Eşim çok sinirli

ben alattan alıyorum ama bazen ben de patlıyorum artık. yıprandığımı hissediyorum

eşinde öfke kontrolü yok. çift terapistine gidin ve öfke kontrolüyle ilgili kitap al eşin okusun

O el kalkıyorsa bir gün inmesi de muhtemel Allah korusun.Anlat ,kötü göründüğünü artık hangi dilden anlıyorsa.Bebekten sonra işler içinden çıkılmaz hal alır.

Hiç sevmem sinirli insanları. Bulundukları ortam gergin olur.

Allah yardımcın olsun cnm benim eşimde öyleydi genelde en çok sorunu oçıkarır bağırır çağırır sonra bişey yokmuş gibi konuşur hamd olsun bu aralar iyi benim eşim sabırsız ve inatçı bende inatçıyım ben ısrar ettikçe olsun dedikçe zıttıma gidiyo en iyisi sakin olmak ona pek karışmadımmı daha iyi oluyo bizim sorunlarımız genelde iletişimsizlikten oluyodu benim çok cnm sıkılıyo konuşmak istiyorum oda konuşmuyo pek ben üzülüyorum falan bizimde çocuğumuz yok oda etkiliyo kafayı çok takıyo benide kendinide üzüyo falan ne biliyim biraz özgür bırakmak gerekiyo herhalde çok üstüne düştünmü kaçıyolar sıkılıyolar falan Allah yar ve yardımcımız olsun hepimizinde

eşim sosyal ortamda çok kibar. Ben biraz daha sosyalim diye sanki ben daha baskının diye düşünüyorlar. Ama ben hep sinirlenmesin diye alttan alıyorum ama ben de patlıyorum sonunda

ben alattan alıyorum ama bazen ben de patlıyorum artık. yıprandığımı hissediyorum
bende korkuyodum biliyomusun yine bana kızacakmı bişey diyecekmi bağıracakmı insanı çok yıpratıyo gerçekten bide ben sinirli gergin insanlarla pek yapamıyorum bana sakin huzur verici placak acayip bi huzur ihtiyacım var sakinlik falan oda yerinde duramıyo zıtız

O el kalkıyorsa bir gün inmesi de muhtemel Allah korusun.Anlat ,kötü göründüğünü artık hangi dilden anlıyorsa.Bebekten sonra işler içinden çıkılmaz hal alır.
Sırf ezilmeyeyim diye okudum öğretmen oldum ama korktuğum başına geldi

Sinirlerine hakim olamamak, artistlik taslamak ve sonrasinda hicbir sey olmamis gibi davranmak... Ne mide bulandirici bir karakter.
Alttan almayi gorev bilmek, yapilan haksizliklara devaminda gelen sevgi sozcukleri icin katlanmak, ama korkuyorum diye bir de kendini ayrica kucuk dusurmek... Ustteki karakteri hak edecek bir karakter.

Ah, masum erkekcikler. Sizi sizden cok savunan bir kesim var. Ve onlar oldugu surece, sirtiniz yere gelmez.

Ya ışte tam da bu ben alttan almak istemiyorum neden ben hayatını ona göre yaşamak zorundayım diyorum kendime ben insan değil miyim

Öfke kontrolsüzlüğü alttan almak ile tedavi olmaz .

Her alttan alış , yeni öfkeler için bir tık daha ilerlemeye cesaret verir eşine .

Sine sine sende sindirilmeyi doğal görmeye başlarsın zamanla , en tehlikelisi .

Sesini çıkart , kimsenin boyunduruğunda korku ile geçmez hayat . Sesin çıksın ki , ya silkenlensin ben ne yapıyorum desin eşin ya da sesinin çıkmasına sinirlenip daha da çirkinleşsin , ikinci seçenek olursa da , hadi bana eyvallah demeye hazırlıklı ol ama .

Dediğin gibi alttan aldıkça cesareti attığı. Kendimi özgüvevensiz hissettiriyor.

eşim sosyal ortamda çok kibar. Ben biraz daha sosyalim diye sanki ben daha baskının diye düşünüyorlar. Ama ben hep sinirlenmesin diye alttan alıyorum ama ben de patlıyorum sonunda
Bu hep bilinir, eşlerine kaplan kesilen tiplerin sosyal ortamlarda çok kibar olduğu.
Böyle adamlar sadece eşleri üzerinden egolarını güçlendiriyor resmen.
Sizinde patlama yaşamanız normal, içe atıp atıp en sonunda dışa vuruyorsunuz.
Ben anlayamıyorum buradaki bazı kadınları.
Geçer diye sabredenleri anlayamıyorum.
pırıl pırıl kadınlarsınız ama göz göre göre bu tür tiplerle mutsuz olmanızı yakıştıramıyorum hanımlara.
El kaldıran bir adamla aynı yatağa uyumaya bile girmek kendimi berbat hissetmeme yeter.
Kısaca Anaç tavırları çocuklarınıza gösterin, böyle adamlara değil.

Dediğin gibi alttan aldıkça cesareti attığı. Kendimi özgüvevensiz hissettiriyor.
Ayrıl o zaman neden cekiyorsun burdaki bazi arkadaslarin dediği gibi, tabiki gerçekten şiddet varsa bir dakika bile durma ama erkek veya kadin hepimiz zor zamanlar gecirebiliyor ve bunu karsimizdaki insana yansitabiliyoruz ne olacak o zaman? İşler burda konusulanlar gibi yuruseydi 2 ciftten 1 i boşanmış olurdu,erkek de kadın da yeri geldiginde alttan almayı bilmeli ,seviyorum da diyosun o zaman biraz daha gayret göster, yardim almasini sağla, sen yardım et ona.çocuk konusundan dolayi da kendini kötü hissedebilir eşimden biliyorum, biz de ayni sinavdan geçiyoruz, allah yardimcimiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…