- 17 Kasım 2025
- 32
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi hayatttruyaaa77
-
Kızı arayıp ne konuşacaksın? Bu evlilikten hala ne bekliyorsun anlayamadım adam dövüyor aldatıyor psikolojik şiddeti de var?Öncelikle 8 aylık evliyim geçmiş hakkında fazla kafanızı bulandırmycam eşim çok soğuk ve kötü evlendiğimden beri aynı eve geçince sanki büyüsü bozuldu derler ya aynı öyle evlenene kadar çaba sarf ettim kapımdan ayrılmadı sonra böyle durum artık takmamaya çalışıyorum çalışıp kendi ayaklarımın uzerinde durmam lazım şu an olmasa bile şiddeti de oldu insan sevdiğine kıyamaz çok ağlayıp yas tuttum zamanla köreldi dün gece telefon nu aldım fotoğraflara bakıcam dedim normal mesajlardan bildirim duruyordu girdim baktım bankalardan sonra hesaba tıklayınca arşivlenen. Mesajlarda bi numara tarafından biz evlendikten 3 gün sonra mesaj duruyor mesajda " çalışıyorum açamıyorum yazar mısın " yazıyor sadece numara olarak ben uyurken gece 02.47 geçe gelmiş arkadaşıma arattım kız çıktı bişy yapmadım sorgulamadım kafam çok karışık ona sorsam konuşsak fayda yok biliyorum benim üstüme geliyor kötü davranıyor aksine biliyor gidemem şu an maddi açıdan iyi değilim o yüzden gitmemden de korkmuyor ve en önemlisi beni saymayan zaten görmezden gelen başkasına yada başkalarına iyidir ben şu an ne yapıcam çalışıyordum bu kafayla çalışamadım izin aldım bugün için kızı arayıp konuşsam mı bilmiyorum sonuçta bence bu da aldatma sanırım hala hazmedemedim napıcam sizce de aldatma değilmi ya da onunla konuş derseniz kabul etmez biliyorum daha kötü davranır
Konuşsanız ne olacak? Bu evlilikten hayır bekliyor musunuz hala?Öncelikle 8 aylık evliyim geçmiş hakkında fazla kafanızı bulandırmycam eşim çok soğuk ve kötü evlendiğimden beri aynı eve geçince sanki büyüsü bozuldu derler ya aynı öyle evlenene kadar çaba sarf ettim kapımdan ayrılmadı sonra böyle durum artık takmamaya çalışıyorum çalışıp kendi ayaklarımın uzerinde durmam lazım şu an olmasa bile şiddeti de oldu insan sevdiğine kıyamaz çok ağlayıp yas tuttum zamanla köreldi dün gece telefon nu aldım fotoğraflara bakıcam dedim normal mesajlardan bildirim duruyordu girdim baktım bankalardan sonra hesaba tıklayınca arşivlenen. Mesajlarda bi numara tarafından biz evlendikten 3 gün sonra mesaj duruyor mesajda " çalışıyorum açamıyorum yazar mısın " yazıyor sadece numara olarak ben uyurken gece 02.47 geçe gelmiş arkadaşıma arattım kız çıktı bişy yapmadım sorgulamadım kafam çok karışık ona sorsam konuşsak fayda yok biliyorum benim üstüme geliyor kötü davranıyor aksine biliyor gidemem şu an maddi açıdan iyi değilim o yüzden gitmemden de korkmuyor ve en önemlisi beni saymayan zaten görmezden gelen başkasına yada başkalarına iyidir ben şu an ne yapıcam çalışıyordum bu kafayla çalışamadım izin aldım bugün için kızı arayıp konuşsam mı bilmiyorum sonuçta bence bu da aldatma sanırım hala hazmedemedim napıcam sizce de aldatma değilmi ya da onunla konuş derseniz kabul etmez biliyorum daha kötü davranır
Evet haklısınız inanın ki şu an sağlıklı düşünemiyorumdur belki bu yüzden danışmak istedimKızı arayıp ne konuşacaksın? Bu evlilikten hala ne bekliyorsun anlayamadım adam dövüyor aldatıyor psikolojik şiddeti de var?
