendini ayrica kucuk dusurmek... Ustteki karakteri hak edecek bir karakter.
Ah, masum erkekcikler. Sizi sizden cok savunan bir kesim var. Ve onlar oldugu surece, sirtiniz yere gelmez.
O halde cekip gitmene engel olan ne?Ya ışte tam da bu ben alttan almak istemiyorum neden ben hayatını ona göre yaşamak zorundayım diyorum kendime ben insan değil miyim
Engel ne bilgi misin severek evlendim hale seviyorum. Hiç kimse evliliği gitsin diye evlenmez ben kurtarabilirmiyim abartıyormuyum bilemiyorumO halde cekip gitmene engel olan ne?
Dediğin gibi alttan aldıkça cesareti attığı. Kendimi özgüvevensiz hissettiriyor.Öfke kontrolsüzlüğü alttan almak ile tedavi olmaz .
Her alttan alış , yeni öfkeler için bir tık daha ilerlemeye cesaret verir eşine .
Sine sine sende sindirilmeyi doğal görmeye başlarsın zamanla , en tehlikelisi .
Sesini çıkart , kimsenin boyunduruğunda korku ile geçmez hayat . Sesin çıksın ki , ya silkenlensin ben ne yapıyorum desin eşin ya da sesinin çıkmasına sinirlenip daha da çirkinleşsin , ikinci seçenek olursa da , hadi bana eyvallah demeye hazırlıklı ol ama .
Bu hep bilinir, eşlerine kaplan kesilen tiplerin sosyal ortamlarda çok kibar olduğu.eşim sosyal ortamda çok kibar. Ben biraz daha sosyalim diye sanki ben daha baskının diye düşünüyorlar. Ama ben hep sinirlenmesin diye alttan alıyorum ama ben de patlıyorum sonunda
Ayrıl o zaman neden cekiyorsun burdaki bazi arkadaslarin dediği gibi, tabiki gerçekten şiddet varsa bir dakika bile durma ama erkek veya kadin hepimiz zor zamanlar gecirebiliyor ve bunu karsimizdaki insana yansitabiliyoruz ne olacak o zaman? İşler burda konusulanlar gibi yuruseydi 2 ciftten 1 i boşanmış olurdu,erkek de kadın da yeri geldiginde alttan almayı bilmeli ,seviyorum da diyosun o zaman biraz daha gayret göster, yardim almasini sağla, sen yardım et ona.çocuk konusundan dolayi da kendini kötü hissedebilir eşimden biliyorum, biz de ayni sinavdan geçiyoruz, allah yardimcimiz olsunDediğin gibi alttan aldıkça cesareti attığı. Kendimi özgüvevensiz hissettiriyor.
cocuk yapmayı şu an için rafa kaldır.bi de çocuğumuz olmuyo bizim tüpbebek düşünüyorum şu şartlarda böyle bir karar doğrumu bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?