Alttan almayıp hadi vursana diye bi bağır üstüne yürü, düzelir.Arkadaşlar size bişey sorcam eşimle severek evlendik. Onu seviyorum. .Ama sizirlenince üslubunu bozuyo refleksle elini havaya kaldırdı bi kaç kere ama vurmadı.Ama ben çok korkuyorum Daha sonra sakinleşince çok iyi davranıyor.Bişey olamamış gibi davranıyo.hep tartışma esnasında benim alattan almamı bekliyo. Sizce ne yapmalıyım. nasıl davranmayılım ben
Üstüne yürü bağır derken.ben düzeltelim mi yoksa bozayım diye mi. Benim kimin dalga konusu değil fikir almak için açtım yani ilgilenenlere yorum yapmak zorunda değilsinizAlttan almayıp hadi vursana diye bi bağır üstüne yürü, düzelir.
Küçük çocuk değilim ben kurtarmak için elinden geleni yaparım. Gerisi mukadderat. Ama inatlaşmadanTavayı kafasına geçir ve kapıyı çarpıp çık. .
Ne demek ya el kaldırmak?küçücük çocukmusun sen böyle davranmasını izin veriyorsun. .alttan al diyenler var..zaten almışsınız ki bu ilk kez olmamış birazda üstten alın bakalım ne olacak?
Kurtarmak için birazda eşiniz elinden geleni yapsın diyorum bende işte. .neden hep siz??Küçük çocuk değilim ben kurtarmak için elinden geleni yaparım. Gerisi mukadderat. Ama inatlaşmadan
Bu yaptıklarını yarın bir gün bişi olur ayrılırsa şöyle de yapsaydım belki evliliğim kurtarabilir miydim dememek için. Ben elinden geleni yaparım gerisi ona kalmışKurtarmak için birazda eşiniz elinden geleni yapsın diyorum bende işte. .neden hep siz??
Ben gerçekten dalga geçmedim, insanın derdiyle dalga geçilmez. Demek istediğim ondan korkmadığını görsün. El kaldırmak çok çok kötü bişey. O bağırdıkça siz alttan alırsanız bağırmak işe yarıyor zanneder. Bence böyle olduğu için sen de bağır ki işe yaramadığını görsün, o da derdini başka yolla anlatmayı seçsinÜstüne yürü bağır derken.ben düzeltelim mi yoksa bozayım diye mi. Benim kimin dalga konusu değil fikir almak için açtım yani ilgilenenlere yorum yapmak zorunda değilsiniz
Arkadaşlar size bişey sorcam eşimle severek evlendik. Onu seviyorum. .Ama sizirlenince üslubunu bozuyo refleksle elini havaya kaldırdı bi kaç kere ama vurmadı.Ama ben çok korkuyorum Daha sonra sakinleşince çok iyi davranıyor.Bişey olamamış gibi davranıyo.hep tartışma esnasında benim alattan almamı bekliyo. Sizce ne yapmalıyım. nasıl davranmayılım ben
hic siddet var miydi ? neden bosandinz ?canim bi zamanlar bende senle ayni durumdayidim.sonralar anladim ne kadar yanlis adamdan cocuk dusunduyumu.simdi bosanmisim.hakinda hayirlisini dilerim.
masallah cok olgun düsnmssnz .. bende sizinle ayni düsncedeym ! peki kavga ettgnzde ona karsilik verir msnz hani o bagrdignda sizde bagirir misinz ? yoksa sessiz mi kalirsnz ?Bu yaptıklarını yarın bir gün bişi olur ayrılırsa şöyle de yapsaydım belki evliliğim kurtarabilir miydim dememek için. Ben elinden geleni yaparım gerisi ona kalmış
Alttan alıyorum bi süre sonra bende patlıyorum artık malesefmasallah cok olgun düsnmssnz .. bende sizinle ayni düsncedeym ! peki kavga ettgnzde ona karsilik verir msnz hani o bagrdignda sizde bagirir misinz ? yoksa sessiz mi kalirsnz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?