Şu an maddi açıdan kendimi toparlayana kadar sussam mı acabaİşinize geri dönüp boşanmalısınız
Hayır inanın beklemiyordum zaten sadece hala şokundayım olayınKonuşsanız ne olacak? Bu evlilikten hayır bekliyor musunuz hala?
Aldatma değilse geri kalan şiddeti yaptıklarını kabul mü edeceksiniz anlamadım ya bu konular beni şok ediyor ya adam dövüyor sövüyor yapmadığı yok bunlara takılmıyorsunuz e aldatsa ne aldatmasa ne arayıp elin kızını ne dicen kız sana kocana edemediğin lafı bana etmeye mi aradın dese ne dicen ? Kocan şimdiye kırk kere kurmuştur o kızı zaten abim gibi şu bu diyip geçicek ben anlamıyorum bazı konu sahiplerini ya ara rezil et kendiniÖncelikle 8 aylık evliyim geçmiş hakkında fazla kafanızı bulandırmycam eşim çok soğuk ve kötü evlendiğimden beri aynı eve geçince sanki büyüsü bozuldu derler ya aynı öyle evlenene kadar çaba sarf ettim kapımdan ayrılmadı sonra böyle durum artık takmamaya çalışıyorum çalışıp kendi ayaklarımın uzerinde durmam lazım şu an olmasa bile şiddeti de oldu insan sevdiğine kıyamaz çok ağlayıp yas tuttum zamanla köreldi dün gece telefon nu aldım fotoğraflara bakıcam dedim normal mesajlardan bildirim duruyordu girdim baktım bankalardan sonra hesaba tıklayınca arşivlenen. Mesajlarda bi numara tarafından biz evlendikten 3 gün sonra mesaj duruyor mesajda " çalışıyorum açamıyorum yazar mısın " yazıyor sadece numara olarak ben uyurken gece 02.47 geçe gelmiş arkadaşıma arattım kız çıktı bişy yapmadım sorgulamadım kafam çok karışık ona sorsam konuşsak fayda yok biliyorum benim üstüme geliyor kötü davranıyor aksine biliyor gidemem şu an maddi açıdan iyi değilim o yüzden gitmemden de korkmuyor ve en önemlisi beni saymayan zaten görmezden gelen başkasına yada başkalarına iyidir ben şu an ne yapıcam çalışıyordum bu kafayla çalışamadım izin aldım bugün için kızı arayıp konuşsam mı bilmiyorum sonuçta bence bu da aldatma sanırım hala hazmedemedim napıcam sizce de aldatma değilmi ya da onunla konuş derseniz kabul etmez biliyorum daha kötü davranır
Evlendikten 3 gün sonra yaşanan olayı neden o gün değil de 8 ay sonra sorguluyorsunuzÖncelikle 8 aylık evliyim geçmiş hakkında fazla kafanızı bulandırmycam eşim çok soğuk ve kötü evlendiğimden beri aynı eve geçince sanki büyüsü bozuldu derler ya aynı öyle evlenene kadar çaba sarf ettim kapımdan ayrılmadı sonra böyle durum artık takmamaya çalışıyorum çalışıp kendi ayaklarımın uzerinde durmam lazım şu an olmasa bile şiddeti de oldu insan sevdiğine kıyamaz çok ağlayıp yas tuttum zamanla köreldi dün gece telefon nu aldım fotoğraflara bakıcam dedim normal mesajlardan bildirim duruyordu girdim baktım bankalardan sonra hesaba tıklayınca arşivlenen. Mesajlarda bi numara tarafından biz evlendikten 3 gün sonra mesaj duruyor mesajda " çalışıyorum açamıyorum yazar mısın " yazıyor sadece numara olarak ben uyurken gece 02.47 geçe gelmiş arkadaşıma arattım kız çıktı bişy yapmadım sorgulamadım kafam çok karışık ona sorsam konuşsak fayda yok biliyorum benim üstüme geliyor kötü davranıyor aksine biliyor gidemem şu an maddi açıdan iyi değilim o yüzden gitmemden de korkmuyor ve en önemlisi beni saymayan zaten görmezden gelen başkasına yada başkalarına iyidir ben şu an ne yapıcam çalışıyordum bu kafayla çalışamadım izin aldım bugün için kızı arayıp konuşsam mı bilmiyorum sonuçta bence bu da aldatma sanırım hala hazmedemedim napıcam sizce de aldatma değilmi ya da onunla konuş derseniz kabul etmez biliyorum daha kötü davranır
