Eşim çok sinirli

o sinirlendiği zaman sen sakinliğini koru o yumuşayınca çok korktuğunu söyle ve probleminizi konuşarak sakince çözmeye çalışın.bu sakinliğin senin pasif olduğun anlamına gelmez sadece hem sen hem de eşin için telafisi zor durumlara sürüklenmenizi engeller.yani yine kazanan sen olursun inan bana...senin sakinliğin onun da sinirini çabuk geçmesini sağlar.hiçkimse mükemmel değildir.o yüzden seviyorsan gerektiğinde alttan almayı bilmelisin...umarım faydalı olur

vurmasa bile o elini kaldırma nedir ki? açıkça vurmayı kastediyor.

Sakin bir zamanda, senden korkuyorum de ve bu beni çok üzüyor de belki anlar tavrını değiştirir sinirlendiğinde odayı terk et

Sakinlestikten sonra oturup iyice anlat duygularini dusuncelerini oturun konusun.Erkekler kolay kolay belli etmezler dusuncelerini belli ki bir slklntl var. Tup bebekten de bahsetmissin. Tup bebek sureci uzun soluklu ve maddi acidan yuksek butceler gerektiren bir durumdur. Belki de bunlari dusunup altindan nasil kalkacagini yada kalkamayacagini dusunuyordur.. biraz zaman ver kocana. Bir tavsiye sakin psikologa gidelim deme. Iyice dellenir. Yolunuz acik olsun. Hayirlisiysa cocugunuzda olsun.

Alttan almayıp hadi vursana diye bi bağır üstüne yürü, düzelir.

Tavayı kafasına geçir ve kapıyı çarpıp çık. .
Ne demek ya el kaldırmak?küçücük çocukmusun sen böyle davranmasını izin veriyorsun. .alttan al diyenler var..zaten almışsınız ki bu ilk kez olmamış birazda üstten alın bakalım ne olacak?

Alttan almayıp hadi vursana diye bi bağır üstüne yürü, düzelir.
Üstüne yürü bağır derken.ben düzeltelim mi yoksa bozayım diye mi. Benim kimin dalga konusu değil fikir almak için açtım yani ilgilenenlere yorum yapmak zorunda değilsiniz

Küçük çocuk değilim ben kurtarmak için elinden geleni yaparım. Gerisi mukadderat. Ama inatlaşmadan

Kurtarmak için birazda eşiniz elinden geleni yapsın diyorum bende işte. .neden hep siz??
Bu yaptıklarını yarın bir gün bişi olur ayrılırsa şöyle de yapsaydım belki evliliğim kurtarabilir miydim dememek için. Ben elinden geleni yaparım gerisi ona kalmış

Üstüne yürü bağır derken.ben düzeltelim mi yoksa bozayım diye mi. Benim kimin dalga konusu değil fikir almak için açtım yani ilgilenenlere yorum yapmak zorunda değilsiniz
Ben gerçekten dalga geçmedim, insanın derdiyle dalga geçilmez. Demek istediğim ondan korkmadığını görsün. El kaldırmak çok çok kötü bişey. O bağırdıkça siz alttan alırsanız bağırmak işe yarıyor zanneder. Bence böyle olduğu için sen de bağır ki işe yaramadığını görsün, o da derdini başka yolla anlatmayı seçsin

Bizimki de yapıp yapıp, kırıp döküp sonra pişman olanlardan. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Huy yani bişey diyemiyorum. Bende çekiyorum çünkü. SAKİN zamanında konuşmayı deneyin belki faydası olur.

Belki doğal yoldan bebiş olmuyor diye gergindir,erkekler bizim gibi duygularını söylemez ,paylaşmak istemez canım gergin olduğunda sesini çıkarma belki zor zamandan geçiyor ,sakinleşince konuş senin onu sevdiğini hisettir birden açılamaz biraz zaman bırak derim

Dönemsel, sıkıntılı bir zamandan geçmiyorsa genel hali buysa sinyalleri önceden vermiştir siz görememişsinizdir. Her insan kızabilir, sinirlenebilir ama bahsettiğiniz şeyin ilerlemesi durumunda ne olur bilemedim. İyi düşünmek istiyorum. Bence sakin bir vakitte güzelce anlatın derdinizi.

ondan bendede var bitane .. berbat bisey korku icinde yasiyosun ne zaman kizacak yada tartstgnda dövecek mi acaba diye .. ne kadar oldu evleneli ?

Bu yaptıklarını yarın bir gün bişi olur ayrılırsa şöyle de yapsaydım belki evliliğim kurtarabilir miydim dememek için. Ben elinden geleni yaparım gerisi ona kalmış
masallah cok olgun düsnmssnz .. bende sizinle ayni düsncedeym ! peki kavga ettgnzde ona karsilik verir msnz hani o bagrdignda sizde bagirir misinz ? yoksa sessiz mi kalirsnz ?

masallah cok olgun düsnmssnz .. bende sizinle ayni düsncedeym ! peki kavga ettgnzde ona karsilik verir msnz hani o bagrdignda sizde bagirir misinz ? yoksa sessiz mi kalirsnz ?
Alttan alıyorum bi süre sonra bende patlıyorum artık malesef

O zaman asabiyeti bu çocuk olayına bağlı olabilir.
Ama yine de sinirli olması alttan alman anlamına gelmiyor.
Benim babamda sinirli bir yapısı var onunla ne hasteneye ne postaneye gitmek istemezdim. Aman biri birşey derde sinirlenir, öfkelenir diye. O yüzden karakter meselesi biraz da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…