Haklısınız olayların üst üste gelmesinden sağlıklı düşünmüyor olabilirim şu uzun bir süredir değişim içerisinde çünkü ben evi terk etmiştim şiddetinden dolayı kabul etmez tabi ama ben de oda biliyorduk bunları düzeltti ama tabi hala pek de önemsemiyor ilgi alaka sıfır sürekli ben konuşup evliliği kurtarma peşine düştüm en son işte bu şekilde dün akşam denk geldim bu olaya ve şu an kafam o kadar dolu ki ...Aldatma değilse geri kalan şiddeti yaptıklarını kabul mü edeceksiniz anlamadım ya bu konular beni şok ediyor ya adam dövüyor sövüyor yapmadığı yok bunlara takılmıyorsunuz e aldatsa ne aldatmasa ne arayıp elin kızını ne dicen kız sana kocana edemediğin lafı bana etmeye mi aradın dese ne dicen ? Kocan şimdiye kırk kere kurmuştur o kızı zaten abim gibi şu bu diyip geçicek ben anlamıyorum bazı konu sahiplerini ya ara rezil et kendini
Çünkü henüz yeni gördüm tesadüf yani mesajlar kısmında arşivlerde duruyordu yoksa tabi bu kadar zaman geçmesini beklemezdimEvlendikten 3 gün sonra yaşanan olayı neden o gün değil de 8 ay sonra sorguluyorsunuz
Şu cümleden sonrasının hiçbir manası yok, aldatmışsa da aldatmamışsa da asıl meseleniz eşinizin size el kaldırmış olması, bitti.şu an olmasa bile şiddeti de oldu
Affeden tarafın dava hakkı yoktur.Şiddet görüp ihanete uğrayıp eşinizle aynı evde yaşamaya devam ederseniz hukuken onu affetmiş sayılıyorsunuzŞu an maddi açıdan kendimi toparlayana kadar sussam mı acaba
Şiddet var,aldatma var kötü muamele var ayrılmak için vahiy inmesini mi bekliyorsun?Öncelikle 8 aylık evliyim geçmiş hakkında fazla kafanızı bulandırmycam eşim çok soğuk ve kötü evlendiğimden beri aynı eve geçince sanki büyüsü bozuldu derler ya aynı öyle evlenene kadar çaba sarf ettim kapımdan ayrılmadı sonra böyle durum artık takmamaya çalışıyorum çalışıp kendi ayaklarımın uzerinde durmam lazım şu an olmasa bile şiddeti de oldu insan sevdiğine kıyamaz çok ağlayıp yas tuttum zamanla köreldi dün gece telefon nu aldım fotoğraflara bakıcam dedim normal mesajlardan bildirim duruyordu girdim baktım bankalardan sonra hesaba tıklayınca arşivlenen. Mesajlarda bi numara tarafından biz evlendikten 3 gün sonra mesaj duruyor mesajda " çalışıyorum açamıyorum yazar mısın " yazıyor sadece numara olarak ben uyurken gece 02.47 geçe gelmiş arkadaşıma arattım kız çıktı bişy yapmadım sorgulamadım kafam çok karışık ona sorsam konuşsak fayda yok biliyorum benim üstüme geliyor kötü davranıyor aksine biliyor gidemem şu an maddi açıdan iyi değilim o yüzden gitmemden de korkmuyor ve en önemlisi beni saymayan zaten görmezden gelen başkasına yada başkalarına iyidir ben şu an ne yapıcam çalışıyordum bu kafayla çalışamadım izin aldım bugün için kızı arayıp konuşsam mı bilmiyorum sonuçta bence bu da aldatma sanırım hala hazmedemedim napıcam sizce de aldatma değilmi ya da onunla konuş derseniz kabul etmez biliyorum daha kötü davranır
Şu an maddi açıdan kendimi toparlayana kadar sussam mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?